Şimdi Ara

Airsoft silah alıcam kullanan var mı SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
31.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrendiğim kadarıyla bikaç bişey söyleyeyim bu çoluk çocuk oyunu değil ve yakın mesafede delebilir dikkat edin

aklımda bu var bilgisi olan var mı veya kullanan
    http://www.airsoftstation.com/upgraded-type-96-airsoft-sniper-rifle-by-utg.html
    bu sniper 520 fps ile vuruyomuş fps hız demek miş (herhalde 520 feet mi oluyo)

veya aşağıdaki linkin daha kalitelisi olanlardan

http://www.airsoftstation.com/crosman-stinger-r39-airsoft-rifle.html

ama önceliğim yukardaki

amacım sokakda dolaşan apaçileri, kezbanları arkalarından çatıdan vurup onları izlemek veya turnuva falan olursa kapışırız

Airsoft silah alıcam kullanan var mı SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 28 Mart 2013; 17:55:36 >

• öncelikle attığın likteki silahlar airsoft adında satılan çöp silahlar çabuk bozulur almamanı tavsiye ederrim.
    silah alma amacına gelelim almak istediğin silah kanas(+500fps) korumasız birinin derisini delecek kadar güçlü videolarını izlersen nedemek istediğimi anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G4LE

öncelikle attığın likteki silahlar airsoft adında satılan çöp silahlar çabuk bozulur almamanı tavsiye ederrim.
    silah alma amacına gelelim almak istediğin silah kanas(+500fps) korumasız birinin derisini delecek kadar güçlü videolarını izlersen nedemek istediğimi anlarsın.

Bu silah kac ay gider veya bu slihlar metal mi yani agirliki gercek mi veya siz hic kullandinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen en iyisi iyice araştır FPS ne demek falan ondan sonra gel konu aç, kulaktan dolma bilgilerle iş yapma bana arkadaşım. Kullandınız mı falan saçma sapan sorular sorupta meşgul etme milleti.
    Turnuva falan Türkiye'de zor iş zaten airsoft oynayanlarda kendileri arasında takımlar oluşturup ortak yer seçip oynarlar. Ama videodaki ''scoutthedoggie'' gibi İskoçya ve İngiltere'de yaşıyorsan rahatlıkta oynayan yerler bulabilirsin.
  • airsoftun tadı hiçbirinde yok. ben tokyo marui .357 python silver kullanıyorum. görsellerde bak gerçekten iyidir. bir de cyma tactical ak kullanıyorum. kurtköy'de oyuna da katıldım. bilgisayara geçince detaylı bilgi veririm. ama mümkünse pm atmayın çünkü geçen bir konuda da aynı durum oldu, cevap veremediğim arkadaşlara ayıp oldu. bu arada profesyonel değilim ama işin içindeyim, yardımcı olmaya çalışacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Wright

airsoftun tadı hiçbirinde yok. ben tokyo marui .357 python silver kullanıyorum. görsellerde bak gerçekten iyidir. bir de cyma tactical ak kullanıyorum. kurtköy'de oyuna da katıldım. bilgisayara geçince detaylı bilgi veririm. ama mümkünse pm atmayın çünkü geçen bir konuda da aynı durum oldu, cevap veremediğim arkadaşlara ayıp oldu. bu arada profesyonel değilim ama işin içindeyim, yardımcı olmaya çalışacağım.

nerdeyse hiç bişey anlamıyorum

http://www.airsoftgi.com/product_info.php?cPath=139_113&products_id=6572

bu nasıl kaç metre etkili ve pasif vurabilir lnikteki ürün nası metal diye ama nası olduğu hakkında bilgim yok

sizin cyma tactical ak kaç para veya türkiyede satılıyo mu bu silahlar bozuluyo mu hiç

• FPS = Feet per second yani 100 fps ise saniyede 100 feet yol alır demek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

FPS = Feet per second yani 100 fps ise saniyede 100 feet yol alır demek.

