Şimdi Ara

Hava yastığı yüzümüzü yakar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kemer takılı değilse kaburgalarınız bile kırılır ve bu kırılma sonucunda kırıklar iç organlarınızı parçalayarak ölmenize sebep olur.
  • sağ koltuk hava yastığı iptal mekanizmaları bunun için var. emniyet kemeri takamayacak bir yolcuya zarar vermemesi için. sol koltukta oturan her durumda kemer takmalı. takamayacak durumdaysa araba kullanmamalı.

otoparkta ufak bir kaza sonucunda sağ koltukta oturan bir çocuk bu sebeple ölmüş. çocukları sağ koltuğa oturtmayın. oturtacaksanız mutlaka hava yastığını kapatın.
  • google!a airbag burns yazarsanız bir sürü hava yastığı kaynaklı yaralanma ve yanık örneği görürsünüz tabi bu arada plastiğe o hızla kafa atmakla karşılaştırıldığında hava yastığı yaralanmalarının son derece risksiz ve küçük düzeyde olduğunuda belirtmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

sağ koltuk hava yastığı iptal mekanizmaları bunun için var. emniyet kemeri takamayacak bir yolcuya zarar vermemesi için. sol koltukta oturan her durumda kemer takmalı. takamayacak durumdaysa araba kullanmamalı.

otoparkta ufak bir kaza sonucunda sağ koltukta oturan bir çocuk bu sebeple ölmüş. çocukları sağ koltuğa oturtmayın. oturtacaksanız mutlaka hava yastığını kapatın.

Hava yastık iptali sağdaki kemer takmadan oturabilsin diye değil. Hatta hiçbir firma böyle salakça bir şeyi savunamaz. Hava yastığı iptali ön koltuğa ters şekilde bebek puseti bağlanması için veya yine on koltukta bir şey taşımak için var. Zaten küçük çocukların ön koltuğa oturması da yasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

sağ koltuk hava yastığı iptal mekanizmaları bunun için var. emniyet kemeri takamayacak bir yolcuya zarar vermemesi için. sol koltukta oturan her durumda kemer takmalı. takamayacak durumdaysa araba kullanmamalı.

Hava yastık iptali sağdaki kemer takmadan oturabilsin diye değil. Hatta hiçbir firma böyle salakça bir şeyi savunamaz. Hava yastığı iptali ön koltuğa ters şekilde bebek puseti bağlanması için veya yine on koltukta bir şey taşımak için var. Zaten küçük çocukların ön koltuğa oturması da yasak.

pusetleri ön koltuğa koymak da tehlikeli.

ben de çocukları sağ koltuğa oturtmayı savunmuyorum. illa oturtacaksanız kapatın diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

pusetleri ön koltuğa koymak da hava yastığını iptal etseniz de tehlikeli.

ben de çocukları sağ koltuğa oturtmayı savunmuyorum. illa oturtacaksanız kapatın diyorum.

pusetleri ön koltuğa koymak da hava yastığını iptal etseniz de tehlikeli.

• Boynu kırılmadığı için dua etsin.
  • Aman ne yanık olsun ne ağrı.Allah hepimizi korusun kazadan beladan.Ama hava yastığının yakıcı özelliğinide öğrenmiş oldum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.