Şimdi Ara

Airsoft silah alıcam kullanan var mı SS'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
31.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Bu benim yeni AK105. 6 şarjörlü. Koleksiyona yenisini ekledim.

Alcaksan CYMA, JG, A&K gibi markalara bak.

Airsoft silah alıcam kullanan var mı SS'li

önereceğiniz bi silah var mı öncelik sniper

şimdiden teşekkürler

SAYGILAR

Silah değil de, oyuncak, yada replika de bunlara. Sonra sıkıntı çıkıyor.

Sniper alma ik başta. Hemen sıkılır satmaya uğraşırsın. Zaten sniper alıp upgrade etmen gerekir, onlar da sıkıntılı işlerdir. Normal M4, AK47, M16 gibi replikalara bak.

• quote:

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler

SAYGILAR

Sniper alma ik başta. Hemen sıkılır satmaya uğraşırsın. Zaten sniper alıp upgrade etmen gerekir, onlar da sıkıntılı işlerdir. Normal M4, AK47, M16 gibi replikalara bak.

peki bana önerebileceğiniz bi şeyler var mı

http://www.airsoftgi.com/product_info.php?products_id=5963 bu nasıl sizce

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler

SAYGILAR

Arkadasım sana airsoft u kim nasıl anlattı bilmyorum ama şunu önce iyi bil airsoft bir SPOR dur. Kendine ait bir kültürü, kuralları vardır.Oyun alanları sivil insanların olmadıgı ormanlık araziler ve özel dizayn edilmiş yerlerdir. Elinin altında internet var aç biraz oku (gerçi okumayan bir millet oldugumuzdan sen youtube tan videoları izle)

quote:

amacım sokakda dolaşan apaçileri, kezbanları arkalarından çatıdan vurup onları izlemek veya turnuva falan olursa kapışırız

Al işte canım sen git AVM nin birinden 60-70 liraya bi tane al bitane tüfek koy eve bi karton sık dur . Sonra bir komşun şikayet etsin polise bak sonra neler oluyor. Senin gibi kimlik bunalımı yaşayan ergenler , kurtlar vadisi sonrasında kendisini Polat Alemdar sananlar yüzünden bizim gibi gerçek airsoft çular çok zor durumlarda kalıyor.

Al sana birkaçta foto ne oldugunu bil CAHİL kalma

• quote:

Orijinalden alıntı: By.Tolga

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler

SAYGILAR

Arkadasım sana airsoft u kim nasıl anlattı bilmyorum ama şunu önce iyi bil airsoft bir SPOR dur. Kendine ait bir kültürü, kuralları vardır.Oyun alanları sivil insanların olmadıgı ormanlık araziler ve özel dizayn edilmiş yerlerdir. Elinin altında internet var aç biraz oku (gerçi okumayan bir millet oldugumuzdan sen youtube tan videoları izle)

quote:

amacım sokakda dolaşan apaçileri, kezbanları arkalarından çatıdan vurup onları izlemek veya turnuva falan olursa kapışırız

Al işte canım sen git AVM nin birinden 60-70 liraya bi tane al bitane tüfek koy eve bi karton sık dur . Sonra bir komşun şikayet etsin polise bak sonra neler oluyor. Senin gibi kimlik bunalımı yaşayan ergenler , kurtlar vadisi sonrasında kendisini Polat Alemdar sananlar yüzünden bizim gibi gerçek airsoft çular çok zor durumlarda kalıyor.

Al sana birkaçta foto ne oldugunu bil CAHİL kalma

farkındayım zaten bu kadar etki yaptığını gördükten sonra hiç kimseye sıkmam söylediklerinizde haklısınız lakin ben kurtlarvadisi gibi dizileri sevmem

ayrıca okumayı seven biriyim ama hangi siteye üye olduysam airsoftturk airsorftturkey bunların hiçbirinde etkisini gösteren adam akıllı bişey yoktu

hiçbiyerde cevap da alamadım

• quote:

farkındayım zaten bu kadar etki yaptığını gördükten sonra hiç kimseye sıkmam söylediklerinizde haklısınız lakin ben kurtlarvadisi gibi dizileri sevmem

ayrıca okumayı seven biriyim ama hangi siteye üye olduysam airsoftturk airsorftturkey bunların hiçbirinde etkisini gösteren adam akıllı bişey yoktu

Öncelikle tepkim biraz fazla olmus olabilir kusura bakma ama senin söylediğin sekilde insanların kafasında farklı düşünceler olusuyor. Buda bu sporun sağda solda oynanan çoluk çocuk oyunuymus hissi yaratıyor. airsoftturkey den yardım alamamanın sebebi öncelikle airsoft un genel kurallarını okumaman. İstediğin bilgileri edinebilmen için yapman gerekenler zaten orada yazıyor.Yani üye olup "ya ben airsoft oynamak istiyorum hangi silahı alayım, yada hangi silahı tavsiye edersiniz" tarzı bir soruya kardesler takımına üye olmadan kesinlikle cevap alamazsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Tolga -- 28 Mart 2013; 17:40:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: By.Tolga

quote:

Öncelikle tepkim biraz fazla olmus olabilir kusura bakma ama senin söylediğin sekilde insanların kafasında farklı düşünceler olusuyor. Buda bu sporun sağda solda oynanan çoluk çocuk oyunuymus hissi yaratıyor. airsoftturkey den yardım alamamanın sebebi öncelikle airsoft un genel kurallarını okumaman. İstediğin bilgileri edinebilmen için yapman gerekenler zaten orada yazıyor.Yani üye olup "ya ben airsoft oynamak istiyorum hangi silahı alayım, yada hangi silahı tavsiye edersiniz" tarzı bir soruya kardesler takımına üye olmadan kesinlikle cevap alamazsın .