onu az önce öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beretta92

Babam emekli Komiserdir.Oyalanmak ıcın av dukkanı acmıstı.Şimdi belli bir kesime hitap ediyor.
    Aksam silahla yatıp sabah silahla uyanan biri olarak airsoft silah tavsiye etmem.
    Alıcaksan havalı silah al.Havalı tabanca al.Co2 tüp ile çalışan silahlar.1 tüp 50-60 atış yapabiliyor.Yedek tüp edinirsin onlar basit iş.Airsoft silahlarına göre çok güçlüler.20-30 mt mesafeden bir çöp tenekesini veya kiremeti , tuğlayı parçalayabilirsin.
    Yakın mesafede Canlılar üstünde deneme ama bu havalı silahları
    ......
    Airsoft silahları ile attıgını vurman kolay olmaz.Rüzgardan etkileniyo attıgı plastık bılyeler.Havalı sılahlarda metal bilyede kullanabılırsın.

o tabancalardan nerden edinebiliriz ? fiyatı ne kadar ? gerçeğiyle 1e1 aynı olanı vs. düzgün bir taneden bahsediyorum ayrıca tüp olayı hakkında bilgi verebilirmisin nasıl doluyor vs. kullanım açısından ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

öncelikle attığın likteki silahlar airsoft adında satılan çöp silahlar çabuk bozulur almamanı tavsiye ederrim.

Bu silah kac ay gider veya bu slihlar metal mi yani agirliki gercek mi veya siz hic kullandinizmi

o silahı nekadar kullanırsın bilemem ama gerçek airsoft silahları 1.000TL civarı fiyattan satılıyor ağırlıklarıda gerçeği ile aynıymış ama ben hissetmedim ağırlığını yada elime gerçek silah almadığımdanda olabilir.
    bazı tarafları plastik oluyor silahın ama sonradan değiştirebilirsin

• quote:

quote:

quote:

o silahı nekadar kullanırsın bilemem ama gerçek airsoft silahları 1.000TL civarı fiyattan satılıyor ağırlıklarıda gerçeği ile aynıymış ama ben hissetmedim ağırlığını yada elime gerçek silah almadığımdanda olabilir.

peki bu yeterlimi kaç metre uzağa sıkar etkili ve etkisiz

• quote:

airsoftun tadı hiçbirinde yok. ben tokyo marui .357 python silver kullanıyorum. görsellerde bak gerçekten iyidir. bir de cyma tactical ak kullanıyorum. kurtköy'de oyuna da katıldım. bilgisayara geçince detaylı bilgi veririm. ama mümkünse pm atmayın çünkü geçen bir konuda da aynı durum oldu, cevap veremediğim arkadaşlara ayıp oldu. bu arada profesyonel değilim ama işin içindeyim, yardımcı olmaya çalışacağım.

bunlar nası

sizin cyma tactical ak kaç para veya türkiyede satılıyo mu bu silahlar bozuluyo mu hiç

• quote:

quote:

quote:

quote:

o silahın nekadar atıcağını bilemem ama airsoftta 25m den aşşağı kanasla vurulmuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o silahın nekadar atıcağını bilemem ama airsoftta 25m den aşşağı kanasla vurulmuyor.

peki bu silah nası hiç beğendin mi gözün kesti mi veya istanbulda falan alabilceğim bi yer var mı

• quote:

bunlar nası

hiç olmadı zaten daha başlangıçta olduğum için bana güzel seri atan şekli olan bişey önerirmisiniz

• selam beyler ben 14 yasındayım istanbulda avrupa yakasında benle airsoft oynayacak varsa alta pm atsın İYİ GÜNLEr

silahım = pwa kriss vector
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Babam emekli Komiserdir.Oyalanmak ıcın av dukkanı acmıstı.Şimdi belli bir kesime hitap ediyor.
    Aksam silahla yatıp sabah silahla uyanan biri olarak airsoft silah tavsiye etmem.
    Alıcaksan havalı silah al.Havalı tabanca al.Co2 tüp ile çalışan silahlar.1 tüp 50-60 atış yapabiliyor.Yedek tüp edinirsin onlar basit iş.Airsoft silahlarına göre çok güçlüler.20-30 mt mesafeden bir çöp tenekesini veya kiremeti , tuğlayı parçalayabilirsin.
    ......
    Airsoft silahları ile attıgını vurman kolay olmaz.Rüzgardan etkileniyo attıgı plastık bılyeler.Havalı sılahlarda metal bilyede kullanabılırsın.

o tabancalardan nerden edinebiliriz ? fiyatı ne kadar ? gerçeğiyle 1e1 aynı olanı vs. düzgün bir taneden bahsediyorum ayrıca tüp olayı hakkında bilgi verebilirmisin nasıl doluyor vs. kullanım açısından ?

