Şimdi Ara

HAYATI ISKALAMA LÜKSÜN YOK SENİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlatmak istedigim şu yani bu devirde herşey para menfaat olmuş herkez nazarında paran kadar kıymetlisin özellikle kızların gözünde yani bu genellikle böyle aşk bahane yani
  • işte canım bunu anlatmak istemiştim ben böyle kızların olduğunu biliyorum ama genelleme nolursun ben asla o tarz bir insan değilim ve çok acıki bir kaç arkadaşımda bunu görüyorum .Gerçekten sadece mutlu olmak için seven insan sayısı çok az.Huzuru duymak için yaşayan çok çok çok az.
    Ama rica edeceğim genelleme çünkü sevmeyi yaşamak çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

işte canım bunu anlatmak istemiştim ben böyle kızların olduğunu biliyorum ama genelleme nolursun ben asla o tarz bir insan değilim ve çok acıki bir kaç arkadaşımda bunu görüyorum .Gerçekten sadece mutlu olmak için seven insan sayısı çok az.Huzuru duymak için yaşayan çok çok çok az.

+1
  • quote:

işte canım bunu anlatmak istemiştim ben böyle kızların olduğunu biliyorum ama genelleme nolursun ben asla o tarz bir insan değilim ve çok acıki bir kaç arkadaşımda bunu görüyorum .Gerçekten sadece mutlu olmak için seven insan sayısı çok az.Huzuru duymak için yaşayan çok çok çok az.

ben gördügümü söylerim üzerine alınma sana bir lafım yok ama ben hala inanmıyorum cünkü öle bi kızın çıkacagınıda sanmıyorum.....malesef
  • teşekkür ederim erkna :)
    hayatta hep sevmenin çok özel olduğunu düşündüm ben .İlla bir sevgiliyi değil .İnsan olduğu için bir canlıyı ,güzel göründüğü için bir çiçeği ,sevimli olduğu için bir köpeği.
    Önemli olan kalbindeki sıcaklığı ifade edeceğin bir şey olsun insanlar aşk ile ifade ediyor çoğu zaman bunu bundan doğal ve güzel başka ne olabilir
  • sadece tek bir şey rica edeceğim beni tanıyan bir çok insan var burada onlara sor olur mu ? Böyle inslarla karşılaşmamış olmana inan çok ama çok üzüldüm
    Umarım bir gün sana bu fikrini değiştirtecek bir insan çıkar karşına

quote:

Orjinalden alıntı: diablo666

quote:

ben gördügümü söylerim üzerine alınma sana bir lafım yok ama ben hala inanmıyorum cünkü öle bi kızın çıkacagınıda sanmıyorum.....malesef

• evet genellemek bazen yanlıştır, bazen de tek çözümdür.
    gerçekten huzur bulmak isteyenler vardır belki. ne güzel şey.
    ama hayatın ne getireceği belli mi olur.
    yarın o insanın değişmeyeceğini kim garanti eder?
  • quote:

teşekkür ederim erkna :)
    hayatta hep sevmenin çok özel olduğunu düşündüm ben .İlla bir sevgiliyi değil .İnsan olduğu için bir canlıyı ,güzel göründüğü için bir çiçeği ,sevimli olduğu için bir köpeği.
    Önemli olan kalbindeki sıcaklığı ifade edeceğin bir şey olsun insanlar aşk ile ifade ediyor çoğu zaman bunu bundan doğal ve güzel başka ne olabilir

süper konuştun yine!!!! bugün aşka dair ne varsa söyledin helal olsun esaslı kızmışsın

• quote:

sadece tek bir şey rica edeceğim beni tanıyan bir çok insan var burada onlara sor olur mu ? Böyle inslarla karşılaşmamış olmana inan çok ama çok üzüldüm
    Umarım bir gün sana bu fikrini değiştirtecek bir insan çıkar karşına

quote:

quote:

belkide sağolasın

• katılıyoruuum
    ben de aynı konuda muzdaripim
  • eğer içinde biraz olsun iyi niyet taşıyorsa şartlar değişase bile sevgisi sabit kalacaktır buna garanti verilmez elbette ama olumsuzlukları düşünüp aşka küsmekte bize yakışmaz değil mi
    İlerisini düşünürken çoğu insan bugün olan güzel şeyleri göremediği için küçük detayları göremiyor işte bir anlık bu ifadeler aşkı doğurabiliyor
    sadece biraz inanmak gerek bence

quote:

Orjinalden alıntı: differfaruk

evet genellemek bazen yanlıştır, bazen de tek çözümdür.

