Şimdi Ara

Bu tüfek ne eder ? Kim alır ? Jaguar SX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili Arkadaşlar, avcılık ile uzaktan yakından alakam yok. Kayın validenin evinde zamanında neden aldığını bilmediğimiz bi ünal marka jaguar etiketi olan tüfek var. Bir kaç sorumu cevaplarsanız sevinirim.
    Bu silâhı evde tutmam suç mu ?
    Kafama göre istediğime satabilir miyim ?
    Satarsam neye dikkat etmeliyim ?
    Arabaya atıp silahciya götüre bilir miyim ?
    Ne eder ?
    Kime satılır?

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jaguar SX Av Tüfeği: Özellikler, Fiyatlar ve Yorumlar

Jaguar SX, mekanik ve tasarım özelliklerinin birleşimiyle öne çıkan öncü bir av tüfeğidir. Bu otomatik av tüfeği, seri atış özelliği ve geniş mermi kapasitesi ile dikkatleri üzerine çeker.

Özellikler:

• 7+1 mermi kapasitesi
    • Gazlı çalışma sistemi
    • 12 kalibre
    • 3 inç (76 mm) mermi yatağı
    • Taktikal kıç desteği
    • Ayarlanabilir nişangah ve dipçik
    • Picatinny rayları optik montajı için

Fiyatlar:

Jaguar SX'in fiyatları, özelliklerine ve aksesuarlarına bağlı olarak değişebilir. Ancak ortalama olarak aşağıdaki fiyat aralıklarında bulabilirsiniz:

• Jaguar 7+1 Otomatik Av Tüfeği: 3.000 - 4.000 TL
    • Öncü Jaguar Av Tüfeği: 2.500 - 3.500 TL

Yorumlar:

Kullanıcı yorumları, Jaguar SX'in sağlamlığı, güvenilirliği ve atış performansı konusunda olumludur. Özellikle, seri atış özelliği ve düşük geri tepme özelliği, pek çok avcı tarafından beğenilmektedir. Ancak bazı kullanıcılar, silahın biraz ağır olduğunu belirtmektedir.

Kim Alır?

Jaguar SX av tüfeği, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli avcılar için idealdir:

• Kuş ve küçük av oyunlarını avlayanlar
    • Kurt, ayı ve domuzu avlayanlar
    • Yasalarca uygulanan kendini savunma amaçları
    • Yarışma atıcıları

Öneriler:

Jaguar SX av tüfeğini düşünüyorsanız, aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurun:

• Avlanma ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan emin olun.
    • Fiyat aralığınıza uygun modelleri araştırın.
    • Diğer kullanıcıların yorumlarını okuyarak silah hakkında daha fazla bilgi edinin.
    • Satın almadan önce bir silahşar ile görüşün.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Resimlee

• Adliyede çalışan biri olarak söylüyorum, bulundurman suç 6136 sayılı yasanın 13/1 maddesine göre "Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma" suçunu işlemiş olup, alt sınır 1 yıl hapis ve 30 gün adli para cezasıdır. arabayla götürmemeni tavsiye ederim. Yakalandığında kaçarı yoktur. ha yakalanmama ihtimali varmıdır vardır o riske değer mi değmez. Malın evinde görülmesi ve anlaştığın kişinin götürmesi daha uygundur. silah konusunda bilgi veremeyeceğim çünkü anlamıyorum.
  • Bu silah hakkında bilgim yok ama Öncü Silah yıllardan beri var olan fakat pazarda adı çok fazla duyulmayan bir firma. Silahlarının genel ve namlu kaliteleri iyi, ürününün arkasında duran aile şirketidir. Avda da üzmez, eğlencesine de üzmez silahları. Profesyonel ya da hastalık derecesinde avcı değilseniz işinizi fazlasıyla görecektir.
  • Hocam merhaba Beretta tabanca lar hakkında bilginiz var mıdır?

Bir modek hakkında bilgi almak istiyorum?

• Hocam merhaba Beretta tabanca lar hakkında bilginiz var mıdır?

Bir modek hakkında bilgi almak istiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: altinkobra

Adliyede çalışan biri olarak söylüyorum, bulundurman suç 6136 sayılı yasanın 13/1 maddesine göre "Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma" suçunu işlemiş olup, alt sınır 1 yıl hapis ve 30 gün adli para cezasıdır. arabayla götürmemeni tavsiye ederim. Yakalandığında kaçarı yoktur. ha yakalanmama ihtimali varmıdır vardır o riske değer mi değmez. Malın evinde görülmesi ve anlaştığın kişinin götürmesi daha uygundur. silah konusunda bilgi veremeyeceğim çünkü anlamıyorum.
    Konuya gelen cevapları çok geç gördüm, teşekkür ederim. Riske girmeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.