Şimdi Ara

havalı tüfekle kargaları öldürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yazın tarlaya kargalar dadanıyor.onları havalı tüfekle vurmaya çalışıyom ama tam nefes alıp sıkamıyorum.gözlerimi kapatıyorum .birde dürbün taktırıcam nasıl olur.lütfen yardım

• Kargalar ile uğraşırsanız emin olun bu konu ile başa çıkamazsınız. Pişman olursunuz. İnsandan daha saygı duyduğum bir canlı varsa onlar da karga türleridir.
  • Havali Tufekle Kargo oldurursun ama hangi birini oldurecen onlar kalabalik olurlar :)
    Bos 5 kiloluk veya 10 kiloluk yag tenekesi al vur babam vur davul misali o zaman gor bakalim geliyorlarmi?
    Durbun lazimsa buyrun iceleyin derim.

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Sezer-Av__u1097507__dp0__of__otDESC__s20__f

Ayrica pompali, yari otomatik veya tek kirma tufek lazimsa cok uygun fiyata yardimci oluruz.

saygilar
    SEZER AV
  • Hocam benim bildiğim bi karga öldürünce daha çok toplanıp saldırıyolar.Bizim burda bi arkadaşın balkonuna ölü karga düşmüş yavru anneside o öldürdü sandı heralde hiç rahat bırakmıyor çocuğu.
  • kargalar zararlı hayvanlar akıllı oldukları doğru. kaç tane hayvanımı öldürdüler biliyormusun.yavru kedilerin bile gözünü oyuyorlar. bana hep zararı var öldürmemde günah değil.zararlı hayvan sonuçta. öyle pis bir hayvanki birbirlerini yiyorlar. herhalde bir yakınınızın gözünü oyarsa ozaman anlarsınız.doğru biriini öldürünce hepsi toplanıyor ama
    bana hiç karışmadılar.

• Ne hakla olursa olsun bir canlinin canini almak gunahtir.siz, sizin sahip oldugunuz diger cablilari korumakla yukumlusunuz.eger siz onlari koruyamiyorsaniz o sizin probleminizdir.kargalarin degil.
    Bizim buralarda eskiden kurtlari hep avlamislar.niye efendim?kuzulari koyunlari avliyormus.vahvah..simdi bir tane bile kurt yok.cok sukur.lakin bu seferde domuz turedi..simdi bnm akil kupu koylum hergun misirini aycicegini bezelyesini kavunu karpuzunu bekliyor.zaten domuz yuzunden sebze ekemez olmus.yilmis usanmis.domuzdan sikayet ediyor.tamamda arkadas sen zamaninda kurtu oldurdun.o yuzden turedi mu havyan.herkes bin pisman.yalniz son pismanlik fayda etmez.
    Simdi sende o kargalari vurunca buna benzer seyler yasanacak.tabiki senin karga oldurmen kucuk capli bir olay.sisteme cok etki etmicek ama buyuk ihtimal arkadaslarinla bir olup avlicaksiniz hatta kendi cocuklarinizada empoze edeceksiniz.
    Neyse durduk yere birsey oldurmek iyi degildir.
    Bende su anda buyuklerimin hatasi sonucu cogalan domuzlarin pesindeyim.bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mişmiş kafa 65

kargalar zararlı hayvanlar akıllı oldukları doğru. kaç tane hayvanımı öldürdüler biliyormusun.yavru kedilerin bile gözünü oyuyorlar. bana hep zararı var öldürmemde günah değil.zararlı hayvan sonuçta. öyle pis bir hayvanki birbirlerini yiyorlar. herhalde bir yakınınızın gözünü oyarsa ozaman anlarsınız.doğru biriini öldürünce hepsi toplanıyor ama
    bana hiç karışmadılar.

Size hic karismamalari cok ilginc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZERAV -- 5 Nisan 2014; 23:06:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüfekle gezen polisler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz insan olmanız daha yararlı olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.