Arkadaşlar Odtü kkk havacılık ve uzay mühendisliği düşünüyorum bu bölümde okuyan mezun varsa düşüncelerini alabilirmiyim? Özellikle mezun varsa iş bulurken sıkıntı yaşadımı iş imkanları iyi mi yardımcı olursa sevinirim. İkinci olarak Elektrik ve Elektronik Mühendisliğini düşünüyorum bu bölüm hakkındada okuyan veya mezun lardan bilgi bekliyorum
Odtü kkk da havacılık ve uzay mühendisliği okuyacağına git istanbulda bir özelde elektrik elektronik oku daha iyidir.
Supersnake95S
kullanıcısına yanıt
Katılmıyorum. Kıbrıs kampüsü Ankara kampüsünden geride olsa da eğitim olarak da, başarı olarak da istanbuldaki dandirik özellerden kat kat iyidir. Sadece giden öğrenci profili Ankaradakilere göre düşük olduğu için geride görünüyor ama aslında öyle değil...
Kararım kesin sadece bu bölümler arasında kaldım o konuda yardımcı olursanız sevinirim :)
bir up çekelim.bu bölümde okuyanların(odtü özellikle) yorumlarına ihtiyacım var.
benimde ama forumda yok galiba :)
quote:
Orijinalden alıntı: Berk Gürbüz
okulun kampusunu ve eğitim kalitesini bilmeden yorum yapan arkadaşlara alıştık artık bu küçük kafalılara fazla şey etmemek lazım...Aerospace Engineering son zamanların en güzel mühendislik bölümlerinden dostum ayrıca yurt dışı olanağımızda çok yüksek(maaşları söylememe gerek yok bile).Bölüm başkanımız nasadan emekli MIT de hocalık yapmış çok değerli bir insan.Başka sorun varsa özelden mesaj atabilirsin
Neden Hakaret etmeden cevap veremedin. Tamam anladık okulunu seviyorsun ama bu eleştirilemez veya bana küçük kafalı deme hakkını göstermez.
Biraz hızlı ve düşünmeden yazdığım bir mesaj olmuş bundan dolayı kusura bakmayın özür dilerim fakat eleştirmeyi bir konuda bilgi sahibiyseniz yapabilirsiniz....
Uzay Mühendisliği benim en büyük hayalimdi. Tabikide bilgi sahibiyim. Kastettiğim şey Bir B planınız varsa türkiye içinde onu kullanın Çünkü kıbrıstaki hayat pahalılığı için değmeyecektir bu bölümün delisi değilseniz. Yoksa ne odtü kkk ne nede bölüme dil uzattım.