Şimdi Ara

Cep sobası kullanan var mı?'SS'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
7
Favori
16.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Ben ilkini kullandım ısınmatik olanını adele ağrımın olduğu yere yapıştırdım baya iyi geldi ve baya sıcak tuttu.

Alıntıları Göster
    başka kullanan var mı ısınmatiği ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

Alıntıları Göster
    Zippo'nun cep sobasını genellikle dağcılar kayakçılar falan kullanıyor. Bence gereksiz ama soğuk bir yerdeysen kamp kuracaksan gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

Alıntıları Göster
    ebay de kargo dahil 10 $ mış zippo
  • quote:

Ben ilkini kullandım ısınmatik olanını adele ağrımın olduğu yere yapıştırdım baya iyi geldi ve baya sıcak tuttu.

Adele ağrın derken?

Cep sobası kullanan var mı?'SS'li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

quote:

Adele ağrın derken?

Alıntıları Göster
    Cep a..ığı diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozndnz

Cep a..ığı diye okudum

Alıntıları Göster
    bunun sıvı içerisinde metal plaka olan modelleri var. Bir kere çıtlatınca bir anda katılaşıp ısı vermeye başlıyor ve uzun süre ısısını koruyor. Tekrar kullanmak için kaynar suda bekletiyorsunuz.

örnek:http://www.tchibo.com.tr/Cep-Isiticisi-Seti-p200021925.html

• quote:

quote:

Adele ağrın derken?

Kas ağrısı oluyor o.

• quote:

quote:

quote:

Adele ağrın derken?

Kas ağrısı oluyor o.

Alıntıları Göster
    acaba bu zippo cok yakıt harcıyor mudur ? malum petrol fiyatları

• Su zippo ve digerini biliyorum, bir arkadasim babasinin aldigi cep sobasindan bahsetmisti, top seklinde pilli veya sarjli sanirim, o kadar bakmama ragmen bulamamistim, arkadasimada ulasamiyorum, herkesin isine yarayacak bisey aslinda at cebe super ... Sarjli yelek gormustum nette.. Ama cep sobasi belki ebay amazonda vardir.. Uygun zamanda tekrar bakim en iyisi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

Olmadi tup taktiririz....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmasx

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

Olmadi tup taktiririz....

Alıntıları Göster
    Şimdi bu ürünü alıyoruz;
    http://www.amazon.com/Zippo-Hand-Warmer/dp/B006M5PTOY
    Sonra cebimize koyuyoruz ve tüm vücudumuzu mu ısıtıyor? Sadece cebin oraya sıcaklık vermez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Şimdi bu ürünü alıyoruz;
    Sonra cebimize koyuyoruz ve tüm vücudumuzu mu ısıtıyor? Sadece cebin oraya sıcaklık vermez mi?

Nerene koyarsan orasını ısıtır ama tüm vücüdünün ısısıda doğal olarak artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Şimdi bu ürünü alıyoruz;

Nerene koyarsan orasını ısıtır ama tüm vücüdünün ısısıda doğal olarak artar.

Alıntıları Göster
    Karbonmonoksitten zehirlenme olabilir ama faydalı

• quote:

Orijinalden alıntı: nl_ztrk

Karbonmonoksitten zehirlenme olabilir ama faydalı

Alıntıları Göster
    Genelde bu tür ısıtıcılar kalp bölgesine konur. Kalp kan pompaladığı için kalbin bulunduğu bölgeyi ısıttığınızda bütün vücut ısınır. Özellikle gizli görevdeki sniper'lar saatlerce yattıkları yerde bu tür ısıtıcılar kullanırlar soğuktan ölmemek için.
  • Ben Yakıtlısından kullanıyorum şuan.

