Şimdi Ara

havalı tüfek alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar havalı tüfek alıcam ama kararsızım bütçem max 100tl tüfekten fazla birşey beklemiyorum zaten karıncayı bile incitemem sadece belirli yerlere hedef koyup atmak isitiyorum kafamda eser 2002 sym var 90tl +kılıf+1 paket mermi birde 17 tl ye Tasco 4x15 dürbün alıcam sizce sağlammıdır bu tüfek eksileri vamı kullanan yada bilgi sahbi kişilerin yardımını bekliyorum

bu siteden alıcam

tüfek bu :http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4563

dürbün bu:http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3780

• 4x15 değil 4x20 al. hatta bütceyi arttırıp 3-9x32 al. sadece atıcılık içinse gayet güzel bir tüfek. bir üst modelini kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • tamam önerin için teşekkürler peki bu silahlarda plastik mermi kullanma şansımız varmı
  • hayır bu çaplarda plastik pellet yok. sadece kurşun ve çelik kullanılabilir
  • bende alacgm ama kral magnum ile bunun arasında kaldm.hangsni alaym

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe kısıtlıysa Eser Es55 alın bütçe arttığında hatsan alabilirsiniz.
  • Arkadaş yeni bir havalı tüfek almış bana neler yapmalıyım diye sordu cevapladım cevabı burayada yazayım sizde birşeyler ekleyebilir, hatam varsa düzeltebilirsiniz. "Herşeyden önce dikkatli tedbirli ol havalı tüfeğin şakası olmaz, forumlarda kaç kere okudum, 100 metre mesafeden 40-50 kiloluk bir köpeği öldürecek bir silaha sahip olduğunu unutma. Havalı tüfek yağlı gelir, üstündeki yağ kaybolunca tüm metal kısımlarını yağlamalısın, herhangibir yağı tüfeğin metal kısmına damlatıp tüm metal kısımlarına peçete-bez yardımıyla yayarak yağlayabilirsin. Bir wd-40 gibi yağ püskürten sprey alıp tüfeğın ulaşamadığın tüm metallerini yağlamalısın. Kullanmadığında tüfek hep yağlı kalsın. Namlunun içine kesinlikle yağ bulaştırmamaya çalış. Namlunun içini 500 atışta bir misinanın ucuna bağladığın ufak kuru temiz bir pamuklu bezi 4-5 kere geçirerek temizleyebilirsin. İlk geldiğinde kurarken zorlanacaksın namlunun ucundan tutup kurabilirsin, kurarken sıkı tut. Havalı tüfek saçmasını koyarken iyice bastır yerine girsin namluyu kapatırken yerinden çıkıp arada sıkışmamasına dikkat et. Havalı tüfeği kesinlikle 5-10 dakikadan fazla kuruk bırakma yayı yumuşar gücü azalır. Yeni tüfeğe dürbünü en az 500 atış sonra tak, havalı tüfeklerde ucuz dürbünlerin ayarını tam yapmak oturtmak zordur o ayrı, uzun bir konu. Dürbünü taktıktan sonra dürbünün yan tarafındaki ayarı saat yönünde sıktığında tüfek sola atmaya başlar, dürbünün yanındaki ayarı saat yönünün tersine çevirip gevşettiğinde tüfek sağa atmaya başlar. Dürbünün üstündeki ayarı saat yönünde sıktığında tüfek aşağı atmaya başlar, saat yönünün tersine çevirip gevşettiğinde yukarıdan vurmaya başlar. Dürbün ayarını bu şekilde yapmalısın."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Havalı mı- Airsoft mu
    6 yıl önce açıldı
    Havalı tabanca tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Arkadaş yeni bir havalı tüfek almış bana neler yapmalıyım diye sordu cevapladım cevabı burayada yazayım sizde birşeyler ekleyebilir, hatam varsa düzeltebilirsiniz. "Herşeyden önce dikkatli tedbirli ol havalı tüfeğin şakası olmaz, forumlarda kaç kere okudum, 100 metre mesafeden 40-50 kiloluk bir köpeği öldürecek bir silaha sahip olduğunu unutma. Havalı tüfek yağlı gelir, üstündeki yağ kaybolunca tüm metal kısımlarını yağlamalısın, herhangibir yağı tüfeğin metal kısmına damlatıp tüm metal kısımlarına peçete-bez yardımıyla yayarak yağlayabilirsin. Bir wd-40 gibi yağ püskürten sprey alıp tüfeğın ulaşamadığın tüm metallerini yağlamalısın. Kullanmadığında tüfek hep yağlı kalsın. Namlunun içine kesinlikle yağ bulaştırmamaya çalış. Namlunun içini 500 atışta bir misinanın ucuna bağladığın ufak kuru temiz bir pamuklu bezi 4-5 kere geçirerek temizleyebilirsin. İlk geldiğinde kurarken zorlanacaksın namlunun ucundan tutup kurabilirsin, kurarken sıkı tut. Havalı tüfek saçmasını koyarken iyice bastır yerine girsin namluyu kapatırken yerinden çıkıp arada sıkışmamasına dikkat et. Havalı tüfeği kesinlikle 5-10 dakikadan fazla kuruk bırakma yayı yumuşar gücü azalır. Yeni tüfeğe dürbünü en az 500 atış sonra tak, havalı tüfeklerde ucuz dürbünlerin ayarını tam yapmak oturtmak zordur o ayrı, uzun bir konu. Dürbünü taktıktan sonra dürbünün yan tarafındaki ayarı saat yönünde sıktığında tüfek sola atmaya başlar, dürbünün yanındaki ayarı saat yönünün tersine çevirip gevşettiğinde tüfek sağa atmaya başlar. Dürbünün üstündeki ayarı saat yönünde sıktığında tüfek aşağı atmaya başlar, saat yönünün tersine çevirip gevşettiğinde yukarıdan vurmaya başlar. Dürbün ayarını bu şekilde yapmalısın."

cevabın için çok teşekkürler arkadaşım :)

evet arkadaşlar forumda SEZERAV isimli arkadaştan aldığım silah hatsan mod 75 5,5mm daha elime geçmedi yeni istettim elime geçince ayrıntılı incelemesini yapacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambomert62 -- 29 Mart 2014; 18:14:59 >

• eser havalı tüfek en ucuz ve 3. sınıf. biraz zorlayıp kalite almak daha iyi. az kullanıp satanlar da çok var. bu konuda airgunturk ve hobisilah adlı havalısilah forumlara bakınız bilgi sahibide olursunuz.
  • Hocam Tufeginizi aldinizmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.