Şimdi Ara

Havalı tüfek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa havalı tüfek aldım hatsan striker 1000S vortex modelini tercih ettim yanında hediye dürbün yolladılar comet 3-9x32 birde iki kutu pellet yollamışlar dürbünün montajını yaptım fakat sıfırlayamıyorum acaba pelletler mi dandik yoksa dürbünmü dandik bi yardımcı olur musunuz yeni pellet alıp deneyim mi pelletlerin arkası az yamukluk var acaba ondan mı yoksa dürbünü montajlarken mi hata yaptım.

• Pelletler dandik olabilir spot on dome 16.5 grain kullanmanızı öneririm. Ne kadar havalı tüfek olsa da tepme yapıyor bunun için de dampa ayak ile kullanım dürbünü i dürbün uzun ömürlü olup ayarı bozulmasın
  • alperen692 kullanıcısına yanıt
    hocam dedğinizi yaptım spot on pelelt aldım 1.6 g yazıyor üstünde ama yine aynı dürbünü optik merkezleme yaptım taktım ama dürbün ayaktan dolayı galiba hafif sola yatık duruyor dürbün sıfır sizce dürbün bozuk olma ihtimali varmı yoksa ayakları değiştirsem yeter mi ?
  • 616sefatrk 6 kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim dürbün ve dürbün ayağı farklı zaten. Dürbün ayağını raya taktıktan sonra üzerine dürbünü koyup artıkılı ayarlayıp diğer bağlantılarını yapın. Böylece dürbünde eğiklik, yatıklık vs olmaz.
    Optik merkezlemeyi herkes bilmez bilmeniz güzel Atış yaptığınızda farklı yeri vuruyorsanız ayaklardan ayar yapmak gerekiyor bu da bağlantı yerlerine parça koyma(şimleme) ile yapılıyor Ama bu çok uğraş ve vakit isteyen bir şey bunlarla hiç uğraşmadan dürbün üzerinde ki turretlerden ayar yapıp kullanın.
    Pellet olarak özellikle tam adını yazdım. "Spot on dome 16.5 grain" olacak 16 grain değil. Gram ve grain farklı ağırlık ölçüleri pointed 16 grain var galiba ondan Almışsınız ama çok sorun olmaz bitince dome 16.5 grain olanı Alırsınız 👍👍
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.