Bildirim
Hayalimizdeki Kızı Tarif Ediyoruz [SS'li]
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hayalimdeki kız jimnastikçi, sexy, dolgun dudaklı, sarı saçlı, mavi gözlü, hafif beyaz tenli, boyu 1.80 civarı, kilolu olmayacak ama çok zayıfta istemiyorum, her sabah benimle yürüyüş yapacak, cilveli, kıskanan, güzel yemek yapan, tam bir hanımefendi birisi.
Şaka şaka nefes alsın yeter -
öğğğğğk -
orta güzellikte iyi bir kız olsa yeter de artar ne de olsa değerini biz belirliyoruz dünyanın en güzel kızı bile olsa, bir yere kadar... -
Turuncu saç yeşil göz açık ten -
Hocam hayalimdeki kızı tarif etcektim o fotoyu gorunce ddedim git lanet olsun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaReD22 -- 22 Mart 2016; 18:35:33 > -
yvonne strahovski'nin müzikle ilgilenen versiyonuquote:
Orijinalden alıntı: JaReD22
Hocam hayalimdeki kızı tarif etcektim o fotoyu gorunce ddedim git lanet olsun :) -
Beyaz tenli (süt gibi), sarışın, ince ama çok ince değil. Normalden biraz daha zayıf. Ortalama boylarda, göz farketmez. -
Tam hayallere dalip gitmisdimki sondaki o cumle beni aci gerceklige geri dondurdu -
VALLA DOĞRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSEE 2 SENE ÖNCE 50 KİLO, 160 CM BOYUNDAYDI AMA SON 1.5 SENEDİR KONUŞAMADIĞIMIZ İÇİN (!) NE DEĞİŞMİŞİTİR, NE DEĞİŞMEMİŞTİR PEK BİLEMİYORUM 'SIPACIĞIM' KUMRAL. KURBAN OLURUM BEN ONA YA NE YALAN SÖYLEYEYİM, GEÇMİŞ KONUŞMALARIMIZA BAKTIĞIMDA Bİ GÖZÜM DOLMUYOR DEĞİL AÇIKÇASI BANA ÇOK ÇEKTİRDİ, İLLALLAH DEDİRTTİ YANİ SIPA E AMA BENDE KENE GİBİ YAPIŞMIŞIM, YAVRUMU RAHAT BIRAKMAMIŞIM Kİ ÇOK ÖZLÜYORUM LAN AYRICA ÇOK SEVİYORUMquote:
Orijinalden alıntı: dodomoco
Tam hayallere dalip gitmisdimki sondaki o cumle beni aci gerceklige geri dondurdu
-
Dininde imanında , tatlı , boyu boyuma huyu huyuma , neşeli bi bayan -
quote:
Orijinalden alıntı: Syntas
Dininde imanında , tatlı , boyu boyuma huyu huyuma , neşeli bi bayan
+1 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor
https://www.youtube.com/watch?v=o2hk9wI9z9E
''i got black Justin type here ''dan sonrasını izlemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Slovenyalı -- 22 Mart 2016; 20:52:22 >
-
2:57 den itibaren bak -
quote:
Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor
2:57 den itibaren bak
Tamam şimdi farkettim , Asian Tube girmemiş bu kerata -
Bu kadını beğeniyorum ama hayalimdeki değil :D Hayalimde olan şuan hayatımda *-*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niceworkisc -- 22 Mart 2016; 21:03:11 > -
-
-
Benzer içerikler
- eczanede satılan müshil ilacı
- nargile dumanı nasıl çok çıkar
- kredi kartım çalındı harcama yapılmış ne yapmalıyım
- pişmiş tavuk dolapta kaç gün durur
- az yiyorum spor yapıyorum ama kilo veremiyorum
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X