Şimdi Ara

HAYALİMİZDEKİ SERVERİ GERÇEKLEŞTİRECEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR UqUR ARKADAŞIN DESTEGİ İLE BÜYÜK Bİ SERVER PLANLIYORUZ DEDİACTED OLACAK VERSİYONU KARARLAŞTIRIYORUZ BUGSUZ PROBLEMSİZ OLMASI İÇİN YANLIZ KURACAGIMIZ SERVER BAYA KAPASİTELİ OLCAK ONUN İÇİN 2 KİŞİYLE OLMAZ ADMİNLİK YAPAN ARKADAŞLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ.VE SERVERİN VERSİYONUNU EXP SİNİ VE DROPUNU SİZE DANIŞMAK İSTİYORUZ.
    msn :alibaba02_02@hotmail.com
    DESTEKLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN SAOLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba002 -- 18 Haziran 2010; 7:20:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alibaba002

ARKADAŞLAR UqUR ARKADAŞIN DESTEGİ İLE BÜYÜK Bİ SERVER PLANLIYORUZ DEDİACTED OLACAK VERSİYONU KARARLAŞTIRIYORUZ BUGSUZ PROBLEMSİZ OLMASI İÇİN YANLIZ KURACAGIMIZ SERVER BAYA KAPASİTELİ OLCAK ONUN İÇİN 2 KİŞİYLE OLMAZ ADMİNLİK YAPAN ARKADAŞLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ.VE SERVERİN VERSİYONUNU EXP SİNİ VE DROPUNU SİZE DANIŞMAK İSTİYORUZ.
    msn :alibaba02_02@hotmail.com
    DESTEKLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN SAOLUN

Dedicatedse tawsiyem low olsn yazın da 7/24 online olalm bizde Sağlam bişe yaparsnz inş. Başarılar

• Uzun zamandır oynamıyorum ve düşük xp / droplu bb off bir serverda oynamak istiyorum.

Sorun böyle bir serverı Türklerle oynayabilmek.

Yabancı sw bulurum low elbet ama Türk low iyi server var mı bilmiyorum , low olursa gözümü kırpmam gelirim.
  • quote:

SERVER PLANLIYORUZ DEDİACTED OLACAK

BaşariLar
  • insallah guzel bisey olur topraq yap baqam:D
  • Allah utandırmasın
  • Elimizden geleni yapacağız funn olmuyacak Ya low yada orta şekerli 7/24 hizmet vercek
  • Her seyden Önce Dedicated almak ayri bir özellik

Aldiginiz sirketi vs bilgileri bizler ile paylasirsaniz seviniriz
    Ortaya para koyarak baslicaksinz o yzden her turlu destek olunur
    basit is degil bu isler ev ofis vs bunlar gecici ama dedicated vps tarzi server acan
    arkdaslar daha ayri gozlen bakilmali forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustea_mg -- 18 Haziran 2010; 21:36:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba002

Elimizden geleni yapacağız funn olmuyacak Ya low yada orta şekerli 7/24 hizmet vercek

Yok yok orta şekerliye gerek yok low olsn

• Versiyon: Season5
    Exp: 50 civarında
    Drop: 60 civarında
    Bless Bug: Off
    Stats: Silinse reset başı 300-400 point verse, Reset Sınırı Olsa,
    Spotlar: AFK olabilmek için nokta. sm ye göre 2-3 spot ayrı dagınık.
    Shoplar: +6 Bone Set, Leather Set, Vine Set vs.
    Kalplerden, kutulardan ve madalyonlardan +9 +10 +11 arası itemlerin düşmesi.
    Party Exp Online
    +5 Box Of Kundumlardan Flaming Phoenix itemler düşse, Niqht Marede Dragon Kinght SunLight Venom tarzı setler düşse. Ve Bone Blade Solay Scepter vs.

VE EN ÖNEMLİSİDE ADMiN vs GM arkadaşlarına yardım (Torpil) YAPILMAMASI...

Bu şekilde Server Benm Tercihim Tutar gibi ama Genel Olarak Sölemiyorum.

Yinede Hayırlısı Olsun İnşallah İstediginiz gibi OLur Server...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCeLLaT -- 19 Haziran 2010; 3:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Versiyon: Season5
    Party Exp Online
    +5 Box Of Kundumlardan Flaming Phoenix itemler düşse, Niqht Marede Dragon Kinght SunLight Venom tarzı setler düşse. Ve Bone Blade Solay Scepter vs.

Genel olarak katılıorm ama tek katılmadığım nokta spot işi..O zman herkes BK wea DL açar nokta spotun max 4-5 tane olması makbul kanımca

• Nokta spot? 50expde nokta spot?
    Bazardaki artiz gibi bişey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Nokta spot? 50expde nokta spot?

sende çok etkisi altında kalmışın Artizzin.

dagınıkmı olsun? BKlar afk oldugu zman tek bi yerde çıkmazsa spotlar BKlar nasıl kascak? ama nokta oldugu zman hepsinin çıkış noktası belli oluyo ona göre bırakır ne işin warsa yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

quote:

Party Exp Online

Genel olarak katılıorm ama tek katılmadığım nokta spot işi..O zman herkes BK wea DL açar nokta spotun max 4-5 tane olması makbul kanımca

bütün hepsini demedim ama kardeşim. genelde herkes BK defans oldugu için BK açarlar die düşünüyorum ondan dolayı bir çok noktada tartışma çıkar, party olursa bişi olmaz ama party atmayanlarda war sende orda exp alamazsın dagınıkta kassan sürekli hareket edersin oda çok zor olur. arenada mesene 20 tane odalar olsun bunaların 12-13 tanesi nokta olsa eii olur geriside SM flan için dagınık spot.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Nokta spot? 50expde nokta spot?

sende çok etkisi altında kalmışın Artizzin.

dagınıkmı olsun? BKlar afk oldugu zman tek bi yerde çıkmazsa spotlar BKlar nasıl kascak? ama nokta oldugu zman hepsinin çıkış noktası belli oluyo ona göre bırakır ne işin warsa yaparsın.

Zaten normalide budur, normalde sm ler bklara kıyasla çok daha rahat gelişir.
    Hatta bi server da bk kasmak için önce sm kasıyolar sonra o sm ile bk kasıyolar :)
    tabi hepsi öyle yapmıyo ama bi kısmı öyle yapıyo :)

• etrafta1,05 dolu bari olursa dusuk version dusuk olsun nede olsa deticade saglam bisey yaparlar yani bence old school ac:D the game gibi max rr 10 veya 15 guzel bisey olsun 97d veya 99b exp low soyle bi sistemde olabilir webshop yoq zen sistemi war her reset atiginda zen katalansin sende parani zenden cikar sms sistemiyle:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

quote:

Party Exp Online

bütün hepsini demedim ama kardeşim. genelde herkes BK defans oldugu için BK açarlar die düşünüyorum ondan dolayı bir çok noktada tartışma çıkar, party olursa bişi olmaz ama party atmayanlarda war sende orda exp alamazsın dagınıkta kassan sürekli hareket edersin oda çok zor olur. arenada mesene 20 tane odalar olsun bunaların 12-13 tanesi nokta olsa eii olur geriside SM flan için dagınık spot.

Yaa zaten nokta spot çok az olcakki bk millet kascaksa yawaş kascak oyunda SM - MG bunlar kolay kasmalı ki Bk"nın def we atackından kurtulması için fazla res atmalı diğer türlü düşünsene 20 res bk 20 res sm o pakmdan stadda 20 spot warsa 3-4 tane olsa kafi

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.