Şimdi Ara

Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
95
Favori
26.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Linkedin profilinize baktım da, konu girişinde gömdüğünüz bölümün işini, bir patronun altında yapmaya başlamışsınız.

Üstelik Microsoft'da değil, Sabah gazetesi veya ismini hiç duymadığımız şirketlerde, bu kötü bir şey değil, remote olarak yapabileceğiniz harika bir işiniz var, sadece konuyu açan kişiye göre iyi değil, o da eminim ki değişmiştir.

Bu konuda güzel bir anı olmuş oldu, aklıma geldikçe, o yılları ve ergenliğimi hatırlamak için giriyorum, umarım konuyu silmezsiniz.

• Guest_28373 G kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kaderin bir oyunu diyelim, İngiltere'ye gidip kendi işimi kurdum pandemi falan derken tutunamadım oralarda sonra Türkiye'ye dönüp yazılımcı olarak çalışmaya başladım, gayet de mutluyum işimden şu an.

Aynı şekilde ben de ergenliğimi hatırlamak için tutuyorum konuyu, sonuç ne olursa olsun gülümseyerek hatırlıyorum o dönemleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modifci kullanıcısına yanıt

Para var huzur var motifcim bende askeri personeldim suan asgari ucrete hayat mucadelesi veriyorum aile evinde ay sonunda elime para kalmiyor yasiyorum ama bosa yasiyorum omur tukeniyor ama hayallerle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç olmazsa üretim yapıyorsun. Tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.