Şimdi Ara

Hayalimdeki şehir ' İZMİR ' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

İzmir ot bi şehir arkadaşım ne gece yaşantısı çok iyi ne gezilecek yerleri çok iyi küçük park dediğin yer kafelerden oluşan 100 metrelik dar bir alan arka sokakları disko , clup ve normal küçük bar lar alsancak ise 4 kilometrelik sahil çimlerden ibaret serbest bölge olarak tabir edilir içkiye para cezası yoktur stres atmak için 1e1 dir onun dışında İzmirin içinde bir aktivite yok tarihi yerlerde zaten şehrin 100 kilometre dışında ya selçuk ta ya bergamada ayrıca zaten alsancakta çimlere oturup bi hava alayım desen kafa dinleyim seni 3-4 dakikada bir rahatsız eder biri der abi boş şişe varmı diğeri çiğdem çekirdek bir diğeri gül satar başka biri su diye bağırır ki bunları yapanda zaten adamın ne sattıgını konusmasından anlayamıyosun bişeyler anlatıyo ne konuştugu belli değil her 3-4 dakikada bir biri gelir nolur al abi bi tane öbürü gelir benden al abi böyle hiç rahat edemiyosun zaten aklıma geldi sinirlendim şimdi

hocam öğrenci isen paran yoksa california'da bile eğlenemessin arada çeşmeye gidecek, karşıyada sahilindeki restorantlara, alsancak civarında cafelere, küçük park, üniversite kulüplerine takılacaksın daha var yani alternatif aradıktan sonra bulursun arkadaş ortamın çok önemli
    bende öğrenciyim fazla paramda yok istanbulda okuyorum 3 ay da bir izmirdeki arkadaşlarımın yanına gidiyoruz 1 hafta non-stop eğlence, zaten hiçbir yerde hergün durmadan eğlenemessin ki kendin yaratacaksın eğlenceyi

• İzmire gitmek hiç nasip olmadı ama banada görede Türkiyenın en iyi ve yaşanılabilir şehri Eskişehir :)
  • Ne var izmir'de anlamıyorum.Ben izmirliyim mecburen buraya gelip gidiyorum ama pek bir özelliği yok.Herkes buraya gelmeyi burada yaşamayı istiyor sanki burası farklı bir şehir.İzmir'e gelince batı avrupada modern bir şehir mi sanıyorsunuz?Okulum antalyada bence antalya daha güzel.
  • yorumlardan sonra izmire gitme fikirimden vazgeçiriyosunuz beni

eskişehirede gitmiştim özellikle porsuk çayı tarafı felan süper
  • evt bekleriz izmir'imize hatta gelmişken narlıdere şen mantı evi'ne de ugra ağaçlık altı herşey doğa naturel yemekler..(reklam mı oldu ne)
  • Gel İzmire, Alsancak Kordonda bi cafede otur biranı iç. Mis gibi temiz hava manzara. Vapurla Karşıyakaya geç, Çarşısını gez yemek ye. Daha sonra Bostanlıya git, yürüyüş olur hem. Otur bi cafede nargileni çek. Ertesi günü Boyozunu, gevreğini al küçük sevimli bi kahvede kahvaltını et. Asansöre git, Kemeraltını gez. Canın rakı balık istiyosa bin Güzelbahçeye giden bi otobüse bir sürü balık restorantı var, İzmirin biraz dışında küçük şirin biryerdir, ama otobüs, dolmuş gider yani ulaşım sorun olmaz. Daha sonra Bornova küçükparka git, Bornova öğrencilerin fazla olduğu bi yerdir. Cıvıl cıvıl hareketli bi yer, Metronun son durağıdır. Orda vakit geçir biraz, Haftasonu herangi bi İzmir takımının maçı denk gelirse ona git. İzmirlilerin takımlarını nasıl gönülden desteklediklerine, bi çok süperlig takımında bile olmayan taraftar kitlesini gör. O atmosferi yaşa, İstanbulda bolca alışveriş merkezi var, İzmirdede var. O tarz biyerlere gitmek istiyosan, Balçova'da Agora, Kipa, Palmiye, Karşıyakada Ege Park, filan var. Bi akşam üstü olduğunda yine otur kordona biranı yudumla, güneş batarken çayını, kahveni iç. Bir sürü güzel mekan, bar var, canlı müzik olayları gir bi bara. Her türlü gezersin İzmiri, ulaşım çok kolay, sora sora Bağdat bulunur nede olsa. İzmirden ayrılırken çok özlersin bu şehri. ;) Tabi ki yanına bi arkadaşınıda alırsan çok daha keyifli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

