Şimdi Ara

Hava yer subayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hava yer subayı ne yapar maaşları pilota göre nasıldır.Hizmetçi muamelesi mi yapılıyor onlara akeri üste

• Yer dediğiniz ''savunma'' mı acaba hava savunma ?
  • Themistokles kullanıcısına yanıt
    Arastırdım biraz da hava harpten mezun olurken pilotluğa elverişli olmayanlar yer subayı olarak görev yapıyormus.Bu görevvler uçak bakım hava savunma vs. oluyormus benim merak ettiğim bi memur kadar maaş alıyorlarsa hiç gitmem oraya havacılığında bi ayrıcalıgı olsun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: servet123

Arastırdım biraz da hava harpten mezun olurken pilotluğa elverişli olmayanlar yer subayı olarak görev yapıyormus.Bu görevvler uçak bakım hava savunma vs. oluyormus benim merak ettiğim bi memur kadar maaş alıyorlarsa hiç gitmem oraya havacılığında bi ayrıcalıgı olsun yani

Pilot üsteğmen 2750-3000tl civarı alıyor yer subayı ne kadar alabilir? Havacılık da bir tutkudur para sonra gelir. Bugün hiçbi subay pilot para için girmez hho ya. Tutkudur bu kimilerinin çocukluk aşkı kimilerinin bitmeyen sevdası. Yer subayları bile deli gibi aşıklardır mesleklerine. Para hep 2.plandadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde para icin gitmiyozda pilot olamazsak o kadar okulu memur maasi icin okumayalim pilotluk garanti olsa onemli degil parasi ama ya olamazsam yer subayi benim hayalim degil o yer subayinin maasini sordum ben zaten pilotunki onemli degil yeterki pilot oluyum ewet sorum
    yer sunayi maasi @Jacques[/mention @Jacques ]
  • yer subayıda 2500-3000 araısıdır en az heralde yer subayı olunca levazım radar maliye vs oluyorsun
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivil Havacılık / Hava Trafik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hizmetçi gözüyle bakmazlar tabii ama Pilot ile yer subayı arasındaki prestij farkı dağlar kadar; ayrıca pilotluk için lise+harp okulunda aldığın eğitimlerin bir kısmı çöpe gideceği için başkalarından çok sen kendini küçük göreceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.