Şimdi Ara

Havalimanında unutulan ürünler Avcılar'da satılıyor. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
37
Favori
126.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon çok varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok var hocam baya

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Bir.ton gözlük var 100 lira civari diyor. Saat parfum valiz var cok

o gözlüklerin yarısı çakmadır :) ayrıca telefon fyatları da çok cezbedici gelmedi. normal bile sayılır.

bişey alacaksan dikkat et, araya tv li s3 sıkıştırmış olmasınlar :D
  • quote:

Cok var hocam baya

Telefon için gitmeye değer mi? Ucuz yollu bişi lazım ip4 ve 4s ne kadar mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

Cok var hocam baya

Telefon için gitmeye değer mi? Ucuz yollu bişi lazım ip4 ve 4s ne kadar mesela

Hocam vitrinDe 5 vardi ve 650 liraydi 4 ve 4sleri sifirlayip vitrine koyucaz dedi adam fiyatlari 450-500 olur sanirim ama bence telefon işi değmez sonradan arızası çıkar falan

• Ankara'da yok mu bu dükkandan ?
  • avcılarda oturuyorum 15 yıldır, boşuna gitmeyin değmez.

piyasa fiyatına satmak için uğraşıyolar, annem laptop alacaktı normalde 800 lira sıfır laptopun 2. elini 750ye satıyolar,annem 700 veririm dediğinde kabul etmiyo. annem ucuz bulduğunu zannetti ama eski intel eski ekran kartı ses kartı vs anlamıyor tabi kadın.

sırf adından dolayı ucuza satıldığını zannedip alan çok var bu yüzden muhtemelen fiyat düşmüyorlardır.
  • ben gittim boşa zaman harcamayın. adamlar anasının gözü. bilmedikleri bir ürünü hemen internetten bakıp fiyat veriyorlar. bi eleman olta kamışlarına bakıyordu. çalışan hemen internetten baktı 40 tl fiyat verdi. kamışta çok kullanılmış hasarlıydı. aynısı balıkçıda 50 tl. eğer tekerlekli sandalye, bebek arabası, dandik kıyafet alıcaksanız gidin. kıyafetleri bile 10 tl den veriyorlar. başkasının giyip kirlettiği markasız kıyafete ölsem 10 tl vermem.
  • Acilmamis gömlekler vardu 10 tl onlar ise yarayabilir

• Eski adliye binası sokağında E5 - Metobüs e inerken (giderken) sağda.

Kültür merkezi/cami / happy var

O sokaktan aşağı inerken sağda, bu tarz küçük bir yer var. Giyim eşyası daha çok. Ancak elektronik de var.

Saat - gözlük - çok çok az parfüm / kozmetik.

Samsung S3 ün arkasında 32gb yazıyor ve anteni vardı.

Çift hatlı MTK 6577 sanırım alcatel vardı idol x mini olabilir 500 tl

Apple ürünlerinin fiyatı yüksekti. Apple.ipod touch5 pembe vardı 64 gb 600 tl.

DH ye göre %20 yüksek. Aksesuar/kutu/fatura yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 11 Nisan 2015; 0:05:10 >
  • çöpten ibaret herşey. gitmenizi önermem. zamana yazık
  • Bosuna gitmeyin zamaniniza yazik oyle 100 200 e telefon bulayim filan demeyin adamlar çakal mallari toplayip cok cok fazla kar payiyla satiyorlar yazik cahil insanlara ucuz diye topluyorlar..Bit pazari kulturumuz hala mevcut illa uygun biseyler alayim diyorsaniz bit pazarlarini gezin burdan cok daha uygun gozluk canta caki telefon akliniza ne geliyorsa bulabilirsiniz

• Bu ürünler toplu satılıyor. Alan adamlarda yüksek karlarla satmaya çalışıyor.

Sanki birkaç yerde daha vardı diye hatırlıyorum böyle satan.

Ben kindle pw almıştım 130 lira civarı fiyata. Adamın bagajında 30-40 tane farklı farklı markalardan kitap okuyucu vardı. Genelde kitap okuyucuları ben alıyorum demişti. Telefon vs. gibi cihazlar bize kalmaz, büyükler kapatıyor onları demişti.

• seneler önce yine böyle bir yer vardı avcılarda gittim baktım ne var diye hepsi çöp

camın altında kenarda sıfır ayarınca amazon reader vardı daha turkıyede readermış tabletmış esamesi okunmuyor adaptorsuz sıfır kılıfıyla 80e alıp 380e sahibindenden satmıştım hey gidi günler :D
  • Parfüm fiyatları ne durumda?
  • Marka bayan veya erkek Ayakkabi varsa değerlendirilebilir,giden arkadaşlar bilgi verebilirmi

• Bir bildiğimiz var ki söyledim o kadar gitmeyin vaktinize yazık diye. Beklediğimden de tırt çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

Parfüm fiyatları ne durumda?

buradan parfüm mü alınır hocam nereden bileceksin adamların çakma ürünleri havaalanından getirdik diye satmayacaklarını
  • Tabiki hocam orası öyle ama hani giden arkadaşlar ucuza orjinal gördüler ise değerlendirilebilir.
    @irriducibili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2JZ-GTE -- 10 Nisan 2015; 19:43:11 >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    İstanbulda varmı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.