Şimdi Ara

Hay ben böle knight a (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • degeri 40k ve uzerindeki (premium userlar esas aliniyor) itemler icin 199 taneden fazlasi trade block, 2 veya 3 gün icinde bezoarlar silinir eski haline dönersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 19 Ağustos 2007; 16:49:45 >
  • tmm gitti sabaha kadar olan emeklerimm
  • bana oldugunda relogla duzelıyo relog dene
  • relog yap belki gecer
  • Pot satarak iyi para kasamıyorum diye düşünüyordum artık vazgeçtim valla potcumu seviyorum
  • eğer yeni serverlerden biriyse çook zarar...
  • Hortlatmak gibi olmasın ama bu olay bugün benim başıma geldi. Bezoar deil ama 264k lık high class scrollu yüzünden trade im blocklandı. üzerimde 200 tane vardı. İnventoryde de 12 tane abyss kalmış onları kırdırıyim dedim. Birinden Aynı scrollden çıktı ve 201 oldu Şimdi ne trade yapabiliyorum ne de scrolları çöpe atabiliyorum inne bişey koyup alamıyorum... Resden sonra scrollar silinip düzelir diyolar bu gece res var düzelmezse ticked atmak zorunda kalıcam. Aynı zamanda inventoryde 200de bus vardı iyiki abyssden bus çıkmadı 520m zarar edicektim şimdi 50m la kurtulucam heralde. Siz de dikkat edin npcye satışta 40k dan fazla eden itemler 200den fazla taşınmıyor.

• Durun ilacı var 210u geçmediyse maradonda bi görev var 10 tane verion sana fp veriyor o görevi al düzleir beliki
  • quote:

Orjinalden alıntı: A ®h Pozitif

Durun ilacı var 210u geçmediyse maradonda bi görev var 10 tane verion sana fp veriyor o görevi al düzleir beliki

Görevden kastın sanırım bezoar görevi. Upgrade scroll görevi yok sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

quote:

Orjinalden alıntı: A ®h Pozitif

Durun ilacı var 210u geçmediyse maradonda bi görev var 10 tane verion sana fp veriyor o görevi al düzleir beliki

Görevden kastın sanırım bezoar görevi. Upgrade scroll görevi yok sanırım

bakımdan sonra düzelecektir ama hs kağıtların maalesef silinecektir.geçmiş olsun.
  • Yazık O Gunku EmekLerın Bosa Gitmıs Bug Ko...
  • Korktuğum başıma geldi high class 264k lık scrolların yanında 200bus da silindi Şu an trade yapabiliyorum ama 570m zarardayım. Kaç günlük emek boşa gitti hemde kuralı bildiğim halde 3 kuruşluk abyss yüzünden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.