Şimdi Ara

Hayat size de anlamsız geliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen düşünüyorum da, acaba herkes mi hayattan bu kadar soğudu yoksa bende mi sorun var? Okula gitmekten, insanlara birşeyler anlatmaya çalışmaktan, onları anlamaya çalışmaktan, sabah erken ya da geç kalkmaktan, gün boyu boş boş internette takılmaktan, ulaşılmaz hayallerle kendimi oyalamaktan kısacası yaşamaktan sıkıldım.

Hayatım hep aynı devam ediyor, hiç bir değişme gelişme yok. Hep kendimi kandırıyorum sanki. " Çalışmam lazım, mutlaka ilerde daha güzel bir hayata sahip olacağım" diye. Anneme anlatıyorum derdi mi.. Anlamıyor ki! Dün aramızda geçen diyalogdan bi örnek,

- Anne? Çok sıkıldım be anne. Her gün aynı insanların yüzünü görmekten sıkıldım. Sabah geç kalkıp sonra baş ağrısı çekmekten.. Hep aynı sorunlarla boğuşmaktan.. Hep değişeceğime, farklı insanlarla tanışıp farklı hobiler edineceğim şeklinde ettiğim yeminlerimden sıkıldım. Biraz farklı şeyler istiyorum anne..

+Git evlen o zaman.

.. Aaa valla niye aklıma gelmemişti ki. Evlenince her gün evimde yeni insanlar belirecek! Neyse yani fazla uzatmak istemiyorum, acaba siz de benim gibi misiniz? Nolur evet deyin çünkü çıldırmak üzereyim. Hayattan bıktınız mı? Belki birbirimizin sorunlarına çözüm bulabiliriz. Hayatımızı daha renkli bi hale getirebiliriz. Belki hayatımızı uzaktan izlemek yerine, onu adamakıllı yaşamaya başlayabiliriz.

• RAHAT BATMIŞ
  • Yapabileceğin dolu aktivite var illa birini merak etmişsindir. Örneğin uzun bir bisiklet turu veya doğa fotoğraflarını çekmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WSSC -- 5 Şubat 2014; 15:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi oyalamaya çalışıyorum bir şekilde.
  • hayat sana sıkıcı geliyorsa ciddi dertlerin yok demektir ya da bunları ciddiye almıyorsundur, şahsen sıkılmaya vakit bulamıyorum oyalanacak şeyler bulabiliyorum

bence hayata fazla felsefik bakıyorsun, çok fazla kafaya takıyorsun

• Sene basından beri ev okul dersane kitap öğretmenlerimi annemden babamdan çok görüyorum ve daha 5 ayım var ben ne yapayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran yoksa normaldir.

• Sanırım benim de böyle bir problemim var çok boş yaşıyorum hayatı,yaşamak için bir nedenim yok aslında yaşamak için yaşıyorum diyebilirim
  • "Hayatın anlamı; hayatın anlamsız olmasıdır."
    Demiş birisi.

• Salaklıktan ölmeyi beceremedik yine:
    2 gece evvel Google' da "Acısız intihar yöntemleri" ararken Viki' de "Aşırı dozda antibiyotik sonrası uyurken ölüm" maddesini denedim, 10 gr Sefalosporin ile. Ama bu sefer de üzerine süt içip mideyi rahatlatmayı unuttuğum için 1 saat sonra yataktan tuvalete koşup ne varsa midede çıkardım
    Kalan 10 gr. ile h.sonu yine deneyesim var ama ölmeye gerçekten niyeti olan şah damarına kesik atar veya çok yüksek bir yerden kendini boşluğa bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bang La Decks

Yapabileceğin dolu aktivite var illa birini merak etmişsindir. Örneğin uzun bir bisiklet turu veya doğa fotoğraflarını çekmek.

evet bir çok aktivite var,haklısın ama yapamıyorum bazı nedenlerden dolayı. Onun için boş hissediyorum ya, yapmak istediğim birçok şeyi yapmam engelleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarun

Hayat size de anlamsız geliyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Kendimi oyalamaya çalışıyorum bir şekilde.

