< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayat Pay Fırsatları (7. sayfa)
-
-
Ama kampanya bitti 5 Ocak tarihine kadardı %10 kampanyasıquote:
Orijinalden alıntı: barracuda357
Pazar günü ilk kez Qr ile jet kasada kullandim. İlk 10000 kota dolmamis galiba , az önce 4.55 TL iade geldi. İçine akbank kartla para yükleyemedim (hata verdi)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben günlük fiş yükleyip puan alma kampanyasından yararlanayım dedim ve dün 3 market fişi yükledim sadece 1'i onaylanmış, diğerleri onaylanmamış 50 TL gelmiş. Anlamadım sebebi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyorum hocam. Son gününde yararlandım .Akbank kartla yüklemeye müsade etmedi. Başka debit kartla para yükledim.
Beş puan veren fiş kampanyası için ne zaman fiş yüklesem onaylanmiyor
265 puan da kaldı öyle:)
Uygulama 5 puanlık fiş kampanyası ve market 50 kampanyası arasında çelişki de kaliyor
Pek kullananı yok ya ondan son gününe kadar aktif kalmıştır kampanya ben arada kupon vs dagitiyorsa giriyorum zaten onun dışında henüz emekleme aşamasında hayatpay bana görequote:
Orijinalden alıntı: barracuda357Biliyorum hocam. Son gününde yararlandım .Akbank kartla yüklemeye müsade etmedi. Başka debit kartla para yükledim.
Bende denemek için 1 adet fiş yükledim 50 tl gelmiş.
İşin ilginci ben 50 tl kampanyasının olduğunu bile bilmiyordum ve dediğiniz kampanyadan yararlanmak için fiş eklemiştim. Garip :)
Öyle bir kampanya vardı hocam. Sadece 1 kez yararlanilabiliyordu.
Bu 50 TL QR ile vs kullanılabiliyor değil mi?
Evet hocam markette kullandım ben, yazmıştım.
-
-
Hayat Pay
Hayat Pay
%10 Nakit Para İade Kampanyası
dates27 Aralık 2024 - 31 Ocak 2025
%10 Nakit Para İade Kampanyası
Kampanya süresince Hayat Pay Dijital Kartınla yaptığın harcamalarda 100 TL nakit para iadesi kazanabilirsin. Kampanya 27.12.2024-31.01.2025 tarihleri arasında geçerlidir.
Nasıl katılırım?
Kampanyadan Hayat Pay dijital kartına sahip olan kullanıcılar 27.12.2024 – 31.01.2025 tarihleri arasında yaptığı harcamalarla yararlanabilir.
Kullanım Koşulları Nelerdir?
Kampanya market, restoran, kafe ve akaryakıt harcamalarında geçerlidir; alışveriş fişinizde harcamanın market, restoran, cafe ya da akaryakıt harcaması olduğu yer aldığında kampanyadan yararlanabilirsiniz.
31.01.2025 23:59 itibariyle kampanyaya dahil olan harcamalar sona erer.
Kampanya kapsamında hak kazanılan %10 nakit para iade tutarı 31.01.2025 kampanya bitimi itibariyle 3 iş gününe kadar Hayat Pay cüzdanına yatırılacaktır.
Kampanya hem online hem QR ile yapılan fiziksel alışverişlerde geçerlidir .
Kampanya süresince en fazla 100 TL nakit para iadesi kazanılabilir.
Kampanyadan Hayat Pay dijital kartı ile harcama yapan kullanıcılar yararlanabilir. Yapılan harcamanın market, restoran, cafe ve akaryakıt harcaması olması gerekmektedir.
Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanya katılımı ilk 10.000 kişi için geçerlidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2 hafta önce paylaştım ben bunu hocam ,yeni birşey mi var eklenen?
Gözümden kaçmış. Neyse yazıyı takip etmek ekran görüntüsü takip etmekten daha kolay.quote:
Orijinalden alıntı: DeathLess_55
2 hafta önce paylaştım ben bunu hocam ,yeni birşey mi var eklenen?
-
uygulama içi parayı karekod ile fiziki mağazalarda filan kullanamıyoruz o halde öyle mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X