Şimdi Ara

Havaalanına bıçak sokmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
31.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok dikkat çeken bi bıçak değil benim için manevi değeri var bide işime yarıyo o kadar zaten piyasa değeri en fazla 25 ₺ bide ben bunu bagaja koyarken havlu vs. tarzı bişeyle sarsam bişey olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havluya sarman şüphe uyandırır xray'den yine görürler bence riske girme kargoya ver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kargoya vermek iyi olurdu ama 18 yaşını doldurmadığım için bana vermezler yoldan geçenede vermiyolar anne-babamıda çağırıp alamam bi şekilde uçakla görürmem lazım

• Kesinlikle yasak. Hiçbir şekilde sokamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanımda 22 numara bistüri ucunu bile almamışlardı. bıçağı alacaklarini sanmiyorum bagajda sorun cikarmayabilirler.
     Havaalanına bıçak sokmak

• bavuluna koy ve onu bagaja ver, yanında uçaga sokmaya kalkma.

yassak kardeşim yassak!!!
  • Ne güzel ptt kargo önerisi yapmışlar.ver gitsin işte.2 günde türkiyenin bi ucundan diğer ucuna gidiyo ptt diye küçümseme hem ucuz hem hızlı eline teslim

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    hızlı eline teslim :))

şaka bi yana olmaz ptt ile 18 yaşını doldurmadığım için bana vermezler anne babamıda çağırıp aldıramam bi şekilde uçağa sokmam lazım
  • Üstünde taşımak yada kabin bagajında bulundurmak yasak sadece kayıtlı bagajında bulundurabilirsin oda kişi başına yalnızca iki adet.

• ben daha önce havaalanı polisiyle bu yüzden bir kaç kez tartıştım almıyrlar bırak uçağı hava alanı içine bile sokamıyorsun .
    anlamadığım nokta şu uyuşturucu esrar eroin kaçıranlar nasıl kaçırıyor peki ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Ptt kargoyla gonder. 7 lıraya gider. Rahatca
    2018 den bildiriyorum kağıt gönderimi 16 lira. Ptt ile :D Ehonomi çok eyi maşşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

2018 den bildiriyorum kağıt gönderimi 16 lira. Ptt ile :D Ehonomi çok eyi maşşallah

Alıntıları Göster
    Millet halinden memnun demek ki. Artik sustum

• SS atsana, o kadar yorum yazmışsın merak ettim.
    Bu arada aras kargoyla falan yolla. Pahalı ücret söylerlerse anlaşmalı küçük bir firmadan falan rica edip gittiğin yerde firmadan alabilirsin.
    Ya da ptt kargo ile yolla. Zarf içinde yollayabilirsen daha ucuza gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.