Şimdi Ara

Garip bir aşk hikayesi... [+18]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisini düşünün. İlk gördüğünüzde pek hoşlandığınız birisi değil. Hatta umursadığınız birisi bile değil. Ama bir süre sonra muhabbetiyle, hal, hareket ve tavırlarıyla sizi kendisine deli gibi aşık ediyor.
    Bunu kasıtlı mı yapıyor bilmiyorsunuz, ama bildiğiniz tek birşey var ki, kasıtlı yapıyor bile olsa yine de aşık olacaktınız. Çünkü size çok farklı şeyler hissettiriyor.

Uzun zaman sonra ilk kez birisini tanımak istiyorsunuz. Sekste de değil olay, sadece gülümsemesini görmek, sesini duymak, sarılma isteği. Bazense sadece yanınızda durması, bunlar size yetiyor.

Ondan sonra ise sıkıntılar başlıyor. Bu kişinin hayatında herhangi birisini henüz sevmediğini düşünüyorsunuz. Size çekilmez gelen huyları var. Geri alınamayacak şeyler, ve size çok ters şeyler. Bir yandan boynuna sarılmak istiyorsunuz, bir yandan da sizi sinir ediyor yaptıkları. İşin kötü tarafı ise bu kişiye sempati duyuyor, ve davranışları için empati ile yaklaşıyorsunuz.

Ondan sonra ise, bütün bu bilgiler ve duygular ışığında, bir tarafınız ona doğru koşmak isterken, öteki tarafınız ondan kaçmak istiyor. O ise hiçbir şey talep edebilecek bir durumda değil, olay tamamen sizin ona yürümenize kalıyor.

Ondan sonra bana soruyorlar çevremdekiler, "aaa mrkoenig moralin mi bozuk?", "noldu la işte çok mu yoruyorlar?", "olm o kıza yürü işte (başka bir kızı kastediyor)".

Ama işin aslını kimse bilmiyor, belki ben de bilmiyorum. Hayatımda gördüğüm en garip insan galiba, ki hayatımda tonla insan tanıdım. Herşeyi o kadar tutarsız ki, ama yalan söylemediği noktalar da yok değil. Ötekiler ise gerçek mi, belki o da bilmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKoenig -- 9 Ekim 2017; 0:3:15 >

• Seks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardeşim benden sana tavsiye varsa biri bir dk bile bekleme hayatta geriye dönüp baktığımızda yaptığımız şeyler için pişman olmayız yapamadıklarımız için pişman oluruz. Yani uzun lafın kısası demişsin ya bir tarafım ona doğru koşmak istiyor diğer tarafım ondan kaçmak ne geliyorsa zaten başımıza o kaçmak tan geliyor.

Dünyanın sonu değil ya yürü kardeşim yürümezsen pişman olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksemus

Valla kardeşim benden sana tavsiye varsa biri bir dk bile bekleme hayatta geriye dönüp baktığımızda yaptığımız şeyler için pişman olmayız yapamadıklarımız için pişman oluruz. Yani uzun lafın kısası demişsin ya bir tarafım ona doğru koşmak istiyor diğer tarafım ondan kaçmak ne geliyorsa zaten başımıza o kaçmak tan geliyor.

Dünyanın sonu değil ya yürü kardeşim yürümezsen pişman olursun.

Valla hocam yürürsem pişman olacağım birisi. Mantığım bunu söylüyor, ve gerçekten de mantıklı olan bu. Burada o kişiyi anlatsam, arkana bakmadan kaç dersiniz yani. O derece diyeyim. Dediğim gibi hayatımda tanıdığım en tuhaf insan şimdiye kadar.

Bu kişiden niye hoşlandığım konusu ise gerçek sorgulanması gereken mesele galiba.

Geçen yaz da benzer bir durumu yaşamıştım, hem de aynı bu aylarda. 1 ay civarında sürmüştü ve tamamen unuttum şuan. Ama bu kişi 1 ayı çoktan geçti, 1 ay sonra unutmayı umuyorum inşallah.

Kendimi bu kişiden soğutmaya çalışıyorum, mesela şu görüşümüz kesinlikle çok terstir, birbirimize uymayız diyorum. Hemen sonrasında bu konuyla ilgili muhabbet geçiyor. Ya nasıl uyabiliriz bu konuda diyorum. Çünkü öteki davranışlarından çıkardığım kesin sonuçlarla bu uymuyor. Yani A konusunda birşey düşünen insanın, B konusundaki düşüncesi şu olmalıdır dediğim herşey tutardı, bu kişide o da tutmuyor. Çok tutarsız davranışları, düşünceleri var. Kafası çok karışık orası kesin, ama niye böyle onu da anlayamıyorum. Bu konuları açmaya kalksam da yürümüş olur, ve geri dönüşü olmayan bir yola girerim diye korkuyorum.

En iyisi cenin pozisyonunda zamanın akmasını beklemek sanırım.