A) yakıtlı model:
    1) yakıtı gaz yağıdır. Po da litresi 3,5 civarı. Ama gidipte zippo tenekesi alırsanız 125ml si 6 tl.
    2) cihaz üç parçadan oluşur. Yanma başlığı, gaz haznesi ve kapağı. Önce kapağını açar, yanma başlığını çıkarırsın. Yakıt deposuna gaz yağını dökersin. Bu haznenin içinde keçe vardır. Gaz yağını sünger gibi emer. Sonra yanma başlığını takarsın. Yanma başlığını takınca, yanıcı başlık ile yakıt deposu olan keçenin arasında 5 milim boşluk vardır. Sebep; yakıt deposundaki gaz yağı uçarken, üzerinde bulunan yanma başlığında birikir. Ve sadece yanma başlığı yanar. 1 cm uzunluğunda, enine 5 milim genişliğinde bir keçeden oluşur yanma başlığı. Gaz yağının özelliği kendi başına tutuşmamasıdır. İllakin bir bez gerekir. Yanma başlığı denilen bölümdeki keçe bu görevi yapar. Bu keçe, gazın uçuşuna bağlı olarak kor şeklinde yanarken sıcaklık 300 derecedir. Bu küçük alan, kısa sürede cep sobasını oluşturan bütün metal gövdeyi ısıtır. Yanlışlıkla kor ateşe dokunmayın diye sobanın üst kapağını kapatırsınız. Bu kapak deliklidir ve oksijeni burdan alır. Yanan gazı burdan dışarı atar.
    3) soba hızla ısınır. Cıplak elle tutamayacağınız için özel kılıfına konur. 50-60 derece ısıtacaktır.
    4) ortalama 15 ml gaz yağı 5-6 saat yanabilir. Cebinizde oksijen daha az olacağından yanma daha kısık gerçekleşir.
    5) kullanım alanları, açık havadır. Yatağınıza koyamazsınız. Cebinizde uzun süre muhafaza edemezsiniz. Koku yapar.

B) Stik kömürlü cep sabası:
    Benzinliye oranla daha kokusuz, bakımsız ve dayanıklı olabilir. Uyku tulumlarının içinde kullananlar varmış ? Yani eğer tüm yanma işlemi kutusunun içinde gerçekleşiyor ve karbonmonoksit sızdırmıyorsa çok ideal.

C) Tek kullanımlık "head pack" adıyla geçen ısınmatikleri, güvenli oldukları için çok tavsiye ediyorum. Koku yok. Yanma tehlikesi yok. Modern. Kullanmadığınız zaman hava ile temasını kesmeniz yeterli. küçük buz dolabı poşetlerine sararsınız, ihtiyaç duyduğunuz anlarda kullanırsınız. Genelde 24 saat kullanım ömrü içerirler. Her cebinize veya içliğinize, yatağınıza güvenle koyabilirsiniz. Aldım ve memnunum. Ancak sıcaklığının 30 dereceden yüksek olmasını beklemeyin. Dış jelatin kabından tamamen çıkararak kullanın. İçliklerinizde kullanın. Çünkü sıcaklığı düşük olduğu için rüzgarla teması halinde hemen soğur. Isıyı biriktirmek için giysi içinde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladomi -- 1 Aralık 2013; 16:34:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ladomi

Ben Yakıtlısından kullanıyorum şuan.

