Şimdi Ara

Hayat sizce de güzel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayat ders çalışmak dışında güzel la. Sizce de öyle mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam gerçekten kendini ortalama yapmaya odaklamak insanı çok yıpratıyor, iyi yapsan bile sevinemiyorsun falan. Ama benim bu takıntım ortalamaya özel değil hayatta en ufak bir şeyi kafamda kurgulayıp ben bittim mahvoldum kafasına giriyorum %99 hiçbir şey olmuyor ama sürekli takacak bir şey buluyorum, hayat güzel çok şükür ama bunu da çözmek lazım
  • Hayat güzel de, bu aralar dersler çok üstüme gelmeye başladı (daha bugün bir assignment verdiler 3 saattir sırf anlamaya çalışıyorum), büyük beklentilerin karşılanmayacağını anlamak (ders konusunda), ve benim aşırı takıntılı yapım da eklenince bu aralar 2 gün sakin ve rahat kalamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Aralık 2023; 0:53:42 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Valla aman hocam takmamaya çalışmak lazım. Ben de deli oluyordum şimdi çalışıyorum kendim olabildiğince kalırsam da 1 sene okul uzarsa uzar ne yapalım. Yani üniversiteye bir kere geleceksin abi. Hayatı yaşamak lazım ben çok sıkıldım bu ders notu cart curt işinden. Her şey ortalama değil ya onu anladım.

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten kendini ortalama yapmaya odaklamak insanı çok yıpratıyor, iyi yapsan bile sevinemiyorsun falan. Ama benim bu takıntım ortalamaya özel değil hayatta en ufak bir şeyi kafamda kurgulayıp ben bittim mahvoldum kafasına giriyorum %99 hiçbir şey olmuyor ama sürekli takacak bir şey buluyorum, hayat güzel çok şükür ama bunu da çözmek lazım

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    İnsan kendi kendini bitiriyor işte... bazen başkalarının istekleri beklentileri üzerine bazen de kendi idealleri üzerine...

• Ders çalışmak da güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok

• ne mutlu hiç doğmamış olanlara Hayat sizce de güzel mi? 

• para varsa hayat güzeldir yoksa cehennem

• o kadar zor geçiyor ki

• Çok güzel.

• Hayat sizce de güzel mi?
  • çağrıı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.