Havalı tabancalar ;
    Her av sitesinde vardır. 100tl - 1000tl arası değişir fiyatları.
    Üretimine göre metal olanı , parçaları hareketli olanıda olabilir.
    Genellikle Şarjöre bir tüp takılır. tüpün fiyatı 2.5 tl gibi birşey.50-60 atışlık ömrü var.Metal bilye atabilirler.
    20-30 mt mesafeden etkili...Çok düşük bir ses çıkarır.Youtube havalı tabanca videoları mutlaka vardır.
    TAŞINMASI YASAK DEĞİLDİR.VALİLİK İZİNLİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YAPILAN YERLERDE TAŞINMAZ.
    BELİNİZDE GÖRÜNÜR OLMAYACAK ŞEKİLDE TAŞIYABİLİRSİNİZ.

Airsoft tabanca bildiniz oyuncakların gelişmiş olanı.Ben pek sevemedim onları.Uzak mesafede çok etkili olduğu söylenemez.
    100 tllilk bir airsoft tabanca ile 100 tllik havalı tabanca arasındaki fark çok büyüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beretta92 -- 5 Mart 2013; 11:52:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

......

Havalı tabancalar ;
    Her av sitesinde vardır. 100tl - 1000tl arası değişir fiyatları.
    Üretimine göre metal olanı , parçaları hareketli olanıda olabilir.
    Genellikle Şarjöre bir tüp takılır. tüpün fiyatı 2.5 tl gibi birşey.50-60 atışlık ömrü var.Metal bilye atabilirler.
    20-30 mt mesafeden etkili...Çok düşük bir ses çıkarır.Youtube havalı tabanca videoları mutlaka vardır.
    TAŞINMASI YASAK DEĞİLDİR.VALİLİK İZİNLİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YAPILAN YERLERDE TAŞINMAZ.
    BELİNİZDE GÖRÜNÜR OLMAYACAK ŞEKİLDE TAŞIYABİLİRSİNİZ.

Airsoft tabanca bildiniz oyuncakların gelişmiş olanı.Ben pek sevemedim onları.Uzak mesafede çok etkili olduğu söylenemez.
    100 tllilk bir airfost tabanca ile 100 tllik havalı tabanca arasındaki fark çok büyüktür.

teşekkürler

• Bende m4a1, AK-47, AK-105, Browning, G3, Thompson m1a1 ne ararsan var. 4.000 liralık koleksiyonum var. Parası olan için güzel de. Ama yine de bu kadar paraya değmez bu replikalar. Oyuna katılsan bile ayda 1-2 kez anca katılabilirsin.
    Ben örneğin film falan izleyeceğin zaman tüfeğimi kucağıma alıyorum heyecannı öyle yaşıyorum.

Ancak bu replikalaır getirmek zor. Para hem de işlemler açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 5 Mart 2013; 11:44:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Bende m4a1, AK-47, AK-105, Browning, G3, Thompson m1a1 ne ararsan var. 4.000 liralık koleksiyonum var. Parası olan için güzel de. Ama yine de bu kadar paraya değmez bu replikalar. Oyuna katılsan bile ayda 1-2 kez anca katılabilirsin.
    Ben örneğin film falan izleyeceğin zaman tüfeğimi kucağıma alıyorum heyecannı öyle yaşıyorum.

Ancak bu replikalaır getirmek zor. Para hem de işlemler açısından.

hangi siteden almıştınız fiyatı nedir m4 ün kaç metre sıkıyo

500 fps sniper 30 mt den elmayı delebilir mi

gibi sorularım var cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.