Şimdi Ara

Hayalim Futbol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaşım 16 98 doğumluyum..

Futbola 10 yaşımda başladım, 11 ve 12 yaşımda 2 kez üst üste gol kralı oldum, hatta bir maçta 9 gol 2 asist yaparak takımıma maçı 13-9 kazandırmıştım
    Sonra kadıköyden fenerbahçeden teklif almıştım, aylık 250 tl maaş okul masraflarımı yemek giyim masraflarımı fenerbahçe kulübü karşılıcaktı.
    kadıköyde yatılı kalıcaktım yani bu arada tekirdağ\çorluda yaşıyorum neyse ben sırf annemi özlerim diye gitmek istememiştim.
    sonra aziz yıldırımdan mektup aldım ama yinede annemi özlerim diye gitmedim..

Hayatımın fırsatını teptim yani :) 14 yaşımda trabzonsporda oynuyordum ligi yarıda bırakmak zorunda kaldım ailevi meselerden dolayı..

şimdi ise futbola geri denmek istiyorum ama o 2 yıl süreçte sigaraya başladım çok pişmanım..

şimdi sigarayı bırakıp tekrar başlamak istiyorum sizce başlayabilirmiyimi futbola bazen kendimi çok zayıf hamlamış yani tükenmiş ve futbola başlarsam iyi oynıyamıcam gibi hissediyorum.

• Sisirmissin kendini. Ama isteyince neden olmasın ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak komşunun oğlu drogbaya
  • 2 kez üst üst gol kralı olduysan tamam

• Bitmiş hissediyorum kendimi
  • Futbola çok güvenme derim.Ben de oynuyordum alt yapıda fena da sayılmazdım Eskişehir ve Antalya altyapıdan istemişlerdi babam önce okul dediği için(iyi ki demiş.) yattı.
    Sonrasında ise çok geçmeden ayak tarak kemiğim kırıldı aşağı yukarı 1 sene spor yapamadım dönünce de eskisi gibi değildim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.