Ewt arkadaşlar anlatacağım şeylere pek inanmayabilirsiniz sadece filmlerde olur diye düşünüyordum ben de ama hakkaten gerçek hayatta da oluyormuş...
Benim çok yakın bir kankam var mahalleden. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Bunun bir kız tanıdığı var. Ona aşık sürekli bana anlatır. Kız aşık olduğunu bilmiyor. O yüzden arkadaşça takılmak istiyor. Takılmak için de kız arkadaşlarını çağırıyor benim kankam da beni çağırıyor. Öyle geziyoruz hep beraber işte. Neyse. Biz bir aydan beri geziyoruz. Amacım benim kankam ile onu yavaş yavaş birbirine ısıtmak. Sevgili olmalarını sağlamaktı. Ama gelin görünki ne oldu. İlk bir iki hafta pek anlayamadım ama kız resmen bana yazıyor. Düşünsenize en yakın kankam ın sevdiği bana bakıyor.
Yemek yiyoruz sürekli bana bakıyor. Bir yer de oturucaz hemen benim yanıma geliyor. Omzuma başını yaslıyor. Hatta geçen gün otobüste bir yere gidiyorduk resmen elimi tutmaya çalıştı. Kankam bana öyle güveniyor ki hiç öyle bir ihtimal vermiyor. Bu zamana kadar hep şüpheliydim ama bu elimi tutmaya çalışması resmen her şeyi açıklar gibiydi. Ben tabi pek umursamamaya çalışıyorum ama bir gün ben de dayanamıyacam diye korkuyorum.
Yakın zamanda kankam kıza açıldı konuştu ve red cevabı aldı. Ben de bunu fırsat bilerek dedim ki artık görüşmeyelim o kızlarla dedim. Nasıl olsa olmuyacak niye geziyoruz onlarla dedim. Olsun dedi yine biz arkadaş gibi takılalım ben ondan kopamıyorum gibi bir cevap verdi. Şu an o kızın sadece beni görmek için kankamla konuştuğunu düşünüyorum. Umarım yanılıyorumdur. Kızın Bana karşı bu kadar ilgi göstermesi beni de çok etkiledi hatta rüyama bile girdi diyebilirim. Sürekli böyle görüşmeye devam edersek ben de yavaş yavaş etkilenmeye başlıyacam.
Ne yapmalıyım. Şu an kankam hadi kızlarla buluşcaz dediğinde hayır ben gelmiyeyim dediğim zaman beni tek istemiyorlar arkadaşlarında gelsin diyorlar diyor. Mecbur gitmem gerekiyor. Gittiğim zamanda kız yanımdan ayrılmıyor. Ondan uzaklaşmadıkça ben de bir şeyler hissetmeye başlıyorum. Günlerdir bunu düşünüorum. Kimseye açılamadım.
Forum donanım imdadıma koştu diyebilirimm. Buraya içimi döktüm
Kızdan kendini soğutacaksın. Tabi kıza karşı birşeyler hissetmiyorsan. BU iş çok kolay onu habire görmezlikten gel. Sözlerine karşılık verme elbet soğuyacaktır senden.
Kız konusu bu,boşver,karala üstünü gitsin,hayatta daha önemli şeyler varsen zifiri karanlıkta yaşamak nedir bilirmisin?
quote:
Orijinalden alıntı: WITCHER
Kız konusu bu,boşver,karala üstünü gitsin,hayatta daha önemli şeyler varsen zifiri karanlıkta yaşamak nedir bilirmisin?
walla elimden geleni yapıyorum şu an soğutmak için. Bayağı bir tersliyorum ama tersledikçe sanki bana daha çok yakınlaşıyor gibi geliyor. Kaçan kovalanır gibi resmen. Ona karşı bir şey hissetsem de malesef o benim en iyi arkadaşımın sevdiği. Pek bir şey yapamam.
Bu arada zifiri karanlık da yaşamak nedir ??
quote:
Orijinalden alıntı: patriot88
walla elimden geleni yapıyorum şu an soğutmak için. Bayağı bir tersliyorum ama tersledikçe sanki bana daha çok yakınlaşıyor gibi geliyor. Kaçan kovalanır gibi resmen. Ona karşı bir şey hissetsem de malesef o benim en iyi arkadaşımın sevdiği. Pek bir şey yapamam.
