Şimdi Ara

Havalı Tabanca kullananlar ve deneyimleri... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
18.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Havalı tüfeklerle ilgili çok uzun bir konu vardı epey geyik de dönmüştü
  • Arkadaşlar bu havalı tabancalar nerede kullanılır ? Bunların paintball gibi yerleri var mı topluca oynanabilecek İstanbul/Avrupa Yakası'nda ?
  • Ben 25 tlye aldım sahte ve sarı boncuk atıyor ama gayet iyi
    yanın da red dot + susturucu + mavi fener geliyor. gece mükemmel bişey oluyor ama lazerin gösterdiği yeri vurmuyor tabiki
    mermi çıkış hızı 70 m/s 25 tl ye çok çok iyi
  • sana üzümlü-otomatik prenses 7+1 kısa namlu dıştan şoklu bir tüfek öneririm şahsen onu kullanıyorum canavar
  • Daisy Havalı tabanca

Bendeki ürün bu çelik bilye kullanıyor değil saç ahşaba bile saplanıyor. Sayfiyelerde mesira alanlarında kullanması keyifli
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfenx77

quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

ilk mesajda ki silah hava basincli tup kullaniyor degil mi

evet hava basınçlı co2 tüp kullanıyor.

walla konuya yazali o kadar uzun zaman oldu ki nese ben tabancadan cok tufek seven biriyim tufekin avantaji tup kendi hava pompasi olması cunku tup icindeki basinc azaldikca etki ve menzil dusuyor ilk mesajda ki sorun bununla alakali olabilir
  • Kullanmıştım bundan ve tüfeğinden, boncuk tabanca gibi ama oldukça etkili, kullanırken çok dikkat etmek lazım yakın mesafeden büyük hasar verebilir insana, hayvana.
  • pt 85 bende var gamo raptorla tek gecerım oyuncak dıyen arkadslara bı kullanmalarını onerırım :) kafatasına ve vucuduna rahatlıkla 5 mt gırebılır ve yaralaya bılır
  • 5 mt den yağ tenekesini deliyor
  • Benide merak sardı şimdi. 200 lira civarı var mı önereceğiniz güzel birşey. Gamo'nun tipini beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Benide merak sardı şimdi. 200 lira civarı var mı önereceğiniz güzel birşey. Gamo'nun tipini beğenmedim.

limiti ne kadar yukarı çekersen tetiği çektiğinde aldığın zevk te o kadar artar
  • quote:

5 mt den yağ tenekesini deliyor

konu tarihi pek yeni değil ama ben genede yazim.. bizde 2 arkadaş havalı tabanca almaya karar verdik. GAMO PT 85 ve UMAREX C.P.S arasında seçim yapacağız.. umarex alman yapımı.. tabancadan halen memnun musun yani ne kadar zamandır kullanıyorsun ? hiç arızası vb oldu mu ? biraz bilgi verir misin?
  • Çok havalı tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kusmuyu

quote:

5 mt den yağ tenekesini deliyor

konu tarihi pek yeni değil ama ben genede yazim.. bizde 2 arkadaş havalı tabanca almaya karar verdik. GAMO PT 85 ve UMAREX C.P.S arasında seçim yapacağız.. umarex alman yapımı.. tabancadan halen memnun musun yani ne kadar zamandır kullanıyorsun ? hiç arızası vb oldu mu ? biraz bilgi verir misin?

hala memnunum hiç bir arızası olmadı tavsiye ederim
  •  Havalı Tabanca kullananlar ve deneyimleri...
     Havalı Tabanca kullananlar ve deneyimleri...

Gamo p-23

bb misket veya saçma ikisinide atıyor..saçmayı tek tek doldurarak atıyor..
    misket ile 6 metreden 5 tane kutu cola tenekeyi delip geçiyor..6. tenekede iz kalıyo..tahtaya falan 3-4mm giriyor..benim için yeterli standart birşey..pekte bilgim yok bundan başka..
  • Yukarda biri 25 e boncuk atan bisey aldım demiş. Alıntı veya pm yapamıyorum. Bisey oldu telefona. Heh iste. Nereden aldın,link var mı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende Gamo Pt 85 ve Gamo 4,5 mm Precision Combo Set siparişi verdim araştırmalarıma ve satın aldığım firma ile görüştüğümde havalı tabanca en çok tercih edilen markaymış umarım beklediğim kadar eğlencelidir siparis gelince tecrübelerimi paylaşırım
  • 200 liraya kadar metal bb veya pellet atan Blowback co2 li tabanca onerir misiniz? 200 lira altinda blowback bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.