< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayat Pay Fırsatları (3. sayfa)
-
-
Hocam tmm oluyor
Daha hızlı problemsiz bir şekilde kabul ettiği
Var mı diye sordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şok oluyor mu? Çekiyorum direkt ret yiyor. Sanki kendi ürünlerinin de olduğu kampanyadan dolayı CarrefourSA, Migros, A101 ve Bim olacak gibi anlıyorum. Geçen ay Migros'tan yükledim anında gelmişti.
Ben bu işi anlamadım
Ne yüklesem red anında
Geçen aylarda sadece CarrefourSA, Migros, A101 ve Bim kabul ediyordu.
Ben bugün BİM yükledim onu da anında reddetti.
Uğraşmayı bıraktım.
Önceden 50 lira veriyordu.
Şimdi 5 puan biriktireceksin de amann
-
şikayetvarda fişlere ret verdiği yönünde şikayetler var.. yani adamlar işi bozmuşlar, boşuna fiş fotosu atmak için uğraşmayın, hatta silin gitsin uygulamayı..
-
11.11 gününe Özel 11-13 Kasım arası 100 TL harcamaya 50 TL iade kampanyasi gelmiş. (İlk 10000 kişi)
Banka kartiyla para ekleyip Şok da QR ödeme yaparak şansimi denedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiş gönder - E ticaret sipariş kodu alanını “4444" yazın ertesi gün Haftalık 4 GB geliyor.
KimGbİster uygulaması üzerinden kaydolma için. Eski kullanıcı olarak ben de oldu
Getir yemek ye alt limitsiz kod veriyormuş üye olduk verdiği kod olmadı var mı bir çözümü arkdaşlar bu kod kullanılmış diyor
Az önce yüklendi bana 50 TL.
Akşam üzeri bana da yüklendi hocam.
bi daha dene, olmadı hayatpaye gidip yeniden kod almaya çalış, o da olmadı en son çare hayatpay müşteri hizmetlerini ara
-
Ben de getir kodu çalışmadı hatalı kod veriyorlar. Kampanyalar kısmına eklendi fakat uygula diyince geçersiz ödeme şekli diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 19 Kasım 2024; 16:42:33 > -
Ben dün kullandım sorunsuz çek olarak tanımlanıyor direkt düştü ama benim ödeme çek tutarından fazla tuttuquote:
Orijinalden alıntı: nierBen de getir kodu çalışmadı hatalı kod veriyorlar. Kampanyalar kısmına eklendi fakat uygula diyince geçersiz ödeme şekli diyor.
Uygulama da girişte hata olan oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende eklendi kod, kampanya seç kısmında uygula diyince hata veriyor. O sebeple düşmüyor fiyattan. Aradım kayıt oluşturttum. Siparişim 200 tl.
güncelleme: sorunu hallettim, ödeme yöntemi online seçili kart olması lazım. Diğer ödeme yöntemlerinde hata veriyor. Kartın seçili hazır bulunması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 19 Kasım 2024; 17:5:39 > -
Dün akşam düşmüştü belki dün alınan kuponlarda sorun olabilir ben Cuma günü almıştım gerçiquote:
Orijinalden alıntı: nierBende eklendi kod, kampanya seç kısmında uygula diyince hata veriyor. O sebeple düşmüyor fiyattan. Aradım kayıt oluşturttum. Siparişim 200 tl.
güncelleme: sorunu hallettim, ödeme yöntemi online seçili kart olması lazım. Diğer ödeme yöntemlerinde hata veriyor. Kartın seçili hazır bulunması lazım.
Online ödemede geçerli sadece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X