Bir damla güneş ışığına muhtaç kalır ruhun,kılıfını aydınlatır için hep karanlıktadır,hayat senin için ürkütücü bir simülasyondur,her dakika her saniye ölürsün,ne kefenin olur ne tabutun
quote:
Alıntıları Göster
walla aşk-ı memnu gibi bir şey olmuş senin ki. O kız senin yengen derecesinde şu an. Senin o kızla bir şeyler yaşaman demek en yakın arkadaşını kaybetmek demek. Kızlar geçicidir. Ama arkadaşlık baki kalır. Düşünsene o kızla çıkarsan o arkadaşın haklı olarak tüm mahalleye senin yaptığın şeyleri anlatacak. Prestij kaybına uğraman söz konusu...İnsanlar seni nasıl bilecek. En yakın arkadaşını sevdiği kız ile aldattı way be çok karışık bir durum yaaa
quote:
Orijinalden alıntı: mcrew
walla aşk-ı memnu gibi bir şey olmuş senin ki. O kız senin yengen derecesinde şu an. Senin o kızla bir şeyler yaşaman demek en yakın arkadaşını kaybetmek demek. Kızlar geçicidir. Ama arkadaşlık baki kalır. Düşünsene o kızla çıkarsan o arkadaşın haklı olarak tüm mahalleye senin yaptığın şeyleri anlatacak. Prestij kaybına uğraman söz konusu...İnsanlar seni nasıl bilecek. En yakın arkadaşını sevdiği kız ile aldattı way be çok karışık bir durum yaaa
Alıntıları Göster
kız madem soğumuyo yavaştan kankana anlatcaksın bu konuyu
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Bir damla güneş ışığına muhtaç kalır ruhun,kılıfını aydınlatır için hep karanlıktadır,hayat senin için ürkütücü bir simülasyondur,her dakika her saniye ölürsün,ne kefenin olur ne tabutun
Hacı biliyorsun aşk kanka manka dinlemez. Ama birşey hissetmek ayrıdır, aşk apayrı bir olay. Bu gece bir düşün bence. Buna karşı cidden birşeyler hissediyor muyum diye. Nifsinle kalbini bir sorgu suale çektir. Yoksa diğer türlü " Kankam" olayında uzaklaşmaktan daha çok ona çok yakınlaşırsın. Hadi lan o nasıl deme. Bak göreceksin olacak. İnsan kalbi ve beyni böyledir. Yasağa ilgisi daha fazladır.
quote:
Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Hacı biliyorsun aşk kanka manka dinlemez. Ama birşey hissetmek ayrıdır, aşk apayrı bir olay. Bu gece bir düşün bence. Buna karşı cidden birşeyler hissediyor muyum diye. Nifsinle kalbini bir sorgu suale çektir. Yoksa diğer türlü " Kankam" olayında uzaklaşmaktan daha çok ona çok yakınlaşırsın. Hadi lan o nasıl deme. Bak göreceksin olacak. İnsan kalbi ve beyni böyledir. Yasağa ilgisi daha fazladır.
Alıntıları Göster
ne biliyim başta hiç bir şey hissetmiyordum ama şimdi onu düşünmeden yapamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
ne diyim -kanka senin kız varya bırak onu o seni değil beni beğeniyor mu diyim
quote:
ne biliyim başta hiç bir şey hissetmiyordum ama şimdi onu düşünmeden yapamıyorum.
Ohoo senin iş tamamdır. :)
Ama senin hissettiğin aşk değil bence. Sadece nasıl denir "yaklaşılma psikolojisi". Senden hoşlanan biri olduğundan sende niyeyse yaklaşma isteği duyorsun. Bunu bir düşün bence.
Not: Ulan psikolog olacak adamım hea. Psikoloji mi okusam.
quote:
Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat
quote:
Ohoo senin iş tamamdır. :)
Ama senin hissettiğin aşk değil bence. Sadece nasıl denir "yaklaşılma psikolojisi". Senden hoşlanan biri olduğundan sende niyeyse yaklaşma isteği duyorsun. Bunu bir düşün bence.
Not: Ulan psikolog olacak adamım hea. Psikoloji mi okusam.
Alıntıları Göster
anlıyorum aslında söylediklerin mantıklı yaa biraz daha uzak dursam unuturum herhalde .
quote:
Orijinalden alıntı: memq14
quote:
patriot88 memq14,siz aynı kişiler misiniz yoksa bana mı öyle geliyor?
quote:
Orijinalden alıntı: cardiacus
quote:
Orijinalden alıntı: memq14
quote:
patriot88 memq14,siz aynı kişiler misiniz yoksa bana mı öyle geliyor?