peki bana önereceğiniz kaliteli bi silah var mı semi auto sniper gibi bişey önceliğim

• slm arkadaşlar,

ilgilenen varsa havalı tabanca ve airsoft oyuncaklarımı satabilirim :)
  • ben ilgileniyorum.
    havalı tabanca ve airsoft oyuncak almayı düşünüyorum..
    satmayı düşünen varsa görüşebiliriz..
  • birincisi airsoft çocuk işi değildir öyle oyundaki sniper lar gibi çatıya pusup milleti vurmayı düşünmeyin bile başınıza büyük bela açarsınız. ikincisi airsoft öyle 90-100 alınıp oyuncak tabancalarla yapılan bir çocuk oyunu değildir. bir spordur. adam gibi ekipman ve adam gibi supply alman gerekir.parayı dökmen kesenin ağzını açman gerekir. o yü<den yurtdışından getirdiğim bir çok supply ve ammo var fakat profesyonel airsft işini 3-4 yıl önce bıraktım sayılır.
  • Selam arkadaslar

hem vakot ayiramadigim hem de nakit ihtiyaci nedeniyle JG G608 model G36C replikasi tufegimi cikariyorum.

forumdan almak isteyenlere fiyat konusunda yardimci olacagim.

sahibinden 137062250

tesekkurler,
  • Böyle çatılara çıkcam adam vurcam diye diye bu sporu kötü hale getiriyorsunuz.Sizin gibiler yüzünden elimdeki m200 ü satmaya korkar oldum.Gidin kumda oynayın airsoft u kötü göstermeyin insanlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

Böyle çatılara çıkcam adam vurcam diye diye bu sporu kötü hale getiriyorsunuz.Sizin gibiler yüzünden elimdeki m200 ü satmaya korkar oldum.Gidin kumda oynayın airsoft u kötü göstermeyin insanlara...

abicim onu malara amacli demistim zaten ne kadar ciddi oldugunun farlina vardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

Böyle çatılara çıkcam adam vurcam diye diye bu sporu kötü hale getiriyorsunuz.Sizin gibiler yüzünden elimdeki m200 ü satmaya korkar oldum.Gidin kumda oynayın airsoft u kötü göstermeyin insanlara...

abicim onu malara amacli demistim zaten ne kadar ciddi oldugunun farlina vardim

yaş kaç hocam airsoft oyuncaklarda yaş sınırı vardır.Eger yurtdısından alcaksan gümrükten geçmez.Emniyet şuanda izin vermiyor,burdan alıcaksan satan ayaküstü yerler var ama garantili olsun dersen airsoftdünyası.com a bakabilirsin.
  • Bence paran varsa ilk sniper tarzı alma hevesini kırar.Normal tabanca al iyice oğren sonra snipere geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Erdemsuslu nicki arkadaş airsoft dünyasının reklamından başka birşey yapmıyor. Üstelik kendiside bu ticaretin içinde yanılmıyorsam. yurtdışından 400 liraya gelen oyuncağı ülkemde 1500 liraya satanlara laf söylediğimde kendisi epey celallendi.

Siz en iyisi yakınınızda ki bir Gümrük müdürlüğüne başvurup verecekleri cevaba göre hareket edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

@Erdemsuslu nicki arkadaş airsoft dünyasının reklamından başka birşey yapmıyor. Üstelik kendiside bu ticaretin içinde yanılmıyorsam. yurtdışından 400 liraya gelen oyuncağı ülkemde 1500 liraya satanlara laf söylediğimde kendisi epey celallendi.

Siz en iyisi yakınınızda ki bir Gümrük müdürlüğüne başvurup verecekleri cevaba göre hareket edin.

Yurtdışından getiriyordun nooldu acaba?
  • Yüzlerinde kask yok ? Ya yüzlerine gelirse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beretta92

Babam emekli Komiserdir.Oyalanmak ıcın av dukkanı acmıstı.Şimdi belli bir kesime hitap ediyor.
    Aksam silahla yatıp sabah silahla uyanan biri olarak airsoft silah tavsiye etmem.
    Alıcaksan havalı silah al.Havalı tabanca al.Co2 tüp ile çalışan silahlar.1 tüp 50-60 atış yapabiliyor.Yedek tüp edinirsin onlar basit iş.Airsoft silahlarına göre çok güçlüler.20-30 mt mesafeden bir çöp tenekesini veya kiremeti , tuğlayı parçalayabilirsin.
    Yakın mesafede Canlılar üstünde deneme ama bu havalı silahları
    ......
    Airsoft silahları ile attıgını vurman kolay olmaz.Rüzgardan etkileniyo attıgı plastık bılyeler.Havalı sılahlarda metal bilyede kullanabılırsın.

Airsoft silahlarıda zaten havalı silah olarak geçmiyor mu?Adı üstünde airsoft

• Beretta92 B kullanıcısına yanıt
    airsoft silahlar farklıdır yay mekanizması kullanılır bir diğer tabirle oyuncakların gelişmişidir.
    Havalı tabancaların güç kaynağı co2 tüptür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beretta92 -- 4 Ocak 2015; 18:38:24 >
  • Beretta92 B kullanıcısına yanıt
    belyler artık airsoft gelişti ben asg nin glock 19 modelini kullanıyorum grenn gas isterseniz farklı bir şarjör ile de co2 ile çalışıyor sizin dediğiniz o güçsüz havalı daha güçlü falan boş eskiden aeg kullanılıyordu hala var ama gücü düşük şimdiki green gas ile 450 500 fps geçiliyor airsoft ile de
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.