A) yakıtlı model:
    1) yakıtı gaz yağıdır. Po da litresi 3,5 civarı. Ama gidipte zippo tenekesi alırsanız 125ml si 6 tl.
    2) cihaz üç parçadan oluşur. Yanma başlığı, gaz haznesi ve kapağı. Önce kapağını açar, yanma başlığını çıkarırsın. Yakıt deposuna gaz yağını dökersin. Bu haznenin içinde keçe vardır. Gaz yağını sünger gibi emer. Sonra yanma başlığını takarsın. Yanma başlığını takınca, yanıcı başlık ile yakıt deposu olan keçenin arasında 5 milim boşluk vardır. Sebep; yakıt deposundaki gaz yağı uçarken, üzerinde bulunan yanma başlığında birikir. Ve sadece yanma başlığı yanar. 1 cm uzunluğunda, enine 5 milim genişliğinde bir keçeden oluşur yanma başlığı. Gaz yağının özelliği kendi başına tutuşmamasıdır. İllakin bir bez gerekir. Yanma başlığı denilen bölümdeki keçe bu görevi yapar. Bu keçe, gazın uçuşuna bağlı olarak kor şeklinde yanarken sıcaklık 300 derecedir. Bu küçük alan, kısa sürede cep sobasını oluşturan bütün metal gövdeyi ısıtır. Yanlışlıkla kor ateşe dokunmayın diye sobanın üst kapağını kapatırsınız. Bu kapak deliklidir ve oksijeni burdan alır. Yanan gazı burdan dışarı atar.
    3) soba hızla ısınır. Cıplak elle tutamayacağınız için özel kılıfına konur. 50-60 derece ısıtacaktır.
    4) ortalama 15 ml gaz yağı 5-6 saat yanabilir. Cebinizde oksijen daha az olacağından yanma daha kısık gerçekleşir.
    5) kullanım alanları, açık havadır. Yatağınıza koyamazsınız. Cebinizde uzun süre muhafaza edemezsiniz. Koku yapar.

Benzinliye oranla daha kokusuz, bakımsız ve dayanıklı olabilir. Uyku tulumlarının içinde kullananlar varmış ? Yani eğer tüm yanma işlemi kutusunun içinde gerçekleşiyor ve karbonmonoksit sızdırmıyorsa çok ideal.

C) Tek kullanımlık "head pack" adıyla geçen ısınmatikleri, güvenli oldukları için çok tavsiye ediyorum. Koku yok. Yanma tehlikesi yok. Modern. Kullanmadığınız zaman hava ile temasını kesmeniz yeterli. küçük buz dolabı poşetlerine sararsınız, ihtiyaç duyduğunuz anlarda kullanırsınız. Genelde 24 saat kullanım ömrü içerirler. Her cebinize veya içliğinize, yatağınıza güvenle koyabilirsiniz. Aldım ve memnunum. Ancak sıcaklığının 30 dereceden yüksek olmasını beklemeyin. Dış jelatin kabından tamamen çıkararak kullanın. İçliklerinizde kullanın. Çünkü sıcaklığı düşük olduğu için rüzgarla teması halinde hemen soğur. Isıyı biriktirmek için giysi içinde kullanın

kullandıgınız modele ait lınkte vereydınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: jubar

quote:

Orijinalden alıntı: ladomi

Ben Yakıtlısından kullanıyorum şuan.

A) yakıtlı model:

kullandıgınız modele ait lınkte vereydınız hocam

Alıntıları Göster
    Cep ısınmatik bence çağın buluşu , Denizci olduğumuz için aşırı soğuklara maruz kalıyoruz
    ve bu cep ısınmatik sayesinde ellerimiz ve ayaklarımızı dondurucu soğuklara maruz kalmaktan kurtarıyoruz.
    Bilinen internet sitelerinde çok pahalıya veriyorlar , Fırsat Parkuru adlı gibi sitelerden çok ucuza da alabilirsiniz.

• Dilbilen kullanıcısına yanıt
    merhaba bir projede kullanmak üzere alternatif ısıtıcı kaynaklarını araştırıyorum bana pm atabilirseniz zippo hakkında birkaç sorum olacaktı teşekkürler
  • cep ısıtıcı 1 tl
    kullandım ter icinde kalırsın 60 derece
    iki one iki sırta yapstrıp mont giydim
    otobuse binerken yapmayın.maçta sokakta kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 1 Ekim 2016; 3:55:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsI

Güzelmiş
    http://www.hepsiburada.com/liste/cep-sobasi-vucut-isiticisi/productDetails.aspx?productId=spordelta1062&categoryId=359019#ileri

Tek kullanım için 40 lira verilir mi yahu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.