5.01 son tarih yazıyor? |
Hayat Pay Fırsatları (6. sayfa)
-
-
-
İçerdeki nakiti çekebiliyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, espressolab da kod kullanmayacak varsa Dm den bana gönderebilir mi?
Yeni üye olanlara verilen 200 lirayı nasıl hesabıma cekebilirim bir türlü bulamadim ?
150 TL getir yemek kodu geçersiz diyor 28 aralıktan beri, kayıt açtım 3 kez, dün aradılar, tekrar arayacaklarmış
Kodu geçersiz olupta çözüm bulan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır
-
izin vermiyor.. ya içerdeki markette ya da dışardan sanal kartla harcayaksın
-
daha pazar günü kullandım, geçti. kopyala yapıştır yapıyorsan bir de tek tek elle girerek hem web hem de uygulamadan dene bakalım...
-
QR ile markette falan harcayabiliyoruz ama dimi
aynen...
-
sağol hocam
Her şey yemeksepetinden sipariş vermek için Hayat Pay uygulamaya yüklemiş olduğum parayı kullanamamamla başladı.
Sürekli Yemeksepeti "işlem banka tarafından bloke edildi." uyarısı verince müşteri hizmetleri aradım ve Yemeksepetinden alışveriş yapamazsınız dediler niye diye sorduğumda Yemeksepetinde 3D yok dediler. Peki 3D yoksa o zaman SMS nasıl bana geliyor deyince de bir şey diyemediler Kayıt oluşturdular.
Tamam o zaman paramı çekmek istiyorum dediğimde ise bizde para çekme özelliği yok dediler. Nasıl yani ben kendi paramı hesabıma geri aktarmak istiyorum? Yok öyle bir şey. Neyse bir kere bulaştık bunlara bari daha da uğraşmayayım bir yerde harcama yapayım kurtulayım dedim.
Sırasıyla:
Vodafone faturamı ödemeye çalıştım olmadı.
başka bir firmada bulunan internet faturamı ödemeye çalıştım yine olmadı.
Tabii daha önce söylediğim gibi Yemeksepeti de olmuyordu.
eee ben nerede bu parayı harcayacağım veya parayı nasıl hesabıma çekeceğim?
Bir finans kuruluşundan nasıl para çekme özelliği olmaz? ya da bir finans kuruluşu Niye her yerde bahane önüme sürerek 3D gerekçe göstererek ödeme yaptırmaz? Üstelik ödeme yaptığım yerler diğer bankalar tarafından desteklenen büyük kurumlar olduğu halde...
Daha önce bu firmada numara değişikliği için 15 kez arayıp, 3 hafta sonra numara değişikliği gerçekleştirmiştim. Ve şimdi de paramı geri almak için kayıt oluşturdum Allah bilir ne zaman dönecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet hocam o konuda çok sıkıntılı. Onaylı hesaplar için bile fazlaca zorlayıcı.
Uzun bir mesaj yazmışsın ama bu mesajın hiçbir kelimesinde" paramı harcar harcamaz anında bu uygulamayı da hesabımı da silip kurtuluacağım" diye yazmamışsın. Madem bu uygulamayı, ondan vazgeçemeyecek kadar çok seviyorsun, o zaman ordaki paranın nasıl harcanağını bulmak da sana düşüyor, ben söylemeyeceğim...Ayrıca hiç üşenmeden ve yılmadan 15 kez arıyorsun numara değişikliği için.. sendeki bu hayatpay aşkını anlamak çok zor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Ocak 2025; 19:16:30 > -
Dostum orada belirtmesem bile ben bu uygulamadan kurtulmak için zaten çabalıyorum illaki orada yazmam mı gerekiyor Ayrıca numara değişikliği için de çaba göstermemin tek sebebi uygulamaya giriş yapıp var olan parayı almaktı yoksa uygulamaya bayıldığım için değil önyargılı davranacağınıza bir sorar insan ya da düşünür
Bir de komik bir şekilde ben nasıl harcayacağını söylemem demişsin o büyük sırrını kendini sakla Bence de söyleme Çünkü gerek yok. :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radtv213 -- 7 Ocak 2025; 12:40:43 >
amaç üzümü yeyip arkana bakmadan gitmekse hayatpay karekod ile akaryakıt kendine veya bir yakınına alarak uzaklaşmak. Pos ismi de yazayım sıkıntılar seni bırakmıyor. Garantipos ile sorunsuz akaryakıt alınıyor.
-
-
Teşekkür ediyorum arkadaşlar Harbiden de aksilikler yakamı bırakmıyor bu gerçek hayatta da böyle bu aralar
İşin acı tarafı şu ki, ben dahil hepimiz bu adamların yaptıklarını artık kanıksamış durumdayız ve çözüm aramaya çalışıyoruz. Oysa bunu denetlemekle yükümlü olan Merkez Bankası, "Hayırdır kardeşim, insanların parasını çekmesine nasıl izin vermezsin?" demiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X