Şimdi Ara

Hayat boş! Sex Sıkıcı! Kapital = Savaş, Bozuk Düzen! İğrenç İnsanlık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
9
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samanyolu galaksisinde şuan 400 milyar yıldız, 50 milyar gezegen var. Dünyada 7 milyardan fazla insan var. Herkes ölücek. Pluton çok uzak, halbüki samanyolu dışında bile değil.

Şu ana kadar şu dünyada bir şeyleri değiştirmek hayalimdi. Haksızlığı, yoksulluğu... Hiç ümidim kalmadı.

Ağzımın tadı yoksa, hasta gibiysem, Boğazımda düğümleniyorsa lokma, Buluttan nem kapıyorsam, vara yoğa Alınıyorsam, geçimsiz ve işkilli, Yüzüm öfkeden karaya çalıyorsa, Denize bile iştahsız bakıyorsam, Hep bu boyu devrilesi bozuk düzen, Bu darağacı suratlı toplum!

Sex şu ana kadar bana enerji veren, beni harekete geçiren, albenili bir şeydi. Artık sex beni hiç çekmiyor.

Sexte hiçbir şey yok, hepsi ilüzyon! Dna üremeye kodlu. Bu yüzden cinsel organlarda sinir uçları fazla, siz bir şey olduğunu zannediyorsunuz. Olay sadece girip çıkmak. Saçma sapan hormonlar size şehvet hissettiriyor.

Artık sex bana zevk vermiyor, ya da en azından şöyle açık açık söyleyeyim: Hatunda aşırı mal yoksa çekici gelmiyor. Çoğu zaman yoruluyorum. Ücretli hatun kadar da leş gibi bir şey yok, isterse manken olsun. Normal işinde gücünde olan taş hatunu da kaldıracak boy pos tip para statü yok. Para olsa da uğraşmam heralde.

Geçmişte ağır aşk acılarım oldu, anladım hiçbir kız için bir şey deymez, sonra ortamını buldum çalıştım parayı da buldum sürekli kızlarla yatıp kalktım işte. Söver misiniz bilmiyorum ama kızlar bir bok değiller, sizin çok sevdiğiniz kızlar kimlerle birlikte oldu ya da olucak? Zevk alıyorsanız gömün gömebildiğiniz kadar. Paranızı yedirtmeyin, para kolay kazanılan bir şey değil.

Şu ana kadar eğitim/kariyer anlamında uğraşıp de ulaşamadığım hedefim yok. Ve hedeflerime teker teker ulaştıpımda hiç mutlu olmuyorum evet zaman kaybetmiş gibi hissediyorum.

Bir şeyi istiyorum mesela, elde ettiğimde hevesim kaçmış oluyor. Aklıma evren geliyor.

Mesela lisede hep bilgisayar müh istedim, kocaeliyi kazandım. Gittim bıraktım. Şu an yazılımdan soğumuş bir şekilde arayüz tasarımına başladım bir şirkette. Tasarımdan da ilk aldığım zevki alamıyorum açıkçası.

Elektro gitara çok heves etmiştim, aldım. 1-2 yıl çaldım, yatıyor şimdi pek elime almıyorum.

Koşu eskisi gibi özgürlük hissi vermiyor.

Yeni hayaller boş geliyor.

Hep aklımda bir hiç olduğum. Her şeyin koca bir hiç olduğu!

Bir konu vardı, İnsan neden durur diye, aynı şeyler gibi ama ben o arkadaştan daha erken yaşıyorum sanırım. Yaş 20.

Üniversite - Meslek - İyi İş - Ev - Evlilik - Çocuk - Araba - Çocuğa üniversite kazandırıp aynı

Bu mu bu mu hayat, evet hayat sadece dnada kodlu şey: neslin devamını sağlama üzerine dönüyor. İnsanlığın iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum ve üremeyeceğim.

