Şimdi Ara

Hay böle saçın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya sonunda karar verdim saçlarımın düz olması gerek başka çare yok arkadaşlarım dalga geçiyolar saçımla oynuyolar bu ne biçim saç felan düz mü kıvırcık mı belli değil diyolar fakat arkadaşım dedi saçını usturayla vurdur yazın, belki düz çıkar dedi.Benim saçımın arkası yanlar felan düz üst bölgeler önler felan dalgalı oda pek değilde kabarıyo saçlarda benim şuana kadar saçlarım dümdüzdü geçen sene bi 3e vurdurdum bu hale gelmişti, acaba genetik midir bir çözüm yolu yok mudur?

Not:Tekrar sölüyorum saçlarımın sadece ön ve önlerin biraz üstü böyle diğer yerler normal yani

Ah şu sorunumu çözene ömür boyu dua ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 16 Mayıs 2008; 18:43:52 >

• 20 ytl ye seramik yüzeyli saç düzleştirici al tek başına yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

20 ytl ye seramik yüzeyli saç düzleştirici al tek başına yeter

Sanırsam bi saç düzleştirme aletinden bahsediyosun fakat benim saçım durduk yere böyle oldu anlamadım niye böyle oldu ve de saç düzleştirici bi yere kadar sonra eski haline dönüyor, ben bunu istemiyorum işte, birde saç düzleştirmek için saçın biraz uzun olması gerek
  • Ya lütfen yardım edin canıma tak etti
  • Öteki başlığına resmimi koymuştum dalgalı saçın uzun halini gör diye sonra sildim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Öteki başlığına resmimi koymuştum dalgalı saçın uzun halini gör diye sonra sildim..

Yok abi bu saçtan bi halt olmaz cidden uzatsan uzatılmaz kısaltsan kısaltılmaz
  • Benim saçımda dalgalıydı..Uzadıkça saçın ağırlığından kabarması filan kayboluyor..Uzatcaksan tam uzat yoksa baş edemezsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle? Ekildim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Benim saçımda dalgalıydı..Uzadıkça saçın ağırlığından kabarması filan kayboluyor..Uzatcaksan tam uzat yoksa baş edemezsin..

Yok abi uzatmaktan vazgeçtim normal olcak yani ama dalgalı olmasını istemiyorum
  • Ss
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiculata-

Ss

Kamera felan yok telefonla çekip felan uğraşamam hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiculata-

Ss

• benimde saçlarım kıvırcık, memnunum yav küçükken liseli kızlar ayy şuna bak yaa derlerdi ama şimdi abaza direniş örgütü üyesi olduğumuzdan beri korkuyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norm4Life

benimde saçlarım kıvırcık, memnunum yav küçükken liseli kızlar ayy şuna bak yaa derlerdi ama şimdi abaza direniş örgütü üyesi olduğumuzdan beri korkuyorlar

Ya işte sorun şurda küçükken saçlarım dümdüzdü geçen sene böyle oldu
  • Ara makası ?
  • tavsiye vereyim ben sana, 3 vurdurduktan 1.5 ay sonra felan tam böyle ne uzun ne kısa süper şekil alıyor ama birde 5 aylık olunca şimdi 2.aya yaklaştı saçlar yazn sonuna kadar uzatıcam röfle yaptırınca saçların önünü şöyle bir aşağı doğru bastırınca elinle gözleri kapatıyordu umarım seversin hacım, olmadı bana kuaför söylemişti düzleştirmek için saçları kestirdikten sonra her akşam yıka kafana kadın çorabı geçirerek uyu demişti

ps: tabi saçlarım tam kıvırcık değil, dalgalı kıvırcık gibi birşey şekil alıyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norm4Life -- 16 Mayıs 2008; 19:16:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

Ara makası ?

Biraz attırdımda işe yaramadı yine kabardı yine dalgalı oldu çokmu ara makası atsa naapsa
  • yaa benim saçlarımda kabarıyor..yarı kıvırcık gibi bir şey..çok çirkin gösteriyor o.O
  • kökten kazıt sıfıra...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norm4Life

tavsiye vereyim ben sana, 3 vurdurduktan 1.5 ay sonra felan tam böyle ne uzun ne kısa süper şekil alıyor ama birde 5 aylık olunca şimdi 2.aya yaklaştı saçlar yazn sonuna kadar uzatıcam röfle yaptırınca saçların önünü şöyle bir aşağı doğru bastırınca elinle gözleri kapatıyordu umarım seversin hacım, olmadı bana kuaför söylemişti düzleştirmek için saçları kestirdikten sonra her akşam yıka kafana kadın çorabı geçirerek uyu demişti

ps: tabi saçlarım tam kıvırcık değil, dalgalı kıvırcık gibi birşey şekil alıyor yani

Yapsammı la

• kazıtcan anca..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.