beyler link verin, kışın bende donuyorum. ayrıntı verursanız sevinuruk.
almayı düşünüyordum bi ara ama
mesajım bulunsun. iyi ısıtıyormuymuş yav. şimdi hiç gerek yok gibi geliyo ama kar kış gelince keşke alsaydım olmasın?
valla elleri donan adama kesinlikle zippo hand warmer müthiş,ayrıca çin malı olanlarıda ucuz olanlarıda var ebayde isterseniz bakının
Nerede buluruz bunu? Zippo'nun delikleri falan var sakat duruyor. Isınalım derken yanmayalım sonra
Zippo şık duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: 377
Nerede buluruz bunu? Zippo'nun delikleri falan var sakat duruyor. Isınalım derken yanmayalım sonra
heryerde var dostum
zippo hand warmer yaz cıkar
2003 yılında kullanmıştım 2 tane, bu ürünleri o zamandan beri unutmuştum bak. Arkasında yapışkan vardı, atlete yapıştırıp kullanmıştım. Bunlar kışın acayip işe yarıyor, soğumaya başlarsa 2 elin arasına alıp hızlı hızlı ovalayın kendine geliyor.
yakı degilmi bu eczanelerde var. birde bede baska birtane vardi kare seklinde icinde sivi vardi birde para seklinde bir cisim vardi madeni sıkıyordun ici sertlesiyor ve muthis bir sicaklik yayiyordu sonra onu kaynar suya atiyordun katnatiyordun o tekrar sivi oluyordu sonra tekrar sertlesiyordu vs vs vs boyle boyle 3 yil kullandim
androidiniz varsa ısınırsınız.
f/p oranı nasıl..daha doğrusu bi paket aldık diyelim ne kadar ve kaç saat/gün kullanabiliriz..eskişehirde çok işime yarar
Uygun fiyata bulabilmiş olan var mı? 70 TL çok fazla bana göre.
kömür demir dioksitmiydi neydi 12 saat etkilidir yalnız azil durumlarda kullanın aksi halde daha fazla üşütür
Zippoyu bilmiyorum ama bu iç çamaşırlarına yapıştırılan cep sobası diye tabir edilen ürünlerden kullandım gayet faydalı bir ürün yapıştırıldığı bölgede minimum 52° maksimum 62° sıcaklık veriyor(muş) herkes tutturabildiğine satıyor kimisi aynı ürüne 0.75 KRŞ isterken kimisi 4 TL istiyor ben http://www.sanalpazar.com/Cep-Sobasi-Isinmatik-12-Saat-Kesintisiz-Isi-75-Kurus__isp5600069adresinden almıştım süper bir ürün kesinlikle tavsiye ederim