Şimdi Ara

Hayata geç kaldım kaygısı çekiyorum psikolojim bozuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Ben 24553 le girdim 12 . Girdim kontenjan da 30550 ile kapandı Estağfirullah benim için zevk .
  • umuuuut U kullanıcısına yanıt

Çok sağ olun. Aslında üninin sistemi güzel, Türkiye'deki iyi fakültelere yönlendirilmek hoşuma gitti. Şu hazırlık biraz sıkıntılı olabilir, Azerice öğrenirken sıkıntı yaşadınız mı, zor mudur ? O civarlarda gelirse sıralamam mezuna bırakmak yerine yazabilirim belki.

Azerice konuşma olarak öğrendim ama derslerde baya zorlanıyorum diyebilirim ama hocaya söyleyince türkçe konuşmaya çalışıyorlar biraz işetişimle üstesinden gelinmeyecek şey değil . Zaten konuştuğun her Azerbaycanlı Türkiyeden geldiğini anlayınca seninle türkçe konuşmaya çalışıyor sorun olmuyor yani

Hmm anladım, çok teşekkür ederim. Valla hakkınızı helal edin, güzel bilgilendirdiniz. Sağ olun, var olun. İnşallah güzel bir şekilde tamamlayıp, iyi bir hekim olursunuz :)

Teşekkürler umarım siz de istediğiniz bölüm / okula ulaşırsınız iyi geceler 👍

İyi geceler, temennileriniz için çok teşekkür ederim.  

• Geç kalmak diye bir şey yok. Şunun şurasında bilinçli geçirdiğim nereden baksan bir 12 - 13 yıl vardır ve bu bile uzun bir süre gibi geliyor. Lise başlangıcından beri 5 yıl geçti. Ekstrem durum olmazsa çoğumuz 70 yaşında kadar yaşayacağız desek, 50 yıl daha var. Okula 1 - 2 sene geç girmenin hiçbir önemi yok. Elimde olsa hayatımın sonuna kadar öğrenci olmak isterdim.
    Ben de büyük ihtimalle bölüm değiştireceğim, mezuna da kaldım, 2 senem gidecek. Çok dert ediyordum bir ara ama insanların hayatının 30, 40 yaşından sonra bile nasıl değiştiğini gördükten sonra, önümdeki yılların uzunluğunu gördükten sonra çok da dert etmemeye başladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 yaşında arkadaşım var. 2. üniversiteyi bitirdi. atanmayı bekleyen öğretmendi. daha 6 ay önce atandı. sen gecikme psikolojisini boşver. hem okur hem çalışırsın. ailene de yük olmamış olursun. yaşın genç daha. harcama vaktini.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.