Şimdi Ara

Hayatım aşk-ı memnudan daha karışık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mc_fosil

walla aşk-ı memnu gibi bir şey olmuş senin ki. O kız senin yengen derecesinde şu an. Senin o kızla bir şeyler yaşaman demek en yakın arkadaşını kaybetmek demek. Kızlar geçicidir. Ama arkadaşlık baki kalır. Düşünsene o kızla çıkarsan o arkadaşın haklı olarak tüm mahalleye senin yaptığın şeyleri anlatacak. Prestij kaybına uğraman söz konusu...İnsanlar seni nasıl bilecek. En yakın arkadaşını sevdiği kız ile aldattı way be çok karışık bir durum yaaa

Kendine kendine baya güzel tavsiyeler vermişsin.DH ye ihtiyacın yok ki senin.
  •  Hayatım aşk-ı memnudan daha karışık

Ayıp ayıp ya kızı görmicen yada kankanı bir daha
  • ee bu kadar rezilliğin üzerine yüzün kızarmıştır inşallah...yo kızarmadı mı? ne derisi var acaba yüzünde
  • Offff çok zor bi durum bu halde olmak istemezdim.Olmaması gereken bişey oldugu için de çekici geliyor,belkide rüyana girmesinin nedeni de budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasmin.

Offff çok zor bi durum bu halde olmak istemezdim.Olmaması gereken bişey oldugu için de çekici geliyor,belkide rüyana girmesinin nedeni de budur.

Zor durum kız olayı değil bence.
    Forumda düştüğü durum
  • D_G_N arkadasım;

resım cuk dıe oturmuş helal olsun iyi bulmuşsun.resmen çatladım aynen bu şekildeler şimdi herhalde
  • güncel tutalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_b_

güncel tutalım

Eğer ki sen de aynı kişinin feyki isen yani 2 kişi değil de 3'ünüz de aynı kişi iseniz ve bu şekilde 2 feyke karşı yine kendi feykinle savaş açmışsan "DH asrın feyki" seçilebilirsin.
  • PHI;

allah korusun önceki yorumlarıma baksana. cardiacus uyandırdı.bende köşede kalmış bir konuyu su yüzüne çıkardım.aradaki zaman farkına bak.mc_fosil in fake i olsam bunca zamandan sonra açarmıydım konuyu utancımdan.allaha şükür utanabiliyorum.utanmayanlar var aramızda
  • mc_fosil seni 2009 un gotiği seçiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.