İzmir'in insanları iyidir.Fakat göç çok olumsuz etkiledi İzmir'i..

Yeter artık. Gelmesin İzmir'e kimse
  • İzmir gerçekten güzeldir,özellikle Karşıyaka taraflarıİlerde ben de,kafamda tasarladığım belli maddi olanaklara sahip olunca,güzel bir yaşam için oraya yerleşmeyi düşünüyorum,Karşıyaka'da ev var ama oturmak nasip olmadı,ancak kirasını alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 6 Nisan 2010; 16:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havanamorris

Herkese merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda anlıyacağınız gibi izmire gitmeyi çok istiyorum kendim istanbulda yaşıyorum balıkesir bursa ankara edirne bolu muğla gibi yerleri gezdim fakat izmire bir türlü nasip olmadı en çok istediğim yer de izmir bunun sebebi daha önce gittiğim yerlerde muhakkak bir arkadaşım akrabam olduğundandı izmirde aksi gibi arkadaşım ve ya akrabam yok hiçbiryer bilmiyorum kısaca yani gitsem ne yapabilirim tek başıma ? Evet dh dan yardım bekliyorum yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.

Sen gel muğlaya, ege'nin büyümeye ve gelişmeye başlayan şehirlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz... Tıp fakültesi yapılacak, ayrıca büyük avm'ler yapımı hızla devam ediyor...
    edit:şehir düzeni iyi, ayrıca altyapı tamamlandı, bozuk yollar düzeltiliyor briket taşlarlada olsa suç oranı çok düşük,hayat gece 2-3 e kadar raha devam ediyor, o saatte çık dışarı dolaş... sadece sivil polis uğrar yanına nufüsa göre araba sayısı fazla, ama trafik yoğun değil, sokaklar temiz,kültür düzeyi artmakta ve iyi oranda... sanayi şehri olmadığı için havası iyi oranda temiz, merkezden akyaka 30 km, 2-2.5 tl ye gidebiliyorsunuz... ayrıca turizm'de tartışılmaz bir il burası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betonaoturmaüsütürsün -- 6 Nisan 2010; 17:16:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: act48

quote:

Herkese merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda anlıyacağınız gibi izmire gitmeyi çok istiyorum kendim istanbulda yaşıyorum balıkesir bursa ankara edirne bolu muğla gibi yerleri gezdim fakat izmire bir türlü nasip olmadı en çok istediğim yer de izmir bunun sebebi daha önce gittiğim yerlerde muhakkak bir arkadaşım akrabam olduğundandı izmirde aksi gibi arkadaşım ve ya akrabam yok hiçbiryer bilmiyorum kısaca yani gitsem ne yapabilirim tek başıma ? Evet dh dan yardım bekliyorum yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.

Sen gel muğlaya, ege'nin büyümeye ve gelişmeye başlayan şehirlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz... Tıp fakültesi yapılacak, ayrıca büyük avm'ler yapımı hızla devam ediyor...
    edit:şehir düzeni iyi, ayrıca altyapı tamamlandı, bozuk yollar düzeltiliyor briket taşlarlada olsa suç oranı çok düşük,hayat gece 2-3 e kadar raha devam ediyor, o saatte çık dışarı dolaş... sadece sivil polis uğrar yanına nufüsa göre araba sayısı fazla, ama trafik yoğun değil, sokaklar temiz,kültür düzeyi artmakta ve iyi oranda... sanayi şehri olmadığı için havası iyi oranda temiz, merkezden akyaka 30 km, 2-2.5 tl ye gidebiliyorsunuz... ayrıca turizm'de tartışılmaz bir il burası...

hocam ben muğlada öğrenciyim, aslen izmirliyim adamı çağırdığın yere bak muğla ilçeleri hariç beş para etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: /Bulut\

quote:

quote:

hocam ben muğlada öğrenciyim, aslen izmirliyim adamı çağırdığın yere bak muğla ilçeleri hariç beş para etmez.

