Şimdi Ara

***[[[[[HAXBALL FAN CLUB......(ANAKONU).....]]]]]]]]]]]] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
1
Favori
4.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nickim oyundaki nickimle aynı. 2 gündür aralıksız oynuyorum baya güzel oyunmuş. gol yağmuruna tutuyorum rakibi
  • ekle nickim aynı oyundada
  • bana çoğu odaya girerken failed to connect geliyo hep, bunu bi çözümü varmı? faq yazan yere baktım ama pek bişiy anlayamadım
  • ekle benıde
  • eklermisin
  • Ya connection failed fln dio bende ama ekle gitsin
  • yaz benide
  • yaz
  • Yazzzzzz
  • Adminlerine Mail yazıcam konu şu

Adminler Şu oyun lwlli olsun lwl sınırı 100 olsun lwl atladıkça hız,güç,savunma gibi taktikler gelişsin...Ayrıca Saha 2-3 Kat geliştirilsin...

Diyicem :D
  • benıde yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Adminlerine Mail yazıcam konu şu

Adminler Şu oyun lwlli olsun lwl sınırı 100 olsun lwl atladıkça hız,güç,savunma gibi taktikler gelişsin...Ayrıca Saha 2-3 Kat geliştirilsin...

Diyicem :D

hocam bu tür oyunları keyifli kılan basitliğidir. bi özellik ekliyim dersen hemen araksından başka biri aklına gelecek, ondan sonra da başka biri daha. sonuçta oyunun basitliği kaybolunca busefer gözümüzde bu oyunu fifayla falan kıyaslamaya başlıcaz ve artık bütün cazibesi bitecek. bence oyunun bu hali iyi (bide meydanı boş buldu diye heryere küfredenler olmasa daha iyi olacak)
  • Oyun daha yeni. Otorite sağlamaları biraz zaman alacak bence. Ama oyunun genel ortamı güzel.

Biz dün oynarken DH'de bi lig kuralım dedik. 3 kişilik takımlardan oluşacak, herkes takımını kuracak. Bi fikstür belirleyeceğiz ve maç saatinde herkes maçını yapacak. Daha sonra puan tablosunu düzenleyeceğiz. Daha eğlenceli oluyor takım olunca. Gelen fikirlere göre projeyi ortaya koyalım beyler. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

Oyun daha yeni. Otorite sağlamaları biraz zaman alacak bence. Ama oyunun genel ortamı güzel.

Biz dün oynarken DH'de bi lig kuralım dedik. 3 kişilik takımlardan oluşacak, herkes takımını kuracak. Bi fikstür belirleyeceğiz ve maç saatinde herkes maçını yapacak. Daha sonra puan tablosunu düzenleyeceğiz. Daha eğlenceli oluyor takım olunca. Gelen fikirlere göre projeyi ortaya koyalım beyler. Ne dersiniz?

harika fikir
  • Tamam o zaman. Birazdan konu açıyorum. Bakalım ne kadar rağbet göreceğiz. :)
  • arkadaşlar kalıcı oda kuramıyoruz
    bu topicdeki arkadaşlar oyuna girerken,

ilk giren arkadaş
    DH HAXBALL FAN CLUB diye oda açsın,diğer arkadaşlar o odaya girer.eğer oda doluysa DH HAXBALL FAN CLUB-2 ,3 ,4 diye devam ederiz

şifremiz 1357

şifre hep aynı kalsın.yoksa karışıklık olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen.(WFI).dary -- 27 Aralık 2010; 19:22:03 >
  • ekle
  • Ben kanal açıyorum. Şu an kanal yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.