Şimdi Ara

Hayal değil bu Gerçek Yeni VW PASSAT!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar resimdeki passatın rengi izlanda grisimi ??
  • İç tasarımını nasıl değiştirmezler anlamıyorum. B6 kasa passat kullananları tavlayamazlar bu kasayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_
    İç tasarımını nasıl değiştirmezler anlamıyorum. B6 kasa passat kullananları tavlayamazlar bu kasayla.

Kasa degismedi.makyajlandigi icin ic mekan ayni.makyajlanip ic mekani degisen araba gordunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

quote:

İç tasarımını nasıl değiştirmezler anlamıyorum. B6 kasa passat kullananları tavlayamazlar bu kasayla.

Kasa degismedi.makyajlandigi icin ic mekan ayni.makyajlanip ic mekani degisen araba gordunuz mu?

Hala makyaj mı yapılıyor bu araca? O kadar sene geçti komple yeni tasarım olması gerekmiyor mu?
    2007 model Passat Variant sahibi olarak bu fotoğraflar beni çok heyecanlandırmadı maalesef

• hala makyaj derken 3c kasa 5 senedir piyasada ve makyajlandı.5 sene sonra asıl olay yani kasa değişimi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

quote:

Böyle makyaj olmaz... Makyajdan en fazla 2 sene sonra kasa değişir. Ve bütün parçalar aynı olur. Farların şeffaflığı logonun yeri gibi modernleştirme yapılır makyajda. Bu resimlerden anladığım dış görünüşte b6 ile hiçbir ortak yanı yok. Bir 5 senede bunu satarlar. Ama bu bana göre kasa değişimi. Çünkü dışarıdan bambaşka bir araç.

• nasıl hiç bir ortak yönü yok? B6 ile yeni kasanın
    1-kapılar kaput ve tavan aşağı yukarı aynı,
    2-içi tamamen aynı,

bence sadece far değiştirmek, ve ufak yumuşak değişiklik kasa değiştirmek değildir.

örneğin astraH kasadan J kasaya geçti, amortisörlerden, ön kokpite, farlardan tavana kadar değişmeyen yeri kalmadı. bence gerçek yeni kasa bu şekilde olur.

ha vw değişim konusunda çok tutucudur. bu kadar yapıyor derseniz anlarım. ancak köklü değişiklik aracı yürüyeninden göstergelerine kadar her yerinde olandır. bence.
  • İç mekana bakan bütün parçalar aynı onu farkettim kapılar tavan camlar vs... Kaputa aynı diyemem resimlerden anlaşılmıyor ama dış görünüşte bir makyaj için çok fazla değişiklik var. Eğer seneye kasa değişecekse buna makyaj derim. Ama bir 5 senede bunu satalım derseler kasa değişikliği amaçlanmış demektir ki böyle görünüyor.
  • Arkadaşlar; bu haftaki AutoShow dergisi`nde yeni Passat`ın mevcut Passat`ın ağır makyaj yemiş hali olduğu, altyapı ve kullanılan teknolojide bir değişiklik olmadığı yazıyordu.

Aynı yerde mi okudum hatırlamıyorum ama bir kaynakta da; VW`in kapsamlı değişikliğe iki kasada bir gittiği, arada ise sadece kapsamlı makyaj ile devam ettiği belirtiliyordu.
  • Yahu hala anlamadınız mı adamlar bir 5 sene daha yeni kasa niyetine bunu satacaklar ve hiç yatırım yapmadan iç mekan komple aynı sadece dış tasarım için yeni kalıp için para gitti. 10 sene satmış olacak aynı kasayı neredeyse müthiş kar valla. Ayriyeten Hayatımda bu kadar ucuza kaçan firma görmedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 14 Ekim 2010; 17:26:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE
    Arkadaşlar; bu haftaki AutoShow dergisi`nde yeni Passat`ın mevcut Passat`ın ağır makyaj yemiş hali olduğu, altyapı ve kullanılan teknolojide bir değişiklik olmadığı yazıyordu.

Aynı yerde mi okudum hatırlamıyorum ama bir kaynakta da; VW`in kapsamlı değişikliğe iki kasada bir gittiği, arada ise sadece kapsamlı makyaj ile devam ettiği belirtiliyordu.

Olay bu zaten.millet diyor ic mekan degismemis.makyaj yiyipte ici degisen araba var mi?yoksa ben mi goremedim.
  • 2006 model passat sahibi olarak sunu söyleyebilirim ki iç malzeme kalitesi eğer aynı ise hiç tavsiye etmem. Gogusluk çok sert ve bir süre sonra ses yapmaya başlıyor. Çok düşük kalite yani. Sağlamlık tamam ama iç malzeme kalitesi hayal kırıklığı oldu benim için. İnsignia düşünen arkadas hiç tereddüt etmesin eğer binmek için alıyorsa İnsignia su an daha cazip. 1,6 ve 180 beygir.... Söze gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike
    Yahu hala anlamadınız mı adamlar bir 5 sene daha yeni kasa niyetine bunu satacaklar ve hiç yatırım yapmadan iç mekan komple aynı sadece dış tasarım için yeni kalıp için para gitti. 10 sene satmış olacak aynı kasayı neredeyse müthiş kar valla. Ayriyeten Hayatımda bu kadar ucuza kaçan firma görmedim ben.

Eskiyen kalıpları yenilediler. :) saka bir yana ici çok sıradan. En azından direksiyon ile göğüsü guncelleselermis. Ama demeden gecemeyecegim dış tasarım mukemmel olmuş.
  • Bu ağır makyajdan başka bir şey değil...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.