Şimdi Ara

Hayat boş! Sex Sıkıcı! Kapital = Savaş, Bozuk Düzen! İğrenç İnsanlık! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
9
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam madem bu kadar sıkıldın hayrına elektroyu bana gönderir misin? İstediğin zaman da geri yollarım vallahi ben de heves ettim ama para biriktirilmiyor üniversitede. Burs uçuyor gidiyor hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel yazmışın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yazı, geçiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denilenler doğru

• Dinlerin sayısı konusunda hatan var dünyada en az 3000-4000 din gelip geçmiştir şuan ise dünya üzerinde 2000 civarında dini inanış bulunmaktadır
  • Sonuna kadar düşündüğümü yansırmışsın. Teşekkürler...

• başlıkta sex yazıyor diye geldim image'leri simage'ye çevirirsen okurum, saygılar.
  • Bi psikiyatriste gorun, bende ise yaramisti en azindan

• quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Dinciler birazdan "Allah için yaşıyoruz, ibadet et" diyerek gelir.

Gerçekleri yüzüne vuracağım ama kusura bakma,

bir Tanrı inancı olmadan bu hayatı temellendiremezsin.

• İnsanoğlunun bir hiç olduğuna emin misin? Belki boyut olarak göreli küçük olabiliriz; ama aynı zamanda eşi benzeri görülmemiş bir akıl, hayal gücü ve iradeye sahibiz.

Bundan yaklaşık yüz sene önce yıldızların sırrını çözüp, maddeyi enerji haline çevirmenin yolunu bulduk. Şimdi ise birçok ülkede madde elektriğe çevrilip enerji ihtiyacı karşılanıyor.

Atomaltı parçacıkların kaotik yapısında belirli desenler, kurallar bulmayı başardık. Karanlık ve anti madde ile ilgili bazı makul hipotezlerde bulunabilmeyi başardık.

Mobilde olduğum için daha fazla yazamayacağım. Ancak verdiğim örnekler sadece bilim ile ilgili olsa da insanoğlu olarak biz, yüzyıllardır sanatsal ve felsefi bir sürü eser verdik. Bunlar sana önemsiz gözükebilir ama ben de çevresinde milyonlarca yıldızın döndüğü bir karadeliği eşit derecede önemsiz olarak görüyorum.

• Mutluluk içinde

• Sadece üreme ihtiyaci duymandan bile yola cikarsan, bos yere dünyaya gelmedigimizi anlarsin. Neden ihtiyac duyuyoruz ki? Bos yere olamaz, bunun bir sebebi olmali, sence cocugunu umiversiyede yazdir olsun bitsin gibi basit bir sey olabilir mi? Bir seyler icin uğraşman lazim. İnsanlar bu yuzden arayis icinde, bu yuzden kimisi allah'a inaniyor ya da kimisi dinler uyduruyor. İnanma ve bi seyler icin ugras verme ihtiyacı hissediyor. Dna'mizda olan seyler icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 10 Mayıs 2015; 9:56:40 >
  • Bir ilgi alanın olmalı.Futbol,basketbol,kayak-paten sürmek,satranç,bilgisayar oyunları.
    İstediğin bir işin olmalı
    polis,asker,doktor,çöpcü,memur
    Sevebileceğin bir eşin,güvenebileceğin bir ailen olmalı.Hayal edeceğin bir ütopya olmalı.Yani birşey için yaşamalısın.Müslümansan merak etme istediğin o düzeni sonsuza kadar yaşayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Aves Larus

İnsanoğlunun bir hiç olduğuna emin misin? Belki boyut olarak göreli küçük olabiliriz; ama aynı zamanda eşi benzeri görülmemiş bir akıl, hayal gücü ve iradeye sahibiz.

Bundan yaklaşık yüz sene önce yıldızların sırrını çözüp, maddeyi enerji haline çevirmenin yolunu bulduk. Şimdi ise birçok ülkede madde elektriğe çevrilip enerji ihtiyacı karşılanıyor.

Atomaltı parçacıkların kaotik yapısında belirli desenler, kurallar bulmayı başardık. Karanlık ve anti madde ile ilgili bazı makul hipotezlerde bulunabilmeyi başardık.

Mobilde olduğum için daha fazla yazamayacağım. Ancak verdiğim örnekler sadece bilim ile ilgili olsa da insanoğlu olarak biz, yüzyıllardır sanatsal ve felsefi bir sürü eser verdik. Bunlar sana önemsiz gözükebilir ama ben de çevresinde milyonlarca yıldızın döndüğü bir karadeliği eşit derecede önemsiz olarak görüyorum.

Aynı zaman da o enerjiyle daha iyi silahlar üretip,daha fazla insan öldürdük.Atom bombasını yarattık.Çoğu hayvan türünün sonunu getirdik.Dünyanın yeşil alanının %53 ünü yok ettik.Irkcılık yaptık,fakirleri ezdik,haram yedik

• orada yazdığın "türk"ün t'si büyük olacak
  • Okurken aklıma True Detective'deki Rust geldi.

• Vay be

• Ben öldükten sonra insanlar bana bir dua okuyorsa ya da insanlar için faydalı bir şey bırakmışsam işte o zaman yaşamışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FanatikBj-k

quote:

Orijinalden alıntı: Aves Larus

İnsanoğlunun bir hiç olduğuna emin misin? Belki boyut olarak göreli küçük olabiliriz; ama aynı zamanda eşi benzeri görülmemiş bir akıl, hayal gücü ve iradeye sahibiz.

Aynı zaman da o enerjiyle daha iyi silahlar üretip,daha fazla insan öldürdük.Atom bombasını yarattık.Çoğu hayvan türünün sonunu getirdik.Dünyanın yeşil alanının %53 ünü yok ettik.Irkcılık yaptık,fakirleri ezdik,haram yedik

İşin etik kısmından bahsetmiyorum. Sadece insanlığın bir "hiç" olmadığını söylüyorum.

• Dünyadaki insan sayısı 7 milyarı geçti belirteyim dedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.