Ayrıca mal mülk sahibi olmaktan da bir şey anlamıyorum. Bir şeyim de yok zaten. İnş herkes malı mülkü kadar hesap verir bir gün.

Şunu hatırlayalım: Biz bir organizmayız. Ne kadar gelişmiş beynimiz olursa olsun. Diğer organizmaların yaptığının aynısını yapıyoruz. Çünkü etki tepki olayı bizde de geçerli. Biz tepkiyi çoğunlukla öğrenmeye göre veriyoruz.

Ailemizden, çevremizden, okuldan, toplumdan, kitaplardan, medyadan, internetten ne gördüysek bunlar bizim öğrendiklerimiz. Tepkilerimizin hepsi öğrendiklerimize dayalı. Ben dediğiniz şey aşırı öğrenmiş bir organizma. Şu evrende bit ile aynı etkiye sahibiz.

Yaptığımız bir şey varsa o da Dünya'nın kaynaklarını hızlıca tüketip dünya canlılığının sonunu getirmek. Başka hiçbir şey yapmıyoruz.

Kapitalizm bir savaş hali:
    Küçükken : benim 200 bilyem var
    Büyürken : benim arabam daha güzel
    Kariyerde: benim statüm, makamım, yetkim daha iyi
    Evlenince: biz daha zenginiz
    Çocuk yapınca: bizim çocuğumuz daha zeki

Hayatın başlangıcından sonuna kadar bize bunları yaptıran: Ego, Güç, Üstünlük Savaşı

Yapılan psikolojik savaş en az kanlı savaşlar kadar iğrenç.

Oysa bu savaşın hepsi gereksiz:

Bu devletler, bu ırkçılık, bu cinsiyetçilik, dinler arası gerginlik...

Ne oldu o kadar devlet birbirinin topragina göz dikti de: SAVAŞ: milyonlarca insan öldü.

Halkına zulmetmemiş hiçbir devlet yoktur. Bizi bu eşitsizlikten kurtaracak, ekonomik hakkımızı verecek, sağlık ve eğitim hizmeti sunacak hiçbir devlet şekli, hiçbir parti, hiçbir ideoloji, hiçbir devrim teorisi yoktur. YOK. DEVLETİN İYİSİ YOK.

Hiçbir siyasi partiyle ilişkim alakam olmaz.

Çünkü devletler, sınırlar, bayraklar, pasaportlar, vizeler saçmadır. Yeryüzünde gideceğim yerin kısıtlanması SAÇMADIR.

Ben yörüğüm, zenci olsam ne fark eder?

Her toplumun kendi kültürü ve dini vardır. Yaşam şekline müdahale neden? Şuan ise dünya üzerinde 2000 civarında dini inanış bulunmakta.
    Tarih boyu 3000-4000 din var oldu. Neden dinimiz farklı diye birbirimize savaş açıyoruz?

Kadınların ve LGBTİ'lilerin aşağılanması, özgürce, insanca yaşayaması
    tecavüzler, şiddet, ölümler

1, herkesin bir annesi vardır
    2, bir kadın erkegi dövemez, erkek dövüyorsa hayvandır
    3, hiç bir lezbiyen ****nin size zararı dokundu mu?
    4, gündüz hakaret edilen, aşağılanan, dışlanan fahişelerle gece birlikte olmak için her şeyi yapmak nedir?

Bir tarafta harcayamayacağı kadar zengin olmalar, altından eşyalar

Bir tarafta hayatı boyunca ağır şekilde çalışan yoksullar

Dünya'ya verilen bu zarar, doğanın tahribatı

Dünya'da bizden başka milyonlarca canlı yaşıyor ve onlar bizim gibi suçlu değil. İnsanlık, ya da özelleştirirsek kendi hayatlarımız doğaya zarar vermeye deyecek bir şey değil.