Alıntıları Göster
cardiacus kardeşim çok haklısın..memq14 ve patriot88 aynı kişiler...ve hatta sen bunu farkedince.. memq14 olan kullanıcı adını mc_fosil olarak değistirmiş..biz salağız ya anlamadık sanıyor arkadaş cok zeki sanıyor kendini..bi de kızlar geçicidir diye kendi kendine yorum yapmış..komik duruma düşmüşsün eyy mc_fosil=memq14=patriot88..ama bu gerçeği saklayamazsın..güneş balçıkla sıvanmaz biliyorsun ki.er geç bunu en yakın dostum dediğin insan anlayacak o zaman onun yüzüne nasıl bakacaksın.delikanlı adama bu yakışmaz.kız sana 2 kırıttı diye aman rüyalarıma girdi diyorsun..bu nasıl bir karakterdir.dostum diyorsun kankam diyorsun kız mı kalmadı memlekette.kız ne kadar sırnaşırsa sırnaşsın eğer sen kendini biliyorsan gerisi yalan.mecbur gidiyorum diyorsun.ya sen kimi kandırıyorsun.can atıyorsun işte gitmeye.cok yazık ya boyle dostluk boyle arkadaşlık olmaz olsun..aynı şey senin başına gelse ne hissederdin.allah korusun senin gibilerinden.karakterini düzelt çok yanlış yoldasın.
quote:
Orijinalden alıntı: f_b_
cardiacus kardeşim çok haklısın..memq14 ve patriot88 aynı kişiler...ve hatta sen bunu farkedince.. memq14 olan kullanıcı adını mc_fosil olarak değistirmiş..biz salağız ya anlamadık sanıyor arkadaş cok zeki sanıyor kendini..bi de kızlar geçicidir diye kendi kendine yorum yapmış..komik duruma düşmüşsün eyy mc_fosil=memq14=patriot88..ama bu gerçeği saklayamazsın..güneş balçıkla sıvanmaz biliyorsun ki.er geç bunu en yakın dostum dediğin insan anlayacak o zaman onun yüzüne nasıl bakacaksın.delikanlı adama bu yakışmaz.kız sana 2 kırıttı diye aman rüyalarıma girdi diyorsun..bu nasıl bir karakterdir.dostum diyorsun kankam diyorsun kız mı kalmadı memlekette.kız ne kadar sırnaşırsa sırnaşsın eğer sen kendini biliyorsan gerisi yalan.mecbur gidiyorum diyorsun.ya sen kimi kandırıyorsun.can atıyorsun işte gitmeye.cok yazık ya boyle dostluk boyle arkadaşlık olmaz olsun..aynı şey senin başına gelse ne hissederdin.allah korusun senin gibilerinden.karakterini düzelt çok yanlış yoldasın.
Alıntıları Göster
bu kadar alenen fake olduu belli edilmez ki beaa
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
bu kadar alenen fake olduu belli edilmez ki beaa
Alıntıları Göster
ulan ne biçim adamlar varya.kardeşim diyorsun yediğin ayrı gtmiyor.yaptığına bak.sevdiğin kıza bakıyor.hiç mi görgün nizamın yok senin yaa.allah senin gibilerinden korusun insan katil olur mu olur valla.s*kayım boyle hayata ne biçim ilişkiler yaşııyorsunuz.sen seyret daha o aşkı memnuyu.sen dostuna bunu yapıyorsan senden herşey beklenir.o çocuğun hiç mi senin boğazında ekmeği yok.o kızla çıksan bile ne kadar sürecek..vicdanın bırakacak mı peşini o kızla beraberken..tabi sende bi vicdan varsa eğer.kimsenin mutsuzluğu üzerine mutlu olamazsın.buna allah izin vermez.sen şimdi bu hesabı da kapatıp başka hesap açarsın.burdakilere değil arkadaşına kanıtla kendini.burdakilerin herkesin bir hayatı var sen hesap açmışşsın kapamışsın kımse seni tanımamış kim takar yaa.senin yanında her zaman o dostum dedğin cocuk var..nasıl oluyor anlamıyorum yaa.nasıl bakabiiyorsun o cocuğun yüzüne..sende o yüz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: mc_fosil
quote:
yanlış hesapla yazdın hacı :)
quote:
Orijinalden alıntı: TRojka
quote:
Orijinalden alıntı: mc_fosil
quote:
yanlış hesapla yazdın hacı :)
Alıntıları Göster
bence senin hesaplar karışık
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
bence senin hesaplar karışık
Alıntıları Göster
forumda kaşarlandıkca çerezleri silmeyi öğreneceksin tecrübe bunlar işte hep
kıza açıkça söyle tersle onu ucunda kankanı kaybetmek var bence elini çabuk tut kankan öğrenirse durumu seni suçlar emin ol