Şimdi Ara

Hayat size de anlamsız geliyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: amrinas

quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger2

quote:

Sene basından beri ev okul dersane kitap öğretmenlerimi annemden babamdan çok görüyorum ve daha 5 ayım var ben ne yapayim

senin bi amacın var. 5 ay sonrayı hayal ederek kendini motive edebilirsin. Ama işinin kolay olduğunu söylemiyorum tabii. Allah yardımcın olsun.

İnşallah sene sonunda iyi seyler olacak benim sıkıntım bes aylık eğer sizin sıkıntınız uzun sureliyse bence bir psikologa gitmeniz de fayda var hayat çok boş geçiyorsa arabanız varsa çıkıp dolaşın

yok ya psikologluk iş yok. Herkesin ortak düşüncesi: Yeni hobiler edin ve dünyaya bi What the hell de.. yapalım bakalım. Sana da başarılar diliyorum sınavda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

Usengec bi yapın vardır ondan dolayi bişey yapmak istemiyorsun ve sonunda ne olacak ki bahanesi ile kendini avutuyorsun. Arkadaş edinmeye bak bu kız arkadaşta olur bol bol farklı sohbetler edinin birbirinizle ilgilenin. Belli bir süre seni idare eder bu yöntem. Kız arkadaş nasıl edinecem bile pasif olmanla alakalıdır. Sadece iki cinsiyet var dunyada yani kızdan başka ne var bu memlekette? Kezban diyip gecistirenlerden de olma bak dalgana

Aslında üşengeç değilim ama illa ki birinin bana disiplini dayatması lazım yoksa tembelin teki olup çıkıyorum. Bi filmden etkilenip deli gibi kas çalıştığımı hatırlıyorum. Sağolun hocam tavsiyeleriniz için, göz önünde bulunduracağım. :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sene basından beri ev okul dersane kitap öğretmenlerimi annemden babamdan çok görüyorum ve daha 5 ayım var ben ne yapayim

senin bi amacın var. 5 ay sonrayı hayal ederek kendini motive edebilirsin. Ama işinin kolay olduğunu söylemiyorum tabii. Allah yardımcın olsun.

İnşallah sene sonunda iyi seyler olacak benim sıkıntım bes aylık eğer sizin sıkıntınız uzun sureliyse bence bir psikologa gitmeniz de fayda var hayat çok boş geçiyorsa arabanız varsa çıkıp dolaşın

yok ya psikologluk iş yok. Herkesin ortak düşüncesi: Yeni hobiler edin ve dünyaya bi What the hell de.. yapalım bakalım. Sana da başarılar diliyorum sınavda :)

Teşekkür ederim sizin de sıkıntınızın geçmesi için basarılar mı desem ne desem bilemedim kafam yandı çalışmaktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.