Olsun :) sevmek illa başta da söylediğim gibi sadece bir insanı olmak zorunda değil. Herşeyi ve her maddeyi sevebilir insan :)
bu ne derece bir iyimserliktir...
Sadece yüreği olanların anlayabileceği derece bir iyimserlik.
bana mı söylüyorsun :) ona göre cevaplıyım soruyu
quote:
Orjinalden alıntı: differfaruk
bu ne derece bir iyimserliktir...
başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır,
çok kasmamak lazım.
evet, sana söylemiştim,
günlük hayatta bu derecede olan biri ile karşılaşılmıyor biliyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: kastalia
Olsun :) sevmek illa başta da söylediğim gibi sadece bir insanı olmak zorunda değil. Herşeyi ve her maddeyi sevebilir insan :)
Bencede aşk sadece karşı cinse duyulmazki aşk herşeye duyulabilir.Bir ağaca bir böceğe bir çiçeğe vs vs.yeterki sevmesini bilelim.
ben gerçek yaşantımda olduğum insanım b urada sizlerlede çok düşünmüyorum aklıma insanları üzmek gelmiyor kızıyorum sinirleniyorum bende herkes gibi ama herşeyin neticesinde düzeleceğini iyi olacağını biliyorum çünkü yaşadığımız her şey böyle oluyor . parmağımız kesiliyor belki ilk gün çok sızlıyor ama 2 gün sonra aynı acıyı yapmıyor ,olaylarda böyle işte benim gözümde .Kötü olan şeylerinde iyiler gibi bir süresi var .İyileri daha dolu yaşamaya kötü olanmları ise yaşamaya ama atlatmaya özen gösteriyorum . Kalbimi sağlam tutuyorum
quote:
evet, sana söylemiştim,
günlük hayatta bu derecede olan biri ile karşılaşılmıyor biliyorsun.
bu yüzden mücadeleden kaçmak uygun olur mu sence ?
quote:
başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır,
çok kasmamak lazım.
huzun_cicegi sen hala kavuşamadınmı kız
quote:
Orjinalden alıntı: friendly
huzun_cicegi sen hala kavuşamadınmı kız
şaka yapıyoruz ne vuruyorsun ağlarım bak
Seviyor olmanın değerini herkes bilmez bunun içib çok geç öğrendim ama anladığınızda size verilen değerin azlığını bırakııp gitmelisiniz.Çünkü SİZ de sevilmeye layıksınız ve bunu başaramauan biri ile vakit geçirmek hata
çok beğendiğim bir söz yazacağım size
zamanının sizinle geçirmek istemeyen biri için zamanınızı harcamayın
çok sevdiğim bir yakınım söylemişti bana bunu ne kadar da doğru bir söz
ama şimdi zamanımı hak eden birisi var o bunun değerini biliyor umarım çok daha iyi olacak her şey
quote:
Orjinalden alıntı: friendly
şaka yapıyoruz ne vuruyorsun ağlarım bak
Bende şaka yapıyom
KA
quote:
ama şimdi zamanımı hak eden birisi var o bunun değerini biliyor umarım çok daha iyi olacak her şey
Kastalia hayat o kadar acımasızki bazen yanlış olduğunu bildiğin halde o yanlışları yapıyorsun. Hiç bir şey için değmediğini düşündüğün insanın hayatında ne kadar yer kapladığını görüyorsun ve vazgeçemiyorsun.Sevilmeyi değer verilmeyi hak etmediğini bildiğin halde duygularına gem vuramıyorsun.Zaten herkes hak ettiği sevgiyi ya da kişileri bulamaz.Buda hayatın acı gerçeği. İnşallah sevgini hak ettiğini düşündüğün insan seni hak eden biridir.
CANIIIIM MSN Yİ KAPATTIM DA BURALARDA ARADIM SENİ. NERDESİİİİİN.
şuan çok mutluyum sebebi kim biliyor musunuz herkes bilsin :) CYNSURE bunun sebebi :) Kıymet bilecek kadar sevgi dolu bir insan burada olsaydı konuşmanızı isterdim hepinizin :) geldiği zaman sorarsınız beni ona . Geçmişte olan şeyler artık geçti bitti canım o yüzden düşünmüyorum ileriye bakıyorum
quote:
şuan çok mutluyum sebebi kim biliyor musunuz herkes bilsin :) CYNSURE bunun sebebi :) Kıymet bilecek kadar sevgi dolu bir insan burada olsaydı konuşmanızı isterdim hepinizin :) geldiği zaman sorarsınız beni ona . Geçmişte olan şeyler artık geçti bitti canım o yüzden düşünmüyorum ileriye bakıyorum