nereye kadar? Eninde sonunda duvara toslayacaksın :)

Mantıklı karikatür, iyi bir cevap oldu bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger2 -- 5 Şubat 2014; 16:17:04 >
  • Bence bunların nedeni (aynı zamanda ben de bu durumun içinde olduğum için konuşuyorum) her aktivitenin sonucunu düşünmek, ee sonunda nolcak ? onu yaptık bunu yaptık en sonunda ne değişicek. Maalesef her eylemin sonucunu düşünerek o anki aktivitenin verdiği zevki kaçırıyoruz. Eleştiriye açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Salaklıktan ölmeyi beceremedik yine:
    2 gece evvel Google' da "Acısız intihar yöntemleri" ararken Viki' de "Aşırı dozda antibiyotik sonrası uyurken ölüm" maddesini denedim, 10 gr Sefalosporin ile. Ama bu sefer de üzerine süt içip mideyi rahatlatmayı unuttuğum için 1 saat sonra yataktan tuvalete koşup ne varsa midede çıkardım
    Kalan 10 gr. ile h.sonu yine deneyesim var ama ölmeye gerçekten niyeti olan şah damarına kesik atar veya çok yüksek bir yerden kendini boşluğa bırakır.

ciddi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Salaklıktan ölmeyi beceremedik yine:

vay canına. ben o kadar cesaretli değilim. amacım da hayatımı daha anlamlı hale getirmek, yok etmek değil :)
    Olmadı beraber kuzey kutbuna gideriz, en iyi ölüm şekli donarak ölmektir. Uykuya dalar gibi, sessiz sedasız..

• quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

Bence bunların nedeni (aynı zamanda ben de bu durumun içinde olduğum için konuşuyorum) her aktivitenin sonucunu düşünmek, ee sonunda nolcak ? onu yaptık bunu yaptık en sonunda ne değişicek. Maalesef her eylemin sonucunu düşünerek o anki aktivitenin verdiği zevki kaçırıyoruz. Eleştiriye açığım.

İnsan düşünmeden edemiyor ki. Küçüklükten beri alıştırılmışız her yaptığımızı sorgulamaya, doğru mu yanlış mı bulmaya. Neden herşeye Canı Cehenneme deyip, hayatımızı yaşayamıyoruz ki? Alışkanlıklar, dinler ve toplum yapısı.

Ha bi de bizim mallığımız. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: amrinas

Sene basından beri ev okul dersane kitap öğretmenlerimi annemden babamdan çok görüyorum ve daha 5 ayım var ben ne yapayim

senin bi amacın var. 5 ay sonrayı hayal ederek kendini motive edebilirsin. Ama işinin kolay olduğunu söylemiyorum tabii. Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger2

quote:

Orijinalden alıntı: amrinas

Sene basından beri ev okul dersane kitap öğretmenlerimi annemden babamdan çok görüyorum ve daha 5 ayım var ben ne yapayim

senin bi amacın var. 5 ay sonrayı hayal ederek kendini motive edebilirsin. Ama işinin kolay olduğunu söylemiyorum tabii. Allah yardımcın olsun.

İnşallah sene sonunda iyi seyler olacak benim sıkıntım bes aylık eğer sizin sıkıntınız uzun sureliyse bence bir psikologa gitmeniz de fayda var hayat çok boş geçiyorsa arabanız varsa çıkıp dolaşın

• Bana anlamsız gelmiyo para var huzur var

• Usengec bi yapın vardır ondan dolayi bişey yapmak istemiyorsun ve sonunda ne olacak ki bahanesi ile kendini avutuyorsun. Arkadaş edinmeye bak bu kız arkadaşta olur bol bol farklı sohbetler edinin birbirinizle ilgilenin. Belli bir süre seni idare eder bu yöntem. Kız arkadaş nasıl edinecem bile pasif olmanla alakalıdır. Sadece iki cinsiyet var dunyada yani kızdan başka ne var bu memlekette? Kezban diyip gecistirenlerden de olma bak dalgana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.