Bildirim
Havaalanına bıçak sokmak
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben isviçre çakısını bagajda götürüyorum. ne yurtiçi ne yurtdışında sorun yaşamadım. bıçak dediğin katana falan değilse bagajda gider sanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: MR. Robot
Bu mesaj silindi. -
xrayda bıçağı bırak; tarak, kaşık, tırnak makası gibi nesneleri bile çıkarttırıp bakıyorlar. benim valide şu patates soyuculardan almıştı, onuda çok uğraşarak geçirttirdiler. çok zor geçirmen.quote:
Orijinalden alıntı: superposition
ben isviçre çakısını bagajda götürüyorum. ne yurtiçi ne yurtdışında sorun yaşamadım. bıçak dediğin katana falan değilse bagajda gider sanıyorum.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 22 Haziran 2015; 23:25:32 > -
Hocam katana tarzı değil. Normal susdalı tarzı çok sevdiğim için götürüyorum orda bı sıkıntı olursa mecburen atmak zorunda kalıcam bu işin bi yönetmeliği yokmu örneğin; 10 santim bıçak boyu altındakiler bagajda gidebilir tarzı bişey ? -
Hocam bide o yandan düşünüyorum şimdi valizde bıçak bulurlarsa havaalanı polisiyle uğraşamam ama internette okuduğum bazı yorumlara göre eğer tespit ederlerse uçak pilotuna veriyorlarmış uçak iniş yaptıktan sonra ordaki güvenliğe verip bende hiç vakit kaybetmeden alıyomuşum -
quote:
Orijinalden alıntı: Kadir_Batuhann
Hocam bide o yandan düşünüyorum şimdi valizde bıçak bulurlarsa havaalanı polisiyle uğraşamam ama internette okuduğum bazı yorumlara göre eğer tespit ederlerse uçak pilotuna veriyorlarmış uçak iniş yaptıktan sonra ordaki güvenliğe verip bende hiç vakit kaybetmeden alıyomuşum
polis bakmıyor güvenlik görevlileri inceliyor çantaları. güvenliğin insafına kalmış olay yani. ya görmezden gelir, ya da açar bakar valize.
pilot o işlerle uğraşırmı sence -
Ben şimdi istanbul atatürk ten gidiceğime göre kolay kolay kimse tölerans göstermez ya otobüsle gidicem yada götürmicem -
Ptt kargoyla gonder. 7 lıraya gider. Rahatca -
Dostum benim. Çantamda çatal vardı. Onu bile aldı adam :D gerisini sen düşün -
Ptt ile uğraşmak istemiyorum ama bu işin bi kısa yolu yokmu ? Bi kural falan... -
bi sıkıntı olmaz bagaja verdiğin valize koy götür ..quote:
Ptt ile uğraşmak istemiyorum ama bu işin bi kısa yolu yokmu ? Bi kural falan... -
Olmaz diyorlar hala zorluyorsun. -
Kardeş kimisi olur diyo kimisi olmaz diyo ben kesin cevap arıyorum -
Arkadaşım Montreal'den İzmir'e gelirken bagajına koymuştu bir sorun olmadı.quote:
Kardeş kimisi olur diyo kimisi olmaz diyo ben kesin cevap arıyorum -
Olur veya olmaz diye cevaplar geliyorsa güvenlikçinin insiyatifine kalmış bir şey bence. Şansını dene eğer çok önemli bir bıçaksa senin için riske etmeye değmez.quote:
Orijinalden alıntı: Booker DeWitt
Arkadaşım Montreal'den İzmir'e gelirken bagajına koymuştu bir sorun olmadı.
Alıntıları Göster -
Manevi değeri var bide her işimde bana yardımcı oluyor o yüzden götürmek istiyorum ama almazlarsa sıkıntı olur -
Son zamanlar da bomba ihbarları falan derken havaalanı güvenliği daha da arttı. O yüzden bence almazlar. -
TAV'ın internet sitesinde aynen şöyle yazıyo; ". Çakı, bıçak, tırnak makası, çakmak vs. gibi kesici, delici ve patlayıcı eşyaların kabinde bulunması güvenlik açısından sakıncalı olup, kabul edilmediğini unutmayınız ve yanınızda bulundurmayınız." bu şimdi bagaja konulabilir anlamında mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kadir_Batuhann
TAV'ın internet sitesinde aynen şöyle yazıyo; ". Çakı, bıçak, tırnak makası, çakmak vs. gibi kesici, delici ve patlayıcı eşyaların kabinde bulunması güvenlik açısından sakıncalı olup, kabul edilmediğini unutmayınız ve yanınızda bulundurmayınız." bu şimdi bagaja konulabilir anlamında mı ?
Yanında taşıman yasak kısaca,evet.Alt bagaja verebilirsin. -
Bıçağı güvenlik görevlisi farkeder ve beğenirse oradan geçiremezsiz.Yada bağazda ve dikkat çekmeyen birşeyse geçirirsin.
Yeterince açık bir şekilde durum bu.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ptt kargoyla gonder. 7 lıraya gider. Rahatca
|
Benzer içerikler
- sert kabuklu uçan böcekler
- vücutta cam parçası kalması belirtileri
- uzun ilişkide eskisi gibi olamamak
- arabada uygunsuz yakalanmanın cezası
- babam karaciğer kanseri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X