offf iskenderi görünce havyar yorumu uçtu iyidir hoştur ama bunun gibi olamaz ah ulen beee zmaan geçmio
Ne havyarı.Ona vereceğim parayla 10 tane bundan alırım
Hem daha lezzetli
havyar nedir ya Türk yemekleri varken
Başlığı hayvan okudum yorumları görünce dedim ne diyo bunlar
evet havyar yani balık yumurtası her yörenin insanımızın farklı damak tadları vardır bunu baştan kabul etmek gerek sanırım havyar balık yumurtası ancak her kanatlının yumurtasının aynı olmadığı gibi balıklarında yumuraları(havyarı) çok çok farklı oluyor mesela bilen bilir kalkan balığı havyarı onu karadenizlinin mutfağından yiyeceksinki bir daha unutmayacağın bir tad olsun meşhur olmuş siyah havyar kefal ın havyarı var bunlar yüksek kalorili olduğundan dikkatli tüketilmelidir alerji yapabilir sabahları kahvaltıda miktar olarak fazla olmadan alınırsa ogünün kalorisi tamamdır işte omega dediklerinin ve insanın kemik yapına kas yapsına faydalı bir olay bu.marketlerde kavanozlarda satılanları gerçek havyarı bilen almaz tavsiye de etmez konserve çünki konserve edilmiş içine dayanıklılık vermesi için çeşitli katkı maddelire girmiştir.evet karadenizli komuşusu veya arkadaşı olan bu havyar merakını çok net bir şekilde çözer iftarada az kaldı hayırlı bir ramazan bayramı diliyorum yurdum insanına kandilinizde mubarek olsun.
HAVYAR
quote:
Orjinalden alıntı: FeYy@Z
HAVYAR
ee deneyebildin mi bari 1 seneden sonra
Sazan ve turnanın havyarını kızartıcan off yemede yanında yat
Balığında Bokunu Yemeyelim Artık
quote:
ne alakası var havyarı balık pisliğimi sanıyorsun
Deliricem hayvar sevmiyomusunuz ya , ben bayılırım acayip güzel off varya ..
quote:
Orjinalden alıntı: oldcomputer
quote:
ne alakası var havyarı balık pisliğimi sanıyorsun
bkz: RECEP İVEDİK 2
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme