|
Bildirim
Ptt > edevlet >telefona kod gelecek >neyse koda gerek yok tc no ile alınacak >yav çok yoğunluk oldu çalışanlar kendi işyerinden alsın >neyse ya kodlar gelecek ama hayat eve sığar uygulamasından alınacak..
|
Büyük bir fiyasko oldu şu maske işi...
Ak Parti'nin şu pandemi zamanındaki kara lekesi. |
Epttavm zırvasından da, edevletten de, bu uygulamadan da kafasını aldım diyebilirim. Yaşım 24. Zaten bizim devletin bir haltı beceremediği gibi bunu da becerememesinin çok da anormal olmadığını düşünüyorum.
|
1. biz devletten maske gönderin diye talepte bulunmadık. kendisi yasak koydu. ben gönderecem dedi.
2. böyle bir talebi varsa ben almak için peinden koşmayacağım o benim benimden koşacak çünkü talep eden o. 3. radar cezalarını 2 güne mail olarak gönderen devlet mesajı da kolayca gönderebilir. 4.1 ay önce ptt den de edevletten de başvuru yaptım.edevlette her türlü bilgim güncel ama sadece eşime geldi.bu seferde eczaneden maske bulamıyoruz. olması gereken şuydu aslında maskeye yasak getirmeyeceklerdi. parası olan istediği gibi alsın. alamayana devlet dağıtacaktı. bu kadar basit bu olay. ayrıca kod gönderme kadar saçma bir olay olamaz. bu ülke vatandaşı herkes SGK lı kaydı yok mu? eczane sisteminde tc ile girersin 5 adet maskeyi verirsin. sistemde görünür oldu bitti. bu kadar. yine maliyeti 0.18 kuruş olan maskeyle şov yapmak istediler onu da beceremediler. sorsan artan fiyatları engeleceklerdi. millet köprü altında maske arıyor alabilmek için. tanesi 5 tl den cerrahi maske satıyor eczaneler :) |
E devlete girdim. Kendimin,eşimin ve çocuğumun tc lerini girdim,birşey gelmedi. Dışarıda satışı yasak,gelenlerin ürünleri gördük,yollamasalar da olur. Birilerini destekliyeceksin diye birilerini de kırma.
|
sizin adınıza konuşmuyorlar zaten sizin almama gibi bir şansınız alamaz .
|
1 Ay geçti artık herkese bin tane verilse yene yarar ama bazı zihinsel özürlüler ilerde maske bedava verildi diyecek maalesef.
|
5 Nisan'da yani 29 gün önce pttavm ve e-devletten başvurmama rağmen ne maske gönderildi ne kod
gönderildi, niye yalan söyleyelim, kod gelmesi için profil resmimizi Abdulhamit ile değiştirsek faydası olurmu ? |
başvuran herkeşe çıkmıyor kardeş asıl sen boş yapma ikile
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 4 Mayıs 2020; 1:22:5 > |