Şimdi Ara

Hawk Summon Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Suan ch bow kasmaktayım ancak hawk summon serisinden Blue hawk summon skillini açmalıyım yoksa lightning hawk mı karar veremedim.
    Bow char kasan arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa sevinirim.

• blue hawk skillini açmanı tavsiye ederim. lightning hawk pek bir işe yaramıyor. attack rating çok önemli bowman için.
  • Bak şimdi Blue hawk senin vuruşunu artırır.Lightning hawk görünüş olarak güzel ve damage yapıyor seçim senin
  • Blue hawk (özellikle de max ise zaten tadından yenmez )çok işe yarar direk attackta artış yapar vuruş aralığını yukarı çeker.Ama 100 lwl adamların yaptıkları pwplerde gördüğüm kadarıyla lighting hawkda pwpde baya vuruşa sahip.Bence 95+ iken kasarken lighting hawk kullanmak, pwpde ise rakibe göre hawk seçimi yapmak gerekir.L.Hawk phy vuruşa sahip olduğu için armor giyen rakipte pek etki gösteremezken garment rakipte nispeten daha iyi olabilir.Tercih meselesidir.95+ bow kasamadım henüz, ama teorik olarak böyle olsa gerek.Eğer yanılıyorsam ya da eksik yanlarım varsa bilen biri düzeltsin ben de öğreneyim

• Ha tabi bir de şeyi unutmamak lazım etrafta sizden çok düşük lwl olan katillere kuşu salıp öldürtmenin zevki ayrıdır.(kurdu da salın adam kurda kuşa yem olsun).
  • Atack Rating veren kuş daha önemli.. Tabi bu şimdilik böyle. Yeni level gelir , atak yapan kuşun yenisine bide debuff atma özelliği gelir :) mesela %20 ihtimalle Division bulaştırabilir. Hadi bakalım ozaman nolcak :D
  • Atack rating veren skill'i açmanı öneririm yüksek lvllarda kuşun vurduğu damage çok düşük kalıyor.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim bu durumda blue havk açmam daha yararlı olucak heralde...
  • Farm yap 2sini de aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: aryuautku

Farm yap 2sini de aç

+1
  • İleriye yönelik düşünürsek, yani 100 lvl'in de ötesini, hawk summon skillerine bir yenisi daha eklenecek. Yeni şahin lightning hawk ve blue hawk'un özelliklerine sahip olacak, yani hem saldırabilecek hem de attack rating verecek. Ve bu skill'i açabilmek için Lightning Hawk skill'inin max olması gerekiyor. Ee bu bağlam da "Lightning Hawk açayım mı?" diye sormak biraz anlamsız oluyor. (ben ksro fan sitesinden inceledim, ordan biliyorum)

Ayrıca "newton90" ın önerisini de dikkate al. Rakibe göre summon yapman en akıllıca olanı. O yüzden kas sp'ni, aç ikisini de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.