Şimdi Ara

Havlama onleyici alet nereden satin alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kopeklerin havlamasini onleyici su tarz aletlerden satin alabilecegim turkiyede bir site var midir?

http://www.gadgetreview.com/7-anti-bark-devices-to-keep-fido-quiet

Gittigidiyor / Hepsiburada gibi sitelerde tasmalar satiliyor. Ama ben tasma degil, dis ortama kopeklerin yakinina konarak kullanilan tarz aletlerden ariyorum. Henuz bulamadim.

Hic satin alan var midir? Sanirim Amazon tek care?

Tesekkurler.

• Benzer urunu arkadasim icin aldim. bir ise yaramadi. acik tutup evin icinde bir yere koyuyorsun, kopek havlamiyor yaziyordu. her actigimda kopek cildirdi ve daha cok havladi.

tasmalar var. bu tasmalar kopek havladiginda elektrik uyguluyor ve kopegi carpiyor. hic tavsiye etmem.

Suan miniature schnauzer im var. hic havlamiyor. sadece oyun oynarken topu atmam icin havliyor o kadar. Egitim verebilirsen, havlama sorununa cozum getirebilecegini dusunuyorum. bunun icin internette yabanci kaynaklarda ozellikle egitim sekilleri bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpm -- 26 Şubat 2016; 20:28:27 >
  • omurtorpusu O kullanıcısına yanıt
    Bende var. Kullandım ve oldukça etkili bir ürün. Tr de satan pek yok. ithal. Düşünürseniz 0532 472 99 37 de ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.