Şimdi Ara

Cep sobası kullanan var mı?'SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
7
Favori
15.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler zipponun veya kömürlü olan veya şu paketler halinde olanlardan herhangi birini kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilbilen -- 13 Eylül 2012; 15:52:58 >

• cep sopası diye okudum
  • ss atsana ben ilk defa duydum

iyi ısıtıyomu kullanan varmı saçma gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E7BD02E2 -- 13 Eylül 2012; 15:53:53 >
  • Nerde kullanmayı düşünüyorsun ?
  • Zippo'nunkinde cep kokar lan.
  • ilk defa gördüm.
  • Askeler bunu bilmem ne mantarını yakıp demir bie tabletin içine koyarak hayatta kalıyorlarmış soğuk bölgelerde bayağı da iyi ısıtıyor. Tabi zippo vs nasıldır bilemem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Nerde kullanmayı düşünüyorsun ?

dostum yaz kış motor kullanan birisiyim ve ayrıca kansızlık var sanırım çok üşüyen biriyim(parmaklarım kopup düşecek gibi oluyor kışın) ellerimi hareket ettiremiyorum.Bir kere av da görmüştüm bir arkadaşta zipponunkini ceketin cebine atmış cebi hamam gibi olmuştu bende almayı düşünüyorum bir tane ama doğuda askerlik yapanlarda bilir diğer vücuda yapıştırılanlar nasıl onlarıda merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: duskhunter

cep sopası diye okudum

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

dostum yaz kış motor kullanan birisiyim ve ayrıca kansızlık var sanırım çok üşüyen biriyim(parmaklarım kopup düşecek gibi oluyor kışın) ellerimi hareket ettiremiyorum.Bir kere av da görmüştüm bir arkadaşta zipponunkini ceketin cebine atmış cebi hamam gibi olmuştu bende almayı düşünüyorum bir tane ama doğuda askerlik yapanlarda bilir diğer vücuda yapıştırılanlar nasıl onlarıda merak ettim

Genelde koltuk altlarına koyuyorlar gayette ısıtıyor ama kamp vs. yapmayı düşünüyorsan tek başına tavsiye etmem
  • quote:

quote:

quote:

Genelde koltuk altlarına koyuyorlar gayette ısıtıyor ama kamp vs. yapmayı düşünüyorsan tek başına tavsiye etmem

genelde motordayken vücudma yapıştırmayı düşünüyorum neden tek başınayken tavsiye etmiyorsun ne gibi bir zararı olabilir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

genelde motordayken vücudma yapıştırmayı düşünüyorum neden tek başınayken tavsiye etmiyorsun ne gibi bir zararı olabilir?

tek başına derken kamplarda ateş ısısı olmadan çok zor olabilir.Motordayken istediğiniz gibi kullanın

• nasıl kullanılıyor bu ya..
  • cep alev alırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

nasıl kullanılıyor bu ya..

hangisi dostum?
    zipponunkinin içine zippo yakıtından miktarınca döküyosun sonra ucunu yakıyosun o içten içe yanıyo

quote:

baris195

yok dostum öyle bişey olmaz kendi içinde yanıyo bu yanıyo dediğimiz sıcaklık yayıyo ateş veya alev yok
  • Şu zippo güzelmiş cidden.
  • ısınalım
  • Ben geçen sene kullanmıştım o heat packlerden. Fena değil sıcaklığı. Naylon kabını yırtıp açtıktan sonra içinden dikdörtgen şeklinde(şekil farklılık gösterebiliyor) bez çıkıyor. Bezin bir tarafında yapıştırma etiketleri var. Kullanmak istediğiniz zaman etiketi söküyorsunuz ve iç çamaşırınıza yapıştırıyorsunuz. Direk vucuda yapıştırmayı önermiyorum. Tek sıkıntısı fazla sıkıştırırsanız yada harekete mazur bırakırsanız yan tarafından açılabiliyor ve siyah kömür tarzında toz dökülüyor. Onun dışında kullanılabilir bir ürün.

Not: Hepsiburada gibi fahiş fiyattan satan yerlerden almayın. normalde tanesi 1-1.5 TL arasında olan ve 10 lu paketler halinde satılan bir ürün.

Edit: Isı süreleri ürüne göre değişiyor. 8-12-24 saat olarak farklılık gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunc4 -- 13 Eylül 2012; 17:13:33 >
  • kışın ellerim çok soğuk oluyor takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.