Bak o konuda haklısın... Bodrum,marmaris,fethiyenin altında eziliyo merkez...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: /Bulut\

quote:

quote:

Bak o konuda haklısın... Bodrum,marmaris,fethiyenin altında eziliyo merkez...

Aslında insan böyle değerli ilçelere sahip bir şehrin biraz kıymet görmesini bekliyor. Muğla çok daha iyilerini hakediyor. Türkiye'nin en güzel truzim merkezlerine ev sahipliği yapan şehrin hali içler acısı.

• okumuş işgücü açısından imkanları yeterli olmasa da izmir güzeldir ya inşallah asker dönüşü izmir'de güzel bir iş bulabilirim. istanbula ankaraya gidince daha iyi anlıyorum şehrimin kıymetini..
  • gerçekten güzel bir ilimiz..
  • quote:

1-2 saat sonra oraya doğru yola çıkacağım..Tek başına birşey yapamazsın en az 2 kişi takılmak lazım orda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgLoTr_ -- 8 Nisan 2010; 12:00:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Gel bekleriz İzmir'e. İzmir Türkiye'nin batıya açılan kapısı, gülümseyen yüzüdür.

O ne demek yaa

Türkiyenin batıya açılan kapısı Edirne Kapıkule Sınır Kapısı dır

• Gel Malatyaya izmirde ne var Malatyada mişmiş parka gidersiniz havalı ve haşin kızlarıyla uğraşırsın ordan malatyaparka gider alışverişmerkezlerini gezer ve 3 boyutlu sinemaya gidersiniz buralarun bahar aylarıda çok güzeldir madoya gider ordada güzel bi dondurma yer akşamda karıya gidersin ohhhhhhhhhhhhh:)
  • Ben de İzmirliyim arkadaşlar ve şehirimden çok memnunum...

Tabi ki hayat bir İstanbul kasdar hızlı değil ve İstanbul gibi Güzellikleri yok bunu kimse inkar edemez ancak İstanbul denen güzel şehirimiz aşırı para istemektedir. Paran varsa İstanbul da yaşarsın eğer paran yoksa İstanbul ülkenin en berbat şehiridir.İzmir de de para gerekmektedir ancak İstanbul'un %40 gibi bir oranı gerekmektedir.Bu da İzmir'i daha olanaklı bir hale sokmaktadır.Kızlar konusuna gelince İzmir Türkiye de Ferrari Diğer şehirler Opel Astra kalır. İnsanlarımız sıcak kanlıdır,mutlak her şehirin öyledir ama ben İStanbul'a gittiğimde korku dolu gözler gördüm hep.Yazın Olanağı fazla tatil bölgelerine yakın Çeşme ve Bodrum gibi.

Forum da İzmir'i çok övenler var ve görmeyen insanlar New York falan sanıyor ama öyle bir yer değil ne yazık ki İzmir Siyasi nedenlerden dolayı son 10 senedir çok az ilerledi.Bu arada Her İzmirli gibi bende aynı siyasi rejimi destekliyorum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Gel Malatyaya izmirde ne var Malatyada mişmiş parka gidersiniz havalı ve haşin kızlarıyla uğraşırsın ordan malatyaparka gider alışverişmerkezlerini gezer ve 3 boyutlu sinemaya gidersiniz buralarun bahar aylarıda çok güzeldir madoya gider ordada güzel bi dondurma yer akşamda karıya gidersin ohhhhhhhhhhhhh:)

hoop birader malatyaya çağırıyorsun anladık ama kızlarını niye ağzına doluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 8 Nisan 2010; 12:58:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.