Ne yaparsanız yapın, isterseniz dünyanın en zengini, isterseniz en fakiri olun. İster homofobik ister lgbtili olun. İster türk ister kürt olun. İster erkek ister kadın olun, ister insan ister hayvan olun. BİR GÜN ÖLECEKSİNİZ.

BUNLARIN HEPSİ GEREKSİZ

BENCE HAYAT YAŞAMAYA DEĞER BİR ŞEY DEĞİL.

EN AZINDAN HİÇBİR ŞEYİN BİRİLERİNİ ÜZMEYE DEYMEYECEĞİ KONUSUNDA HEMFİKİR OLALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 10 Mayıs 2015; 12:23:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne olursa olsun hayat yaşamaya değer dediğin bir an yaşamadın mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma niyeyse "Everyone wants to go to heaven but no one wants to die" sözü geldi. Dünya hayaller dünyası, hayalin ve gelecek planın yoksa zaten ezilir gidersin. Aç ve isteyenin kazandığı dünyada taşıyoruz kimse kendini kandırmasın. Dünya'nın en zengin bir çok insani fırsatlarını değerlendirerek fakirlikten oralara geldiler, fakirim kazanamam diye düşünüp statünüzü geliştirmek için uğraşmazsanız ezilirsiniz ve fakir doğup fakir ölürsünüz bu kadar basit. Ağlamayana meme yok!

• Mesele fakirlik değil, istediğim her şeye sahip olmam, gerçekleştirmediğim hayalimin kalmaması. Ve daha fazla para kazanmaya, statüye imkan var, bunu yapmak saçma geliyor. Gerek yok dublex eve, gerek yok lüx arabaya. Yeniden hayaller kurmak çok saçma. Bence kazanan bir insan yoktur. Çünkü yaparlen ömürden yiyoruz. Çok yakında öleceğiz.

@AlkanExc Yücelsen ne olacak, evrende bit kadar bir şeysin. Dünyayı kurtar, yine de evrende hiçbir şey değişmeyecek. Varlığımız yok sayılabilecek kadar küçük. Etkimiz 0. Çabalamanın manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 10 Mayıs 2015; 5:23:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu sen mi yazdın ? Harika bir yazı

• maneviyat eksikliğin var, hazır herşey boş gelmişken fırsatı kaçırma.
  • ee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akşama doğru okuyayım inşallah.

• Nihilist kardeşim merhaba

• Dünyadaki adaletsizlik sorunu olmasa sorunsuz yaşanır ama 10 numara adaletsizlik var Q

• İyi en azından hiç olduğunu anlamışsın oda güzel. mihenk taşın hiçlik noktası olsun ve dünyaya niçin geldiğini ve asıl amacinin nereye gitmek olduğunu tasavvur etmeye başlayabilirsin .Nacizane benim size tavsiyem budur.

• Deymezden sonra okumayacaktım , yazı bitti.

• Okudum, kısmen katılıyorum. Dünya kötü diye hayatımızı yaşamayacak mıyız?