• Kardeşim anladığım kadarıyla bu kişinin birazda tutarsızlığı farklı oluşu senin ilgini çekmiş ki buda seni bazı şeylerde etkilemiş seni aslında hoşlanma aşk değilde takıntı gibi birşey olmuş anladığım kadari ile ama dikkat ett takıntı vs. bu gibi durumlar sıkıntı dır. Ama sen bilirsin bence yürü pişmanlığı falan bırak olumlu olursa takılır bırakırsın. Yani ileride keşke dememek için hayatı yaşamak kimin ne dediğini umursamadan yaşamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksemus

Kardeşim anladığım kadarıyla bu kişinin birazda tutarsızlığı farklı oluşu senin ilgini çekmiş ki buda seni bazı şeylerde etkilemiş seni aslında hoşlanma aşk değilde takıntı gibi birşey olmuş anladığım kadari ile ama dikkat ett takıntı vs. bu gibi durumlar sıkıntı dır. Ama sen bilirsin bence yürü pişmanlığı falan bırak olumlu olursa takılır bırakırsın. Yani ileride keşke dememek için hayatı yaşamak kimin ne dediğini umursamadan yaşamak lazım.

Hocam ben biraz mükemmeliyetçi ve idealist bir insanım. Öyle deneyeyim tarzı şeyler pek bana göre değil, kaldı ki 26 yaşındayım yani öyle çocuk da değilim. Ama bu kişi benim psikolojimi nasıl bu kadar mahvedebilir anlayamıyorum.
    Çok yoğun dönemler yaşadığım oldu, aynı anda hem üniversite okudum, hem sınava hazırlandım, sonrasında hem okudum hem çalıştım falan. Hiçbirisi bu kadar kafamı allak bullak etmedi.

Takıntı gibi birşey olmuş demeniz de nokta atışı oldu bence, şuan resmen kafamdan atamıyorum.

• uzaktan izleme modunda beklemen lazım bi süre
    biraz kapşonluları giyip çatılarda takılman lazım. izle bakalım hatun senin nefret ettiğin şeyleri yapmaya devam edecek mi? hadi devam etti diyelim sen tolere edebilecek seviyeye gelcek misin bu izleme süresi boyunca?

baktın değişiklik var gider devam edersin. değişiklik yoksa onu o zaman konuşuruz biraz takılıp bırakmak ya da hiç bulaşmamak seçenekleri oluyor onun, ya da hiç değişmez sen de hiç bulaşmayayım dersin devam edersin hayatına.

biz çok heyecanlı çok farklı insanlar gördük zamanında da sonradan bi baktık ki aslında arka planda neler neler dönüyormuş

önce izle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sizdeki ne hoşlanma ne aşk ne de sevgi dediğim gibi takıntı olmuş besbelli kişinin farklı tavırları sizin ilginizi çekmiş ve buda sizde takıntı yapmış aklınızdan çıkmaz ne mutlusunuz dur nede çok mutsuz gibi dışarıdan bakıldığında moreliniz yok gibi görünürsünüz zatende yoktur. Durgunsunuz aklınızdan çıkmaz kendi kendinize "nerden geldin de girdin aklıma” gibi şeylerde diye bilirsiniz. Genelde yanlız kalmak istersiniz çevrenizdeki insanlara ani sert tepkiler verebilirsiniz. Çevrenizdekilerin kalbini kırarsınız farkında olmadan. Aslında bir çözümü yoktur. Zaman’dan başka çare yoktur zamana bırakmak en iyisi ozman.

En azından bnde böyle olmuştu.

• Garip bir aşk hikayesi... [+18]

• ya dostum bi seviş kendine gel ,
    herkes sevişse ne savaş kalır ne bişey
  • Belki tavsiye istemek için değil de sadece paylaşmak için açtın, ama merak ettim:

"Ondan sonra ise sıkıntılar başlıyor. Bu kişinin hayatında herhangi birisini henüz sevmediğini düşünüyorsunuz. Size çekilmez gelen huyları var. Geri alınamayacak şeyler, ve size çok ters şeyler. Bir yandan boynuna sarılmak istiyorsunuz, bir yandan da sizi sinir ediyor yaptıkları. İşin kötü tarafı ise bu kişiye sempati duyuyor, ve davranışları için empati ile yaklaşıyorsunuz."

Bu paragrafta bahsettiğin huylar, davranışlar neler? Yaştan bağımsız olarak bazen objektif düşünemiyor insan işin içine aşk girince, anonimliğinin arkasına sığınıp birazcık durumu anlatırsan daha çok yardımcı olabilir, fikir verebiliriz belki.
  • 4s kuralı kacari yok.

• Kafa yapını bu kadar karıştıran bir kızla yaşadığın ilişki pekte sağlıklı olmaz. Anladığım kadarıyla düşünceleri olumlu yada olumsuz kolay değiştiren birisi, böyle durumlarda stabil bir ilişki nasıl olsun ? Herkes ilişkisinde tek düzelik istemez ama bazen ilişkinin tadını kaçırır.

Burada karar senin, tecrübe olsun şansımı deneyeyim dersen dene kaldı ki o yolda ilerliyorsun sadece gaz verilmesini beklemişsin :)
  • Güzel bi video izledim tavsiye ederim. Tam bu konuya göre

https://www.facebook.com/hunilisozluk/videos/1795902760435065/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.