Şimdi Ara

Havalı Tabancalar Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde evin önünde adamın tekini bacağından vurdular gecenin bir yarısı fırladım oturduğum yerden sanki mermi içimden geçti titredim yemin ediyorum çok aşırı fena bir ses geldi. Ama adam ölmemiş belki bacağından vurmuşlar diye ölmemiştir dedim ama sanmıyorum çünkü ambulans falan da gelmedi veya geldi ben görmedim, her neyse bugün havalı tabancalar hakkında kısa bir araştırma yaptım ve ateş edilen silahın havalı tabanca olabileceğini düşündüm sizce durum ne? ne düşünüyorsunuz? ayrıca maliyeti çok mu fazladır bu zımbırtıların ruhsat falan gerekir mi taşımak için?

• Manyakmısın kardeş? Hiç mi havalı tabanca videolarına bakmadın? sence yeri dağı inletecek şekilde mi ses çıkarıyor videodakiler?
  • Mahallede terör operasyonu olmuş kardeş ondan ambulans gelmemiş, sen hâylâ havalı tabanca san.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı bakmadım da çok ses çıkartıyormuş öyle yazmışlar. ayrıca bu zamazingoları taşımak için ruhsat gerekiyor mu?
  • Hocam sokakta o kadar ses yapar mi bilmem ama kuzenim evin icinde kullandi kulaklarim patlayacak zannettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havalı mı- Airsoft mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.