• sex in neresi sıkıcı sacmalamayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevren mutsuz insanlardan oluşuyor sahte mutluluk gösterişte olabilir seni yaşadıgın şehrin ortamı ezmiş.İnsanlar böyledir hayat başta hep adaletlidir çocukken ve safken.Ne zamanki bebek aslam geyiğin av olduğunu ögrenir o zaman durum değişir.Kapitalizm insan doğasının yansımasıdır herkese güçlü olmayı zorunlu kılar acı ama gerçek.Paran pulun olması önemli değil mühim olan onu kaldırıcak maneviyat ve hissizlik.Para ve düzen zamanla senide bencil ve umursamaz yapıcak böyle olmazsan aç kalacaksın.Farklı bölgeleri gez fakir ve zengin ülkeleri içindeki boşlugu azda olsun doldurur belki eşin olucak kişiyle tanışırsin hayatın anlamlaşır.Savaş ve kaos herzaman olacaktır ana sebep para veya ego değil öldürme dürtüsüdür bunu 2. Dünya savaşında bolca gördük kafasına sıkmak yerine işkence yaparak öldürdüler insanları.Birgün öleceksin deyip kendini sınırlama bunu sadece bırakacakları şeyler olmayan insanlar der.Fakirler için ayırıcak paran olsun afrikadaki insanlara gönder her hafta belki agaç dikmeye gidebilirsin.Yatırımın kesinlikli kendine olsun ev araba gibi maddi şeyler tek kansere gider.ideoloji ve dinler insanların özel topluluk olma eğilimi için üretilmiş şeyler bunlara inanman güç basit düşünce sistemin yok Dalga deneyi var nazilerin araştırmanı öneririm.6 saatlik uyku ile yazdım bunları daha fazla saçmalamak isterdim ayyorlamam bu kadar.Son olarak major depresyon belirtileri var gibi cinsel zevkin sıfırlanması kısaca libido düşüşü.Ama muhtemelen başlangıçta bol gezip tozmaya çalış beyindeki mutluluk hormonu biterse çok kötü sonućlar doğurabilir.telden yazdım k.b biraz bozuk ve uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saekobusujima -- 10 Mayıs 2015; 8:14:36 >

• Peki sen kim oluyorsunda koskoca evren de bir şeylere müdahele etme ihtiyacı hissediyorsun. Ve bunu yapamayınca da biz bir hiç oluyoruz öyle mi? Yani ben hiçbir zaman bir kaplumbağanın, bir balığın, bir kavak ağacının şikayet ettiğini sanıyorum,evrende bir hiç olarak yaşamaktan. Her şeyi boş, daha doğrusu bir hiç olarak düşünmek ise görmek ile alakalı. İyi bakarsan iyiyi, kötü bakarsan kötüyü görürsün. Evet kağıda izdüşümü alırsan evrende bir hiçiz. Ama peki evren bizim için varsa. Evet insanlık kötü,pis,canavar,öcü. Ama bunu düşünen,bu olayı kavrayabilen yine insan. Evet hepimiz ölücez. Ama öleceğini bile bile yaşayan tek canlı yine insan. Odak noktası sen, ben,o.
    Senin mutsuzluğuna,arsusuzluğuna gelirsek; ben hiç insan görmedim ki 20 yaşında tüm hayallerini gerçekleştirsin. Ya hayallerin çok basit, yada vizyonun çok dar.

• başkalarını mutsuz etmekten korkuyoryan veya üzüntü duyuyorsan onları mutlu ederkende zevk alman mutlu olman gerekiyor.

hayatı bende bazen bir video oyunu gibi görürüm ama istediğmi yapamam yukardaki nedenlerden dolayı sende böylesin yani biraz fazla abartmışsın esasen eğer gerçekten hayatın sein için bir anlamı yoksa herşeyi deneyebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Dinciler birazdan "Allah için yaşıyoruz, ibadet et" diyerek gelir.

Allah emrettiği için bu dünyada yaşıyoruz. Bir miktar sıkıntı çekip mücadele ederek iyi bir insan olduğumuzu kanıtlayabilirsek bu dünyadan kazanmış şekilde ayrılacağız. O yüzden umutsuz şekilde çökmenin gereği yok. iyi bireyler olarak zorlularla mücadeleye devam.
  • Dostum bunları fark etmen de büyük bir adımdır bence. Hayatın gerçek mânâsının ne olduğunu da anlayabilirsin belki. Zaten hangi makama varırsak varalım hiçbir şey bizi tatmin etmeyecek, sevdiğimiz kızla olamayacağız bilmem ne hayat böyle. Özellikle de o ego yarışı dediğin "ben daha iyiyim" psikoloji savaşı konusunda da fazlasıyla katılıyorum ve bu beni de rahatsız ediyor, yaşama isteğini elinden alıyor ama yapacak bir şey de yok bir yandan.
  • Tamam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.