Şimdi Ara

Hayatım Anlamını Yitirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 21. yüzyılın getirdiği kronik hastalık.Biraz hafif de olsa aynısını yaşıyorum.İnsanın saçını beyazlatan cinsten.Başkaları gibi sabah kalkıp müziğimi açıp işe gitmek isterdim, yada okula.
  • anne babanla aran nasıl ?
  • herkesin dunyanin en dertli insani olmasindan biktim
  • Hedef ya da ugruna yasayacagin bir kisi yoksa boyle oluyor. Hayata tutunacagin bir nedenin olmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birkaç kural var:

- Her nesneye hak ettiğini vermek durumundasın, buna adalet denir. Eğer varlık hiyerarşisinde alttaki varlıklara üsttelermiş, üsttekilere alttalarmış gibi muamele ediyorsan bu seni zamanla eritir. Neyle meşgul olduğuna dikkat edeceksin.

- Ölüm doğaldır.

- 'Ben' derken neyi işâret ettiğin belli olacak. 'Ben' derken yanlışa düşüyorsan olmaz. 'Ben' yanlış olursa 'öteki' de yanlış olur.

- Tanrı'ya inanacaksın. Üstad Augustinus'un dediği gibi: ''Anlamak için inanıyorum''
  • kardesim bi problemin var ama biraz acar misin? aileyle ilgili mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka senin çözümün belli aslında, şu bi türlü inanmadığınız dopamin reseptörleri muhabbeti, birazdan 3 5 kişi gelip yok yalan falan diyecek ama çözüm tamamen bunda, yüzde yüz garantili test esilmiş onaylanmış, hani inanmıyorsan bile dene, hiç bişey kaybetmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta her zaman kötülük var daha çok zengin olmak için öldürülen çocuklar masum insanlar var bu aklının bir köşesinde dursun ve hayat mücadele etmeye doğru tarafta kalmaya savaşmaya değer.

• Başkalarina yardim etmek için kendini geliştiren insanlara imreniyorum adam o kadar kotü insanin içinde yinede insanlara değer veripte kendinden feragat edip dernek açip yardim etmesi gibi.Böyle bir insan olamayacagimi bilmek üzüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 26 Eylül 2019; 5:8:54 >
  • Gayet iyi.

• SirusBro kullanıcısına yanıt
    Öyle bir iddiam yok.

• chrnolan C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Hiçbir amacım yok şu anda. Amaç belirlemekse saçma geliyor.

• Hocam problemim de yok, anlamadım ki. Ailemle de aram iyi.

• ronaldocj R kullanıcısına yanıt
    Bakayım hocam. Sağ ol.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.