Sakın hacı kazıtma falan hikaye benim saçlarda dalgalı kısa kestiriyorum uzatmıyorum fazla ama saçların gürse uzat biraz ilgilenirsen şekil olur
quote:
Orjinalden alıntı: barman
quote:
Orjinalden alıntı: Norm4Life
tavsiye vereyim ben sana, 3 vurdurduktan 1.5 ay sonra felan tam böyle ne uzun ne kısa süper şekil alıyor ama birde 5 aylık olunca şimdi 2.aya yaklaştı saçlar yazn sonuna kadar uzatıcam röfle yaptırınca saçların önünü şöyle bir aşağı doğru bastırınca elinle gözleri kapatıyordu umarım seversin hacım, olmadı bana kuaför söylemişti düzleştirmek için saçları kestirdikten sonra her akşam yıka kafana kadın çorabı geçirerek uyu demişti
ps: tabi saçlarım tam kıvırcık değil, dalgalı kıvırcık gibi birşey şekil alıyor yani
Yapsammı la
söyleyen kuaförün babası da kuaför, bilgili adamlar yani denemekte fayda var bende deniycektim de sevmeye başladım saçlarımı
@coxcomb
bir faydası olmaz
Benim saçımda aynı senin gibi arkadaşlar peruk diye dalga geçiyo
senin sorunun benden
deep freze tek çare
benimkide kıvırcık ve dalgalıydı deep freze çektirdim 50 ytl ye dümdüz şimdi
şekil ver boz yıka banyo yap hiç bozulmuyor
fakat gün aşırı yıkaman gerek 50 ytl deep freze
quote:
Orjinalden alıntı: .Fatih:Sultan:Mehmed.
Sakın hacı kazıtma falan hikaye benim saçlarda dalgalı kısa kestiriyorum uzatmıyorum fazla ama saçların gürse uzat biraz ilgilenirsen şekil olur
Saçlarım gür ve sık yan prorfilden çok şekil ama önlerden pek memnun değilim
benim saçlarda böyle deepfreeze çektirmelimiyim..hiç hoşuma gitmiyor iğrenç bir şey..ve saçlarım çok bakımsızdır
Hocam güzel saçlar bence biraz daha uzat güzel olur
her zaman öyle dğeiller banyodan sonra çok iğrenç şekil alabiliyorlar yada çok güzel bi şekil şansıma bağlı
Birşey sormak istiyorum bu saç dalgalımı oluyor, kıvırcık mı?
Kıvırcık o
her zaman böyle kıvırcık değil ya dalgalıda oluyorlar
Saçınızı görmeden birşey diyemem. Genel olarak saça şekil vermeniz yıkamadan sonraki ilk 10 dakikaya bağlıdır tabii kendiniz yapmak isterseniz bu böyle. Kıvırcık saçlara da herkes fön çekemez. Güçlü bir fön makineniz varsa, yıkadıktan sonra osis,dax,wax gibi şeylerle vede bir fırça birde tel tarak ile şekil verirsiniz. Fön çekmeyi az-çok herkes bilir fakat kendi saçına fön çekmek zordur. Açıyı yakalayamazsınız veya istediğiniz şekile girmez yapış yapış olur zor düzeltirsiniz. Eli yatkın bir arkadaşınız varsa ona tarif ederek saçınıza fön çektirebilirsiniz. Yada bana bırakın ben hallederim
Sizlerin yine iyi ya benimkilerin sağ kulak üstü geriye doğru düz uzuyor sol kulak üstü düz aşağıya doğru uzuyor arka biraz uzayınca kafamın tam üstündeki noktadan kafasına göre kıvırcık-düz uzuyor önler sağ kaş üstü tam sağa yatık sol kaş üstü düz tam kahküllerde kafasına göre kıvırcık ama acayip bi kıvırcık S şeklinde uzuyo tam kafamın üstüde azıcık sağa yatık
quote:
Orjinalden alıntı: baddayberkk
Sizlerin yine iyi ya benimkilerin sağ kulak üstü geriye doğru düz uzuyor sol kulak üstü düz aşağıya doğru uzuyor arka biraz uzayınca kafamın tam üstündeki noktadan kafasına göre kıvırcık-düz uzuyor önler sağ kaş üstü tam sağa yatık sol kaş üstü düz tam kahküllerde kafasına göre kıvırcık ama acayip bi kıvırcık S şeklinde uzuyo tam kafamın üstüde azıcık sağa yatık
Yatarken hep sağ tarafına yatmışsın ondan böyle oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: kArpUz3
Saçınızı görmeden birşey diyemem. Genel olarak saça şekil vermeniz yıkamadan sonraki ilk 10 dakikaya bağlıdır tabii kendiniz yapmak isterseniz bu böyle. Kıvırcık saçlara da herkes fön çekemez. Güçlü bir fön makineniz varsa, yıkadıktan sonra osis,dax,wax gibi şeylerle vede bir fırça birde tel tarak ile şekil verirsiniz. Fön çekmeyi az-çok herkes bilir fakat kendi saçına fön çekmek zordur. Açıyı yakalayamazsınız veya istediğiniz şekile girmez yapış yapış olur zor düzeltirsiniz. Eli yatkın bir arkadaşınız varsa ona tarif ederek saçınıza fön çektirebilirsiniz. Yada bana bırakın ben hallederim
Bu arada saçlarım dalgalı yani kıvırcık değil msn açsana biraz danışayım sana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme