Şimdi Ara

Havalı tabanca vs airsoft tabanca yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeste olduğu gibi beni de bu havalı tabancalar konusunda bir merak sardı forumu çok karıştırmama rağmen airsoft mekanik veya elektrikli tabancalar hakkında pek bir bilgi edinemedim. Öncelikle şunu söyleyeyim co2 ile ateş eden bir tabanca istemiyorum o yüzden mekanik yani direk kurma mekanizmalı veya elektrikli airsoft tabancalara şöyle bir göz gezdirdim fakat almaya değer olup olmadığı konusunda kararsız kaldım. Bu konularda pek bir bilgim olmadığı için belki biraz saçma olabilir ama korkum bu silahların küçükken kullandığımız boncuklu tabancalardan öteye gitmemesi yönünde siz ne diyorsunuz bu tabancalarla havalı tabancalar arasında çok ciddi farklar var mı yani güç konusunda?

Şimdilik cazip gelen iki silah şunlar sizce hangisini tercih etmeliyim

www.avfoni.com
    A potentially dangerous Request.Path value was detected from the client (&).
    http://www.avfoni.com/urun/heckler-&-koch-p30-mekanik-tabanca

ve bu da aynı silahın co2 ile çalışan modeli

www.avfoni.com
    A potentially dangerous Request.Path value was detected from the client (&).
    http://www.avfoni.com/urun/umarex-heckler-&-koch-p30-havali-tabanca

Silahlar arasında fps olarak fazla fark yok fakat joule denen şeye baktım ki neyi belirttiğini hiç anlamadım fen dersi görmeyeli çok oldu :D
    üsttekilerin 0.5 joule olduğu yazıyor fakat normal bir havalı tabanca ortalama 2-3 joule oluyor sizce asıl fark burda mı bu neyi simgeliyor yani.

Son olarak söylemek istediğim üstteki 2 linkteki makineler tercih edilir mi sizce 5-10 metreden falan kola şişesini delebilir mi acaba?
    Araştırmalarım sonucu ancak bu kadar bilgiye ulaşabildim söylediklerimin bazıları saçma olabilir ama kusura bakmayın anlayışınız için teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_zenel -- 18 Nisan 2015; 1:29:52 >
  • CYMA PILLE CALISAN AIRSOFT TABANCALAR, EFSANE AK47 KELEŞ VE CYMA AIRSOFT YEDEK SARJOR CESITLERI BURADAN;
    www.isgoren.com.tr
    ISGOREN SILAHCILIK | Error 404
    https://www.isgoren.com.tr/marka/104/cyma.html

CYMA AIRSOFT ELEKTRIKLE CALISAN AIRSOFT TABANCA MODELLERI;
    Desert Eagle, Çöl Kartalı CYMA CM121 BURADAN...

Glock, G18C CYMA CM030 BURADAN;

Colt, 1911, CYMA CM123 BURADAN;

Sig Sauer, P226, CYMA CM122 BURADAN;

HECKLER KOCH, HK USP, CYMA CM125 BURADAN;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferisgoren -- 10 Haziran 2015; 10:32:38 >
  • neden co2 istemiyorsun ki ? 400 lira civarına alacağın bir gamo pt 85 ile grupman bile yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoraki hp-01 havalı tabancası isabet ve gücü bir arada bulunduran ve tam bir fiyat/performans silahıdır. Tavsiyem kesinlikle budur.

• bende konuyu açan arkadaşın, mekanik tabancadan almayı planlıyorum, benimde endişem boncuklu tabancalardan biraz olsun farkı varmı, ve demir bilye atabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueryTr

bende konuyu açan arkadaşın, mekanik tabancadan almayı planlıyorum, benimde endişem boncuklu tabancalardan biraz olsun farkı varmı, ve demir bilye atabiliyormuyuz ?

Hocam metal bb atarsiniz ama spring yani kurmali tabancadan ne performans ne zevk alirsiniz her atistan sonra el ile tekrar kurmak can sıkan bir durum ayrica tepmede yapmaz . CO2 blowback denilen modeller ise daha performansli her atista kurma gerektirmez ayrica blowback olayi ile her atista ray geri gider.

• peki EKOL S66 başlangıç için uygunmudur, biraz araştırdım tahrip gücü yüksek deniliyor. Fakat 2modeli var biri compact diğeri ise normal aralarında 30-40tl fiyat oynuyor aralarında çok fark varmı.
    Bir merak ettiğim konuda bu silah ile tüpü bittiği zaman elimle kurup tekrar atış yapma şansım varmı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.