Şimdi Ara

Airsoft silah alıcam kullanan var mı SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
31.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goukiMUST

selam beyler ben 14 yasındayım istanbulda avrupa yakasında benle airsoft oynayacak varsa alta pm atsın İYİ GÜNLEr

silahım = pwa kriss vector

kaça aldın
  • güncel
  • uzun süre havalı tüfek kullandıktan sonra bu airsofta hiç ısınamadım nedense, askeri simualsyon oyunu felan denıyor ama adamlar bı seferde 300 mermi atıyor anlamıs değilim.
  • Mesut Çevik "Speed-Step" bu hobi ile ilgileniyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

uzun süre havalı tüfek kullandıktan sonra bu airsofta hiç ısınamadım nedense, askeri simualsyon oyunu felan denıyor ama adamlar bı seferde 300 mermi atıyor anlamıs değilim.

haklısında havalı tüfek birisine gelse yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

uzun süre havalı tüfek kullandıktan sonra bu airsofta hiç ısınamadım nedense, askeri simualsyon oyunu felan denıyor ama adamlar bı seferde 300 mermi atıyor anlamıs değilim.

havalı tüfekle avcılık yapan var ama yasak. bendeki cok kaliteli olmadıgından uzun menzilde etkisizdi ama yakından fare felan affetmıyordu, yayı kırıldıktan sonra daha kullanmadım kaldı öyle. ama hep istiyorum güzle bi havalı tüfek almak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Bende m4a1, AK-47, AK-105, Browning, G3, Thompson m1a1 ne ararsan var. 4.000 liralık koleksiyonum var. Parası olan için güzel de. Ama yine de bu kadar paraya değmez bu replikalar. Oyuna katılsan bile ayda 1-2 kez anca katılabilirsin.
    Ben örneğin film falan izleyeceğin zaman tüfeğimi kucağıma alıyorum heyecannı öyle yaşıyorum.

Ancak bu replikalaır getirmek zor. Para hem de işlemler açısından.

hangi siteden almıştınız fiyatı nedir m4 ün kaç metre sıkıyo

500 fps sniper 30 mt den elmayı delebilir mi

gibi sorularım var cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

abi bi baksan

• quote:

quote:

quote:

havalı tüfekle avcılık yapan var ama yasak. bendeki cok kaliteli olmadıgından uzun menzilde etkisizdi ama yakından fare felan affetmıyordu, yayı kırıldıktan sonra daha kullanmadım kaldı öyle. ama hep istiyorum güzle bi havalı tüfek almak

o kadar ciddi bişeye gerek yok çocuğun eline falan düşer

• 520 FPS ile seni Türkiyede hiçbir turnuvaya takıma almazlar. Bırak kapıdan bile sokmazlar. 520 Fps ne biliyor musun deler geçer deriyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

520 FPS ile seni Türkiyede hiçbir turnuvaya takıma almazlar. Bırak kapıdan bile sokmazlar. 520 Fps ne biliyor musun deler geçer deriyi

ama bu 0.20 lik boncuk 0.48 boncukla atarsam nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

520 FPS ile seni Türkiyede hiçbir turnuvaya takıma almazlar. Bırak kapıdan bile sokmazlar. 520 Fps ne biliyor musun deler geçer deriyi

zaten adamın dibinden sıkmıcaz ya geçicez bi köşeye 20 30 m den vurcaz
  • M4 kullandım birebir imitasyon m4'tü 2.5 kilo kadar ağırlığa vardı çelik gövdeydi 400 mermi kapasitesi 600 mt net atış mesafesi vardı ikinci el 400 liraya aldım. Alcaksan sağlam birşey al paraya acıma ama ekibin yoksa etkinliklere katılacağın bir ortamın yoksa paranı boşa verme derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

M4 kullandım birebir imitasyon m4'tü 2.5 kilo kadar ağırlığa vardı çelik gövdeydi 400 mermi kapasitesi 600 mt net atış mesafesi vardı ikinci el 400 liraya aldım. Alcaksan sağlam birşey al paraya acıma ama ekibin yoksa etkinliklere katılacağın bir ortamın yoksa paranı boşa verme derim.

takım bulmak zor mu

bu şekil silahlara bakıyorum amahttp://www.airsoftstation.com/crosman-stinger-r39-airsoft-rifle.html#.UTdnedYXEYE
    http://www.airsoftstation.com/upgraded-type-96-airsoft-sniper-rifle-by-utg.html#.UTdnr9YXEYE veya bu sniper boş zamanımda falan geniş bi yerde bi elma dikip vurmaya çalışırım sizin silah kaç fps atıyo

bunlar nasıl sizin bi fikriniz var mı

• quote:

quote:

M4 kullandım birebir imitasyon m4'tü 2.5 kilo kadar ağırlığa vardı çelik gövdeydi 400 mermi kapasitesi 600 mt net atış mesafesi vardı ikinci el 400 liraya aldım. Alcaksan sağlam birşey al paraya acıma ama ekibin yoksa etkinliklere katılacağın bir ortamın yoksa paranı boşa verme derim.

takım bulmak zor mu

bu şekil silahlara bakıyorum amahttp://www.airsoftstation.com/crosman-stinger-r39-airsoft-rifle.html#.UTdnedYXEYE
    http://www.airsoftstation.com/upgraded-type-96-airsoft-sniper-rifle-by-utg.html#.UTdnr9YXEYE veya bu sniper boş zamanımda falan geniş bi yerde bi elma dikip vurmaya çalışırım sizin silah kaç fps atıyo

Elma dikip vurmak için alacaksan git hatsan mod 125 al.

• quote:

quote:

quote:

takım bulmak zor mu

Elma dikip vurmak için alacaksan git hatsan mod 125 al.

yani yapcağım en olmadı şey diye anlatmak istemiştim linkteki sniper sizce nası birisi yardım etse çok makbule geçer

• Geçen sene bende ACR alacaktım 700TL'ydi ama oynayacak adam olmadıktan sonra bir işe yaramaz senin gibi adamlar bulman lazım düzenli olarak faaliyetler yapabileceğin ben bulamadığımdan vazgeçtim almaktan.
  • Bu benim yeni AK105. 6 şarjörlü. Koleksiyona yenisini ekledim.

Alcaksan CYMA, JG, A&K gibi markalara bak.

Airsoft silah alıcam kullanan var mı SS'li
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Geçen sene bende ACR alacaktım 700TL'ydi ama oynayacak adam olmadıktan sonra bir işe yaramaz senin gibi adamlar bulman lazım düzenli olarak faaliyetler yapabileceğin ben bulamadığımdan vazgeçtim almaktan.

airsoftturkey forumuna üye ol devamı gelir kardeşim orda herkese takım bulmaya uğraşıyolar 2. el airsoft her türlü işi hallediyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Bu benim yeni AK105. 6 şarjörlü. Koleksiyona yenisini ekledim.

Alcaksan CYMA, JG, A&K gibi markalara bak.

Airsoft silah alıcam kullanan var mı SS'li

önereceğiniz bi silah var mı öncelik sniper..http://www.airsoftgi.com/product_info.php?products_id=4003 sizinkisi bu mu memnunmusunuz

şimdiden teşekkürler

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 6 Mart 2013; 23:25:28 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.