ben senin benimle bir sezon dalga geçebilme ihtimalini sevdim, valla bak
şimdi bir gelir çok sevdik be abi yazar ama ben onlardan değilim
quote:
Orjinalden alıntı: zurna
aryen roben'se evde yokum ben.
Robben? Bu adamı alcağınıza gidin Tuncayı alın bee..... Başarıya aç bir futbolcu...
quote:
Orjinalden alıntı: tolgahan09
Robben? Bu adamı alcağınıza gidin Tuncayı alın bee..... Başarıya aç bir futbolcu...
quote:
Orjinalden alıntı: Knock Out
quote:
bu günkü kurları açıyorum
1 tuncay=5robben=10 vargas=15 shevchenko
quote:
quote:
Harbiden Onlarda Keita var ama öyle demesi doğal.
abi keşke gelse cok zor
quote:
Orjinalden alıntı: postbit_legacy
quote:
quote:
Sizde o da olmadığından demen normal.
quote:
Orjinalden alıntı: dredd
robben fenerbahçemize hayırlı olsun arkadaşlar, aynı duyumu ben de aldım, senelik 5.5m euro ücret alacak, reale de 22 m euro bonservis verilecek. aziz yıldırımla perez'in ne kadar yakın olduğunu biliyosunuz zaten, daha önce baliç transferine daynan dostlukları var. robben cuma günü istanbulda olacak.
Güiza'nın Fenerbahçe ile anlaştığını ilk kez Marca gazetesi vermişti.
Geçen seneki Eto'o davasından sonra bu denli büyük bir transfer yapabilir ama bu oyuncu Robben olamaz.
Akıl var mantık var. Hadi Real satmaya niyetli, Poulsen'in Fener'i reddettiği bir ortamda Robben hiç mi hiç tınlamaz.
quote:
robben fenerbahçemize hayırlı olsun arkadaşlar, aynı duyumu ben de aldım, senelik 5.5m euro ücret alacak, reale de 22 m euro bonservis verilecek. aziz yıldırımla perez'in ne kadar yakın olduğunu biliyosunuz zaten, daha önce baliç transferine daynan dostlukları var. robben cuma günü istanbulda olacak.
cuma günü havaalanındayım eğer gelmezse yaktım seni.
Onların çakma KADER keitaları var çokmu
Robben gelir ama
TATİLE
quote:
Onların çakma KADER keitaları var çokmu
Orjinali sizdemi.
Ayrıca; Keita, Abdoulaye Keita, Abdoulaye AS Beauvais M 30 Senegal 1,90 R 300.000 € Keita, Abdoulaye Keita, Abdoulaye Girondins Bordeaux B T 18 Frankreich T - Keita, Abdul Kader Keita, Abdul Kader. Galatasaray Istanbul S 27 Elfenbeinküste 1,84 R 8.000.000 € Alfred Obrou Keita, Abou Keita, Abou Royale Union Saint Gillis M 28 Belgien 1,78 R 300.000 € Keita, Abraham Keita, Abraham Etoile-Sportive FC Malley Lausanne S 34 Frankreich 1,82 R - Keita, Alhassane Keita, Alhassane RCD Mallorca S 26 Guinea 1,69 B 2.200.000 € Carbon, Pascal Keita, Alphousseyni Keita, Alphousseyni Le Mans UC 72 M 23 Mali 1,81 L 500.000 € Keita, Alsany Keita, Alsany Satellite FC M 26 Guinea 1,75 150.000 € Keita, Aly Keita, Aly Syrianska IF Kerburan Västerås T 22 Schweden 1,85 - Keita, Bella Keita, Bella Karriereende S - - Keita, Idrissa Keita, Idrissa Unbekannt M 32 Elfenbeinküste - 1,89 R - Keita, Ladji Keita, Ladji Atromitos Geroskipou S 26 Senegal 1,88 500.000 € Sambaa Football Management Keita, Losseni Keita, Losseni Entente SSG M 25 Frankreich 1,82 - Keita, Mamadi Keita, Mamadi Hamburger SV II M 19 Guinea - 1,71 B 175.000 € GRASS IS GREEN SPORTS MANAGEMENT GmbH Keita, Mohammed Keita, Mohammed Strømsgodset IF S 18 Mali - 1,72 B 350.000 € Keita, Oumar Keita, Oumar Satellite FC S 21 Guinea 1,80 R - Global Soccer Management TR Keita, Salif Keita, Salif Unbekannt S 33 Senegal - 1,76 L 350.000 € Compact Sportsmanagement GbR Keita, Sega Keita, Sega ES Troyes AC B M 17 Frankreich - Keita, Seydou Keita, Seydou FC Barcelona M 29 Mali - 1,83 L 13.000.000 € Boli, Roger Keita, Sidi Yaya Keita, Sidi Yaya RC Lens M 24 Mali 1,77 R 1.600.000 € Keita, Souleymane Keita, Souleymane Al Arabi Sports Club M 22 Mali 1,85 R 200.000 € Keita, Souleymane Keita, Souleymane FC Botosani M 21 Senegal 1,80 R - Soccer Agency org Keita-Ruel, Daniel Keita-Ruel, Daniel Bonner SC S 19 Frankreich 1,85 B - ASBW Sport Marketing GmbH
Ne oldu şimdi bunların hepsi çakma mı oluyor
quote:
quote:
quote:
Başka bir konudada söylemiştim. Bizim transferler bu arkadaşın midesinde gaz yapmış. Bi soda açıverin lütfen
Ha unutmadan;
Bu sana gerekli cevabı verir sanırım
robbie gelmez ya..nerde
quote:
Orjinalden alıntı: Barbar
quote:
cuma günü havaalanındayım eğer gelmezse yaktım seni.
cumaya beni bulursan yakarsın
quote:
quote:
quote:
Neden her fırsatta Keita'ya laf attığını sorabilir miyim? 2 konuya girdim bugün. İkisinin de Keita ile yakından alakası yok ama sen her fırsatta laf koymaya çalışıyorsun.