• quote:

eğer içinde biraz olsun iyi niyet taşıyorsa şartlar değişase bile sevgisi sabit kalacaktır buna garanti verilmez elbette ama olumsuzlukları düşünüp aşka küsmekte bize yakışmaz değil mi
    İlerisini düşünürken çoğu insan bugün olan güzel şeyleri göremediği için küçük detayları göremiyor işte bir anlık bu ifadeler aşkı doğurabiliyor

quote:

pozitif duygular saçıyorsun keşke bende öyle olsam.....

• kastalia yine döktürmüşsün güzel bir yazı

quote:

Orjinalden alıntı: kan34

sevgili kafestekı kuşa benzer kapısını açtımmı uçar gider bi dahada dönmez dönecek olanlarda saten tamamen senındır

Onu serbest bırakırım Dönerse zaten benimdir Dönmezse hiç benim olmamıştır.
  • pozitif olabilmek lazım hayatta çükü mutlu olmak için ne kadar zamanımız olduğunu bilmiyoruz yaşamlarımızın süresi belli ancak bizler bunu bilmiyoruz.Neden üzülerek yada keşke diyerek yaşayalım .eLBETTE bende dibe vuruyorum bazen bende acı çekiyorum üzülüyorum ağlıyorum ama genele bakarsak iyi olmak için çok iyi nedenlerim var
    Sevdiğim bir sürü şey var ; arkadaşlarım ,sevdiğim bir insan ,ailem ,işim ,kitaplarım ,umutlarım ve hayallerim var onları kullanmayı deneyin ne olur

quote:

quote:

eğer içinde biraz olsun iyi niyet taşıyorsa şartlar değişase bile sevgisi sabit kalacaktır buna garanti verilmez elbette ama olumsuzlukları düşünüp aşka küsmekte bize yakışmaz değil mi

quote:

pozitif duygular saçıyorsun keşke bende öyle olsam.....

• sağolasın pew :) umarım hak ediyordur değer verdiğin ve geri döner

quote:

Orjinalden alıntı: pew

kastalia yine döktürmüşsün güzel bir yazı

quote:

sevgili kafestekı kuşa benzer kapısını açtımmı uçar gider bi dahada dönmez dönecek olanlarda saten tamamen senındır

• sen hiç bir şey yapmadığın için şikayet edemezsin karşındaki senin onu sevdiğini bile bilmiyor ondan nasıl bir karşılık bekleyebilirsin bu durumda?

quote:

Orjinalden alıntı: seb

katılıyoruuum
    ben de aynı konuda muzdaripim
  • quote:

sağolasın pew :) umarım hak ediyordur değer verdiğin ve geri döner

quote:

Orjinalden alıntı: pew

kastalia yine döktürmüşsün güzel bir yazı

quote:

yok kastalia yanlış anlaöışın sen ben kan34 ün dediine karşılık dedim öle bi laf vardı ya ondan dönmesini beklediğim biri yok yane saol düşüncen için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pew -- 7 Nisan 2005, 17:26:44 >

• evet öyle olmuş çok afedersin pew cim çok dalgınım bugün şirkette beynim döndü .İşler bitmiyor ama vakit geçsin diye arada burayada geliyorum .Affettin mi
  • quote:

evet öyle olmuş çok afedersin pew cim çok dalgınım bugün şirkette beynim döndü .İşler bitmiyor ama vakit geçsin diye arada burayada geliyorum .Affettin mi

affettim ama bidaa olmasın

lafı mı olur ya boşver

• Bu yazıların anlamlığı dolayısıyla bü ödülü Kastalia'ya takdim ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.