evet arkadaşlar ben hiçbir kıza aşık olmadım ciddiyim..begenmiş olabilirim ama sadece cinsel olarak..Bakıyım kaç kişi var benim gibi merak ettim.
hiç bi kıza karakteri için aşık olamadım
aşkı hiç yaşamadıysan aşık olup olmadığını nerden biliceksin belkide oldun defalarca ama farkına varamadın
aşık oldum. sevdim. o da beni sevdi(!) ama 4. kez bıraktı beni. hemde bi ton hakaret ederek. hayatımda sadece 1 kişiye bu kadar aşık oldum. belamı buldum. daha aşık olabileceğimi sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Judas Kiss
aşık oldum. sevdim. o da beni sevdi(!) ama 4. kez bıraktı beni. hemde bi ton hakaret ederek. hayatımda sadece 1 kişiye bu kadar aşık oldum. belamı buldum. daha aşık olabileceğimi sanmıyorum.
yazık..durumuna üzüldüm.bu arad ben hiçbir kızlada çıkmadım yaş 18.
Keske senin yerinde olabilsem Köpekler gibi seviyorum ama acaba oda beni seviyormu ilk acıldığımda tamam tanısalım dedi ertesi gün vazgectiğini söylediBenden 2 yaş kücük simdik sadece baksııyoruz
insanlar neden çirkin birine aşık olmazlar aşık olurken ki amaç nedir?
buyur
pes oynayan futboldan anlayan kitap okuyan ve dırdırı olmayanı bulduk da aşık olmadık mı
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
buyur
pes oynayan futboldan anlayan kitap okuyan ve dırdırı olmayanı bulduk da aşık olmadık mı
ohh be içimi rahatlattın dostum.Bi an tekim sandım koskoca forumda.
O zaman senin ilk aşık olma durumunu merak ettim doğrusu...
yaş 22 hani böyle anlatırlar ya yok gözüme uyku girmedi yok iştahım kesildi yok aklımdan çıkmadı yok her şarkıda onun için gözyaşı döktüm vs. hiç o durumlara düşmedim en fazla 1 hafta gönlümü yemişlendirdim sonra fıss aslında istiyor insan aşık olmak ama olmuyor işte ne bilim.
quote:
Orjinalden alıntı: IamBadGuy
hayvansal iç güdü :P aşık olmanın sebebi tamamen içgidüsel. insan DNA sının kendi soyunu devam ettirme isteğiyle karşı tarafta aradığı bişeydir aşk :P DNA kendi eşini arıyor, başka bişey değil :P
bilimsel açıklaması bu
quote:
Orjinalden alıntı: _asparagas_
yaş 22 hani böyle anlatırlar ya yok gözüme uyku girmedi yok iştahım kesildi yok aklımdan çıkmadı yok her şarkıda onun için gözyaşı döktüm vs. hiç o durumlara düşmedim en fazla 1 hafta gönlümü yemişlendirdim sonra fıss aslında istiyor insan aşık olmak ama olmuyor işte ne bilim.
benim gibisin aynen diyebilirim.Ya o gözüme uyku girmedi felan fake gibi. Bence günümüzde insanlar sadece cinsel istekleri için aşık oldum diyorlar..
quote:
Orjinalden alıntı: IamBadGuy
mükemmel eşi bulup, üreme, neslini devam ettirmeyi isteme dürtüsünden olsa gerek...güzel=sağlıklı gibi bir imaj oluşuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme